Baska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor[/QUOTE]Baska E="kanbolat,yüzübbize: 37819773, member: 615686"]Yaptim galibabakin bakalim benim miniş kiz mi erkek mi ??? (Kiz diyin nooluurr)
Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötüBaska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor
Sana daha once bisi demismiydik canm sanki ismini hatirliyorum popo kismini yakinlastirip cekermisin uzak kalmis oyuzden anlayamadimKizlar benim minnosa da bakabilir misiniz lutfen?? Cok merak ediyorum.. Burda 12+1 gunluk
13+4 günlükmüş dr bir tahminde bulunmadı mı.baya büyük çünkü.[/QUOTE]Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötü(
erkek bence bu bebiş net göremedim amaCanım bana nub gözükmüyo demiştin. Fotolara biraz ışık verdim. Şimdi gözüküyo mu. Kız olma ihtimali var mı. Yarın doktora gidiyorum sonucu yazarım. Burada 12+6 günlük.
bence kız ama :)Yaptim galibabakin bakalim benim miniş kiz mi erkek mi ??? (Kiz diyin nooluurr)
Haftasini yazmissin canim ne diyim.nub baya yukardan basliyo erkek bbislerdeki gibi tekrar tekrar bakiyorum çok aradayim yani ama son olarak kararim erkek olabileceği yönünde inş görünen nubdegilde kordonu filandir da gönlünegore olur ggerçi dogdumu hic farketmiyo canm isterse onuncu ayni cins olsun sevgileri bambaşka bisi[/QUOTE]Kizmi istiyosun canm ins gönlündeki olur paralel nub görüyorum ama birazda yukardan basliyor yani erkeğe donen nublar diyoruz ya iste bu yüzden emin olamiyorum kiz demeye kaç haftalık bu resimde yarin senden haber bekliyorum iyi gecelr
Çok sağolun kızlar. Bugün dr. Gittim ama malesef o kdr uğraşmaya rağmen dr bsy göremedi. Poposu dönük yatıyodu. Bi dahaki randevuya kaldıerkek bence bu bebiş net göremedim ama
Aahhh ah insallah...bence kız ama :)
cayircanm post: 37837580 .!.:12 hafta4 günlük yorumlarınızı bekliyorum
Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötü[QKanbol37828943, megibimber: 615686"]Baska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor
Sana daha once bisi demismiydik canm sanki ismini hatirliyorum popo kismini yakinlastirip cekermisin uzak kalmis oyuzden anlayamadim
NuBu görünmüyor zaten görüntü de çok uzak durmuş oyuzden bbebis çok küçük duruyor ben telden bakiyorum buyutemiyorum oyuzden bazilari secemiyorumArkadaşlar buda benim küçüğümAllahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder cinsiyet için yorumlarınızı bekliyorum teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?