dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

bılmıyorum kı canım bu goremedıkce kız dıyor herhalde bakalım 3 hafta sonra tekrar gıdıcem o zaman gosterır belkı yaramaz
Canım banada 15 haftada erkek dediler birde pipi resmi verdi uyuz doktor madem bilmiyorsun ne diye yorum yapıyorsun tecrübesizler 19 haftada bi gittim kız dedi ama dedim siz bana pipi resmi verdiniz utanmadan degişmiş demekki dedi sanki 15 haftadan sonra cinsiyetmi degişir ....başka dr gittim oda kız dedi...

Bakın buda benim bebişin 15 haftalık görüntüsü

Eklentiler

• image.webp
    216,5 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 175
bızımkı kesın kızda demıyor canm cuma gunu gıttım ne erkek ne kız dedı gostermıyor dedı ama kız gıbı duruyor dedı bugun gıttım % 60 kız dıyelım dedı bak dedı acmıyor bacaklarını dedı bakalım artık 3 hafta sonra tatlı bıseyler yıyp gıdıcem acar belkı bacaklarını

İnşallah Rabbim gönlünr göre nasip eder

Kızlar kimse bana yorum yapmadı. 13 haftalığız burda fotoyu yüklüyorum ama ters çıkıyor nedense. Bir hafta sonra gitcem doktora 16 olacağız o zaman ama çok merak ediyorum. Kızım olsun çok istiyorum kıza benzetenler var mı :)

Eklentiler

• 20141031_123006.webp
    250,2 KB · Görüntüleme: 132
Canm göremediği icin kiz diyen cok de duydum ama aynı durum benim kardesimdede oldu 16haftalukken ipi yumurta gösterdiler 35.haftada kiz dediler kordonunu pipi sanmisiz demekki dediler suan iki aylık bebegimiz kiz yni yeni olan bi olay teknoloji cok gelişti ama hala olabiliyor böyle seyler nadirde olsa biz o istisnadaniz bakalım sen ne olacaksın kesinlestiginde haber ver bizede

hayırlısı canım kardesın cok sukur sag salım dunyaya getırmıs melegını ınsallah bende getırırım ogrenır ogrenmez haber verırım mutlaka canım

Ben doktorun yanina girene kadar tatlı bir şeyler yedim ve benim uyanmaz bebisim doktor teyzesini ugrasmtirmadi ekrani acmasiyla pipisini gormesi bir oldu kime çekiyor bu cocuk ya sende tatlı ye ozellikle çikolata ve meyve suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…