dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhabalar bende yeni üye oldum ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hosgeldiniz
Cinsiyetini bende cok merak ettim hemde cok hatta cin takvimi uzmani oldum acaba surekli yanlismi bakıyorum diye yaklasik 50 kadinin üzerinde denedim ama kendimdede o kadinlarin hicbirindede yanilmadim bi iznillah istersen seninkinede bakalim

ost: 37726680, member: 628875"]Hosgeldiniz
Cinsiyetini bende cok merak ettim hemde cok hatta cin takvimi uzmani oldum acaba surekli yanlismi bakıyorum diye yaklasik 50 kadinin üzerinde denedim ama kendimdede o kadinlarin hicbirindede yanilmadim bi iznillah istersen seninkinede bakalim [/QUOTE]
Cevap verdiğiniz icin cok tesekkur ederim bebegim suanda 11+1 bende çin takvimine baktım kız diyor ilk bebegim erkek kiz fark etmez saglikla kucagima alayim tek istedigim ama kaynanamin hic kizi yok kiz torun isterim deyip kiz kiyafetlerine bakiyor bende artik ogrenmek istiyorum.

Merhabalar daha once 10 haftalik resim yuklesmistim,bugun kontrolden geldim bebegim 13 hafta 2 gunluk,lutfen yorum yaparmisiniz??? Simdiden tesekkur ederim sevgiler

Eklentiler

• image.webp
    214 KB · Görüntüleme: 196
Doktor kiza benziyo dedi ama 15-16 haftaya kadar degisebilir falan dedi... Insallah rabbim kiz nasip eder hayirlisiyla

TE="maeglin87, post: 37742089, member: 578448"]Zeynepalas sana ozelden mesaj attim...musait oldugunda bakabilirmisin[/QUOTE]
Baktim canm sende yaklaştırarak çek bakalim sanki okisim kranlikta kalmis gorunmuyo amayyakindan görelim bide

Baktim ="maeglin87, postDrs7753743, member: 578448"]Zeynepalas sana izdirap oldum ama mesaj kutuna baksana cnm ya[/QUOTE]
Baktim kuzum ya ne dedi dr sana inan ne dicem bilemedim cunku karanlik genital kisim erkek belirtisi yok ama belkide karanlik icinde kaldi oyuzden emin olamiyorum sende ins ins gonlundeki olsun ilkmi coxugun senin yoksa ikinci filanmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…