Ozele attimcanimSen bana dogum tarihini gün ay yil olrark ver birde son adet tarihi
Tesekkur ederim canim. 13. Haftamdayim genelde bu haftalarda tahmin yapiyo ya arkadaslar o yuzden foto koydum. Zaten "%50 tahmin :)) hayirlisi olsunzeyyal ,
galiba tahmin için biraz erken ama kıza benzettim son resimde, çıkıntı sırta paralel çünkü..
Net gorebiliyo musun ? Haftaya gittigimde cekilen fotoyu da atiyim mi canim ?kiz goruyorum hep ruyamda. Genelde ters cikar ruyalarim ama bu kez duz cikti sanirim. Allahim saglikla dogmasini nasip etsinZeyyal ve mavi ikinizinkinide kiza benzettim öğrenince haber verin
kız gibi cnm telden pek net görünmüo ama allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşKizlar benimkine de bakin. Kanamam var dusuk tehlikesi nedeniyle yatiyorum. Cok korktum bebegimi kaybettim diye. Ama o beni birakmadi ve birakmaz insallah. Bakin bakalim kiz mi erkek mi benim canim. Allahim saglikla dogmasini nasip etsin insallah hepimizin bebisine.
Cnm bence bebişin daha çok küçük ben nub çıkıntısını göremedim.benimkide 11+0 haftalıktı ama benimkinide göremediler biraz daha sabredmeliyiz bence. Inşallah gönlümüzden geçenler olurMerhaba:) Erken diyeceksiniz belki ama heves iste, 10+1 haftalik bebegim, cinsiyet tahminiz var midir? Burada cok deneyimli dostlar var okuduguma gore.
Tskler:)
Haklisin:) 10 gun sonra ikili testte insallah:)Cnm bence bebişin daha çok küçük ben nub çıkıntısını göremedim.benimkide 11+0 haftalıktı ama benimkinide göremediler biraz daha sabredmeliyiz bence. Inşallah gönlümüzden geçenler olur
Kaç haftalık oluyorsunuzHaklisin:) 10 gun sonra ikili testte insallah:)
Bugun 11+1, test 12+4te olacak insallah.Kaç haftalık oluyorsunuz
Doktorunuz bir yorumda bulunur belkiBugun 11+1, test 12+4te olacak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?