dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Berenn2727, post: 37816256, member: 636345"]Zeynep hanım erkeğe dönecek nublar nasıl oluyor merak ediyorum?[/QUOTE]
Beren erkege dönecek olan nub normalinden daha büyük oluyor ve nub daha yukardan basliyor

Berenn2727, post: 37816256, member: 636345"]Zeynep hanım erkeğe dönecek nublar nasıl oluyor merak ediyorum?
Beren erkege dönecek olan nub normalinden daha büyük oluyor ve nub daha yukardan basliyor[/QUOTE]
Benimkinde böyle bir ihtimal war mı Zeynep hanım merak ediyorum üst kısımda nokta şeklinde çıkıntı war o olabilir mi sizce?

Eklentiler

• image.webp
    169,7 KB · Görüntüleme: 136
Be
Beren erkege dönecek olan nub normalinden daha büyük oluyor ve nub daha yukardan basliyor
Benimkinde böyle bir ihtimal war mı Zeynep hanım merak ediyorum üst kısımda nokta şeklinde çıkıntı war o olabilir mi sizce?[/QUOTE]
Berencim senin bebeginde nub gorunmuyo hani gorunse veparalel olsa bisi derdim ama goremiyorum senin dedigin nokta gobek kordonu canim nub daha asagida olur eger erkege donecek nubu olan bi arkadas bulursam sana yazicam kizlarimi uyuttuktan sonra yazabilirim ama

Resim yukleyemiyorum buraya nasil yapıcam yardim edun kizlar.telden giriyorum.galerimde var resim.

Yaptim galiba bakin bakalim benim miniş kiz mi erkek mi ??? (Kiz diyin nooluurr)

Eklentiler

• 20141116_211144.webp
    124,9 KB · Görüntüleme: 176
Ya kızlar banada bi yorum yapsanıza çok merak ediyorum 12+2 günlük resim burda

Eklentiler

• IMG_20141115_110339.webp
    204,4 KB · Görüntüleme: 176
Baska E="kanbolat,yüzübbize: 37819773, member: 615686"]Yaptim galiba bakin bakalim benim miniş kiz mi erkek mi ??? (Kiz diyin nooluurr)[/QUOTE]
Baska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor

Be

Benimkinde böyle bir ihtimal war mı Zeynep hanım merak ediyorum üst kısımda nokta şeklinde çıkıntı war o olabilir mi sizce?
Berencim senin bebeginde nub gorunmuyo hani gorunse veparalel olsa bisi derdim ama goremiyorum senin dedigin nokta gobek kordonu canim nub daha asagida olur eger erkege donecek nubu olan bi arkadas bulursam sana yazicam kizlarimi uyuttuktan sonra yazabilirim ama[/QUOTE]
Zeynepcm tekrar saol

Canım bana nub gözükmüyo demiştin. Fotolara biraz ışık verdim. Şimdi gözüküyo mu. Kız olma ihtimali var mı. Yarın doktora gidiyorum sonucu yazarım. Burada 12+6 günlük.

Eklentiler

• PicsArt_1416077494375.webp
    299,2 KB · Görüntüleme: 171
  • PicsArt_1416077153290.webp
    343,8 KB · Görüntüleme: 166
[QUOTEistiyorsun innak Sevgilim, post: 37820341, member: 631589"]Canım bana nub gözükmüyo demiştin. Fotolara biraz ışık verdim. Şimdi gözüküyo mu. Kız olma ihtimali var mı. Yarın doktora gidiyorum sonucu yazarım. Burada 12+6 günlük.[/QUOTE]
Kizmi istiyosun canm ins gönlündeki olur paralel nub görüyorum ama birazda yukardan basliyor yani erkeğe donen nublar diyoruz ya iste bu yüzden emin olamiyorum kiz demeye kaç haftalık bu resimde yarin senden haber bekliyorum iyi gecelr

Kizmi istiyosun canm ins gönlündeki olur paralel nub görüyorum ama birazda yukardan basliyor yani erkeğe donen nublar diyoruz ya iste bu yüzden emin olamiyorum kiz demeye kaç haftalık bu resimde yarin senden haber bekliyorum iyi gecelr[/QUOTE]
Haftasini yazmissin canim ne diyim.nub baya yukardan basliyo erkek bbislerdeki gibi tekrar tekrar bakiyorum çok aradayim yani ama son olarak kararim erkek olabileceği yönünde inş görünen nubdegilde kordonu filandir da gönlünegore olur ggerçi dogdumu hic farketmiyo canm isterse onuncu ayni cins olsun sevgileri bambaşka bisi

Kızlar lutfen tahmin edin 12+5 günlük

Eklentiler

• image.webp
    129 KB · Görüntüleme: 146
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…