kız gibi cnm ama net değilTekeşkür ederim ilginiz için tekrar fotosunu yüklüyorumEki Görüntüle 1297771
bu bebiş kız olabilir biraz karanlık ama haftası var gibi pipi olsa belli olurdu sankiBaska elimde resim yok canim..)) tesk ederim ilgine
Bana baksana canim ne gerekioHosgeldiniz
Cinsiyetini bende cok merak ettim hemde cok hatta cin takvimi uzmani oldum acaba surekli yanlismi bakıyorum diye yaklasik 50 kadinin üzerinde denedim ama kendimdede o kadinlarin hicbirindede yanilmadim bi iznillah istersen seninkinede bakalim
Baktim kuzum ya ne dedi dr sana inan ne dicem bilemedim cunku karanlik genital kisim erkek belirtisi yok ama belkide karanlik icinde kaldi oyuzden emin olamiyorum sende ins ins gonlundeki olsun ilkmi coxugun senin yoksa ikinci filanmi[/QUOTE]Baktim ="maeglin87, postDrs7753743, member: 578448"]Zeynepalas sana izdirap oldum ama mesaj kutuna baksana cnm ya
Lutfen 595 sayfaya bakarmisin orda baska resim var .. Tesk ederim canimbu bebiş kız olabilir biraz karanlık ama haftası var gibi pipi olsa belli olurdu sanki
Teşekkürler yorumunuz için nub 12. Hafta ve sonrasında daha net görünüyormuş herhaldepozisyondan da oluyo bazen
kaç haftalık 12 13 haftalarda değil sanki öyleyse kız bence değilse daha net değil
kız canım o resim daha net miş allah gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı olsun inşLutfen 595 sayfaya bakarmisin orda baska resim var .. Tesk ederim canim
Birde 11. Haftalarda paralel olan nublar daha sonraki haftalarda dik hale gelebiliyormuş öyle mi acaba?Teşekkürler yorumunuz için nub 12. Hafta ve sonrasında daha net görünüyormuş herhalde
Canim yorum icin cok saol... Insallah rabbim kiz nasip eder,3 oglum var 2 oglum tedaviyle oldu,buda plansiz bi zamanda supriz yapti bize,rabbim herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin,sevgilerkız canım o resim daha net miş allah gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı olsun inş
Eki Görüntüle 1302063 Eki Görüntüle 1302064 Eki Görüntüle 1302065 Eki Görüntüle 1302066
Merhabalar ben dün yüklemediğimi sanarken bugün bildirimi görünce şaşırdımVe farklı ultrasonlardan farklı görüntüler yüklüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum
İlk iki görüntü ense kalınlığına bakmak için girdiğim ultrason görüntüleri alttaki diğer 2 görüntüyse normal doktor kontrolündeki ultrason görüntüleri ve ikisi de aynı gün ve tam 12 haftalıkken ve tekrar teşekkür ediyorum
kız benceEki Görüntüle 1302063 Eki Görüntüle 1302064 Eki Görüntüle 1302065 Eki Görüntüle 1302066
Merhabalar ben dün yüklemediğimi sanarken bugün bildirimi görünce şaşırdımVe farklı ultrasonlardan farklı görüntüler yüklüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum
İlk iki görüntü ense kalınlığına bakmak için girdiğim ultrason görüntüleri alttaki diğer 2 görüntüyse normal doktor kontrolündeki ultrason görüntüleri ve ikisi de aynı gün ve tam 12 haftalıkken ve tekrar teşekkür ediyorum
Sen bana dogum tarihini gün ay yil olrark ver birde son adet tarihiBana baksana canim ne gerekio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?