- 30 Eylül 2014
- 58
- 19
- 48
- 30
HosgeldinizMerhabalar bende yeni üye oldum ve bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hosgeldiniz
Cinsiyetini bende cok merak ettim hemde cok hatta cin takvimi uzmani oldum acaba surekli yanlismi bakıyorum diye yaklasik 50 kadinin üzerinde denedim ama kendimdede o kadinlarin hicbirindede yanilmadim bi iznillah istersen seninkinede bakalim
10+5 idi göruntudeKac haftalık kucuk galiba bisi gkremedim
Ortadaki resmi yakin cekip koyarmisinminecan77 .!.:Merhabalar daha once 10 haftalik resim yuklesmistim,bugun kontrolden geldim bebegim 13 hafta 2 gunluk,lutfen yorum yaparmisiniz??? Simdiden tesekkur ederim sevgiler
Ah canm keske Dr un dediğini hemen demeseydin bencede kiz hemde kesin diyebilirim tabi benim kesin deyisime bakma
İstersen diger resimleride yakından çek koy nubu paralel ve 13haftalik olmasına rağmenhala pparalelse prenses yoldadirAh canm keske Dr un dediğini hemen demeseydin bencede kiz hemde kesin diyebilirim tabi benim kesin deyisime bakma
Canm nubunu goremiyorum seninde ama hafta 13diyosun pipiyi andiran bisi gozukmuyo kiz olma ihtimali var diye dusunuyorum ama dedigim gibi nub hic gozukmuyorBenigöremiyorum vgilim .!.:Benimkisiii?? :)
YOrum yaptiklarima tekrar tekrar yorum yapiorum galiba afedersinz telden girince kafam karistiİstersen diger resimleride yakından çek koy nubu paralel ve 13haftalik olmasına rağmenhala pparalelse prenses yoldadir
Baska elimde resim yok canim..)) tesk ederim ilgineYOrum yaptiklarima tekrar tekrar yorum yapiorum galiba afedersinz telden girince kafam karisti
Hayirli olsun canm saglika kavus oglunaKızlarrrr tahminleriniz doğru çıktı oğlum olacak
pozisyondan da oluyo bazenHaftası küçük olduğundan mı görünmüyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?