Doktorum da oyle dedi. Saglikla gelsin insallah.Doktorunuz bir yorumda bulunur belki
Amin inşallah doktorunuz bu konuda tecrübeli mi? Benim doktorum çok tutturamıyormuş mesela. Ben o yüzden güvenmiyorumDoktorum da oyle dedi. Saglikla gelsin insallah.
Tecrubeli diye biliyorum ama bizzat test edicez bakalim:) belli olursa paylasirim buradan.Amin inşallah doktorunuz bu konuda tecrübeli mi? Benim doktorum çok tutturamıyormuş mesela. Ben o yüzden güvenmiyorum
Nubu paralel Dr un tahmini ne katiliyorumviviabenst: 37808567 .!.:Eki Görüntüle 1304212 Kizlar benimki ne acaba. Dr kiz dedi
Zeynep hanım erkeğe dönecek nublar nasıl oluyor merak ediyorum?Nubu paralel Dr un tahmini ne katiliyorum
Beren erkege dönecek olan nub normalinden daha büyük oluyor ve nub daha yukardan basliyor[/QUOTE]Berenn2727, post: 37816256, member: 636345"]Zeynep hanım erkeğe dönecek nublar nasıl oluyor merak ediyorum?
Benimkinde böyle bir ihtimal war mı Zeynep hanım merak ediyorum üst kısımda nokta şeklinde çıkıntı war o olabilir mi sizce?[/QUOTE]Beren erkege dönecek olan nub normalinden daha büyük oluyor ve nub daha yukardan basliyor
Canim sende daha yakindan çek popo kismini başka varsa koyAsia90 .!.:Ya kızlar banada bi yorum yapsanıza çok merak ediyorum 12+2 günlük resim burda
Berencim senin bebeginde nub gorunmuyo hani gorunse veparalel olsa bisi derdim ama goremiyorum senin dedigin nokta gobek kordonu canim nub daha asagida olur eger erkege donecek nubu olan bi arkadas bulursam sana yazicam kizlarimi uyuttuktan sonra yazabilirim ama[/QUOTE]Be
Benimkinde böyle bir ihtimal war mı Zeynep hanım merak ediyorum üst kısımda nokta şeklinde çıkıntı war o olabilir mi sizce?
Nubu paralel Dr un tahmini ne katiliyorum
Kizmi istiyosun canm ins gönlündeki olur paralel nub görüyorum ama birazda yukardan basliyor yani erkeğe donen nublar diyoruz ya iste bu yüzden emin olamiyorum kiz demeye kaç haftalık bu resimde yarin senden haber bekliyorum iyi gecelr[/QUOTE][QUOTEistiyorsun innak Sevgilim, post: 37820341, member: 631589"]Canım bana nub gözükmüyo demiştin. Fotolara biraz ışık verdim. Şimdi gözüküyo mu. Kız olma ihtimali var mı. Yarın doktora gidiyorum sonucu yazarım. Burada 12+6 günlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?