dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Baska E="kanbolat,yüzübbize: 37819773, member: 615686"]Yaptim galiba bakin bakalim benim miniş kiz mi erkek mi ??? (Kiz diyin nooluurr)
Baska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor[/QUOTE]
Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötü (

Kizlar benim minnosa da bakabilir misiniz lutfen?? Cok merak ediyorum.. Burda 12+1 gunluk

Eklentiler

• image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 135
Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötü (
13+4 günlükmüş dr bir tahminde bulunmadı mı.baya büyük çünkü.[/QUOTE]
Kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi biri.kendi dr.umda daha erken belli olmuyo dedi.tabi once saglikli olsunda kiz diye ölüyoruz esimle.tup bebek bizimkisi

Haftasini yazmissin canim ne diyim.nub baya yukardan basliyo erkek bbislerdeki gibi tekrar tekrar bakiyorum çok aradayim yani ama son olarak kararim erkek olabileceği yönünde inş görünen nubdegilde kordonu filandir da gönlünegore olur ggerçi dogdumu hic farketmiyo canm isterse onuncu ayni cins olsun sevgileri bambaşka bisi[/QUOTE]

erkek bence bu bebiş net göremedim ama
Çok sağolun kızlar. Bugün dr. Gittim ama malesef o kdr uğraşmaya rağmen dr bsy göremedi. Poposu dönük yatıyodu. Bi dahaki randevuya kaldı hayırlısı olsun inş. Zaman ayırdığıniz için çok teşekkür ederim.

12 hafta4 günlük yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 2014-11-17 22.18.23.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 148
[QKanbol37828943, megibimber: 615686"]Baska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor[/QUOTE]
Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötü ([/QUOTE]

Kanbolat iyice baktim bencede kiz ya cunku masallah ayaklari bile belli bacak arasida acik pipi olsa ordan kendini gosterirdi gorunmedigine gore prenses bence

[QKanbol37828943, megibimber: 615686"]Baska resim yokmu yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyor
Valla en net bu var elimde.asil dr.umun ultroson sonuclari daha kötü ([/QUOTE]

Kanbolat iyice baktim bencede kiz ya cunku masallah ayaklari bile belli bacak arasida acik pipi olsa ordan kendini gosterirdi gorunmedigine gore prenses bence [/QUOTE]
Ayy insallah canim ya.insanin eli gozu hic mi gitmez mavilere rabbim ne verirse hayirlisini, sagliklisini versin insallah.bugun 13:00'de ayrintili ultroson randevum var.belki junior zahmet edip gosterir kendini.cikolata mi yesem acep

Sana daha once bisi demismiydik canm sanki ismini hatirliyorum popo kismini yakinlastirip cekermisin uzak kalmis oyuzden anlayamadim

hayır canım , ben ilk kez koyuyorum resmini.. yaklaştırınca görüntü bozuluyor.. yarın 2 li test için tekrar doktora gidicez.. ozaman yeni fotosunu koyarım tabi benimki yatarsa,, kendisi sürekli ayakta çünkü :)

Arkadaşlar buda benim küçüğümAllahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder cinsiyet için yorumlarınızı bekliyorum teyzeleri

Eklentiler

• image.webp
    198,7 KB · Görüntüleme: 120
E="eslemim, post: 37841375, member: 110680"]günaydın daha önce burda bi kaç arkadaş bizim için de tahminde bulunmuştu doğru çıktı oğlum olcak[/QUOTE]
ayirli

Hayirli olsun oğlusun canm bende yorum yapmismiydun

Arkadaşlar buda benim küçüğümAllahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder cinsiyet için yorumlarınızı bekliyorum teyzeleri
NuBu görünmüyor zaten görüntü de çok uzak durmuş oyuzden bbebis çok küçük duruyor ben telden bakiyorum buyutemiyorum oyuzden bazilari secemiyorum

Yaklaştırıp yükledim bakabilir misinizbi

Eklentiler

• image.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…