dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bana baksana canim ne gerekio

Baktim ="maeglin87, postDrs7753743, member: 578448"]Zeynepalas sana izdirap oldum ama mesaj kutuna baksana cnm ya
Baktim kuzum ya ne dedi dr sana inan ne dicem bilemedim cunku karanlik genital kisim erkek belirtisi yok ama belkide karanlik icinde kaldi oyuzden emin olamiyorum sende ins ins gonlundeki olsun ilkmi coxugun senin yoksa ikinci filanmi[/QUOTE]
Sagol canim benim eet ilk cocugum heyecanliyim biraz 12. Haftadaydim doktor kiza benziyor ama bisey de alma sakin dedi ah bu merak duygusu iste

kız canım o resim daha net miş allah gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı olsun inş
Canim yorum icin cok saol... Insallah rabbim kiz nasip eder,3 oglum var 2 oglum tedaviyle oldu,buda plansiz bi zamanda supriz yapti bize,rabbim herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin,sevgiler

günaydın kızlar...

benim de ctesi günü randevum var, 13 . haftaya giriyoruz.
eve gelir gelmez ilk işim resmini yüklemek olucak, yorumlarınızı bekliyorum :) :) ayy çok heycanlı..

tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama bende kız istiyorum..

Kizlar onuchaftalikken gittigimde drum um pozizyonu belirleyim cnsiyetni solerim dedi 16 haftalikken daha iyi belli olur ama dedi kiza benziyori dedi ama kesin demiyorum hazirlik yapmayinkiz die eve gidipte dedi smde net degil dedi bir hafta snra rekrar gidecem net ogrenmrye degisme ihtimali varmi dikey duruodu gosterdi sma blmjorum bi oglum var kiz olsun isterim hayirlisi olsun biseyler alsam degisirmi diede bekliorm. Elmde uktrasion gotuntudu yk oyuzden yukleyemedim oan hsreketliydi pozisyonu alamadi goruntu icin

Merhabalar ben dün yüklemediğimi sanarken bugün bildirimi görünce şaşırdım Ve farklı ultrasonlardan farklı görüntüler yüklüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum
İlk iki görüntü ense kalınlığına bakmak için girdiğim ultrason görüntüleri alttaki diğer 2 görüntüyse normal doktor kontrolündeki ultrason görüntüleri ve ikisi de aynı gün ve tam 12 haftalıkken ve tekrar teşekkür ediyorum

bence kesin kız, özelliklede ilk resimde çok belli kız olduğu resmen sırta paralel bi çıkıntı var, ama tabi sen yinede kendini kaptırma,, darısı bana diyelim :) bende kız istiyorum..
bu görüntü 13. haftaya mı air ?

ultrason görüntüleri 12 haftaya ait sarıcivciv87 kızsa inşallah darısı sana o zaman ki inşallah kızdır çünkü benim de 2 oğlum var ve bu bebeğimizin de sağlıklı olduktan sonra ilk seçeneğimiz kız olması şeklinde aksi durumda babalarıyla beraber 4 erkekle uğraşmak epey zorlayacak beni :)

kız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…