dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

deniz kizi esra kiza benziyor canm ama haftasi kucuj oldgu icin Degisme ihtimali de var
Tesekkur ederim canim suan kiz gibi gorunuyor dediniz hepiniz eger kiz cikarsa tahmininiz dogru kizlar ama asil emin olmami saglayacak ultrason goruntusu 2 hafta sonra 12 haftalik oldugumuzda elimde olacak onlarla tekrar sorarim size cok tsk ederim hepinize

Kizlar hep bu ani bekledim 12 haftalik teyzeleri bi yorum yapin hadi...

Eklentiler

• image.webp
    257,8 KB · Görüntüleme: 146
merhabalaaarr...acaba bizim icin de bi thminde bulunabilir misiniz???? 12haftalık goruntumuz...

Eklentiler

• 10807279_10152842315029804_291938926_o (1).webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 125
merhabalaaarr...acaba bizim icin de bi thminde bulunabilir misiniz???? 12haftalık goruntumuz...
maşallah seninki ne güzel gelişmiş.bacakları falan ortada nub,mub kalmamış.direk cinsiyetini görmüştür doktor.erkek olabilir mi acaba bu kadar erken geliştiğine göre.

maşallah seninki ne güzel gelişmiş.bacakları falan ortada nub,mub kalmamış.direk cinsiyetini görmüştür doktor.erkek olabilir mi acaba bu kadar erken geliştiğine göre.
öyle mi? çok mu gelişmiş? 12 haftalık evet bacakları falan çok belirgindi çapraz yapmış yüzsütü uzanmıştı. doktor daha çok erkek tahmin için dedi...

Merhabalar bende yeni üye oldum ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• 20141108_171328.webp
    187,4 KB · Görüntüleme: 113
hatta seni takip ediyordum dr erkek mi diyecek sanada acaba diye.bana erkeğe benziyor demişti çünkü.resimler çok benziyor birbirine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…