Eki Görüntüle 1307613
Kızlaaaarrrr...doktorum bugun kesin erkek dedi
Burda ne demişlerdi peki
Eki Görüntüle 1307613
Kızlaaaarrrr...doktorum bugun kesin erkek dedi
Arkadaşlar cinsiyet yorumu yapabilecek var mı? Lütfen yardım !!
Eki Görüntüle 1277068 Eki Görüntüle 1277069
oğlumun görüntüsüne benziyor erkek olabilir gibi geldi bana dr 11. haftada cinsiyeti %90 erkek dedi ve doğru çıktı sizde sorun biliyor ama demiyorlar :)Zeynepcim bi de sırttan çekilmiş fotosunu koyayım dedim 11+0 hafta belki
Bir yorumda bulunabilirsin?Eki Görüntüle 1307254
Reyyan hanım teşekkürler yorumunuz için doktorum bu konuda pek tecrübeli değilmiş. Erkek dedikleri kız kız dedikleri erkek çıkıyormuş daha sonraki haftalarda o yüzden yorumda bulunmasını istemiyorum. Çokta merak ediyorum bakalım inş dediğiniz gibi oluroğlumun görüntüsüne benziyor erkek olabilir gibi geldi bana dr 11. haftada cinsiyeti %90 erkek dedi ve doğru çıktı sizde sorun biliyor ama demiyorlar :)
Zeynepcim bi de sırttan çekilmiş fotosunu koyayım dedim 11+0 hafta belki
Bir yorumda bulunabilirsin?Eki Görüntüle 1307254
hiç net değil görüntü cnmMrb benimde 11 haftalık bende Öğrenmek istiyorum
çok tatlı ya nasıl doktor olmuş :) rabbim önce sağlık sonra gönlündekini versin....Birde şuna bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 1308868
Reyyan hanım teşekkürler yorumunuz için doktorum bu konuda pek tecrübeli değilmiş. Erkek dedikleri kız kız dedikleri erkek çıkıyormuş daha sonraki haftalarda o yüzden yorumda bulunmasını istemiyorum. Çokta merak ediyorum bakalım inş dediğiniz gibi olur
11. hafta diye biliyorum benkac haftalık ultrasyona bakmak lazım arkadaslar bnm 9 haftalıkta sankı kız gıbı 12 haftalıkta gorunen bısey yok ne dık ne duz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?