- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
saol11. hafta diye biliyorum ben
Bende kiz hissediyorum lakin doktorum 2li testte pipi gördü oğlan dedi net bir şekilde kafam karıştı bana kız gibi geliyorKiz olabilir canm maşallah sen şimdiden aksesuarlarini takmisin çocuğuna beğendim tarz buldum :)
Bende kiz hissediyorum lakin doktorum 2li testte pipi gördü oğlan dedi net bir şekilde kafam karıştı bana kız gibi geliyor
Kızlar bi onceki resimde tam gorunmedigini yazmislar bide diger resimlerine bakarmisiniz minnosumun :)
[TE="Asia90, post: 37902831, member: 594872"]Kızlar bi onceki resimde tam gorunmedigini yazmislar bide diger resimlerine bakarmisiniz minnosumun :)
Bide kendi bebeğin olunca hiç inanasın gelmiyo inan bana. Ben her görüşümde gözlerim doluyo hala çok farklı bi duygu. Allah sanada yaşatsın inşallah canım. Bu arada yorumun için teşekkür ederim daha ilk bebeğim kız erkek farketmiyoda merak ediyorum işte :)Maşallah Nasıl bir olaydır bu mucize gibi :) Herşeyi küçüçükten büyüyüp olusuyo. Bir insna yaratılıyo. allah uzun ömğr ve saglık versın. Bekarım ama ugramak ıstedım topıge :) erkek gibi hissettim
kız bencegünaydınn kızlar ;
burayı daha önceden keşfefmiştimm ama nedense bi müddet cinsiyet konusuyla hiç ilgilenmedim.am ama bugun bi merak edesim geldi...
bi bakarmısınız benim bebişede ultrason resmi tam 12+0 ken çekildi....
fotodan net seçilmiyo ama kız benceKızlar bi onceki resimde tam gorunmedigini yazmislar bide diger resimlerine bakarmisiniz minnosumun :)
kuşum doktor dokuz ay yanılıyo takılma bu tahmin zaten rahim allahın adlarında biri esirgeyen saklayan demek orayı anca allah billir bizimki tahmin kuzu tutmuyo bazen net olunca yüzde yüz dioz zaten arkadaşlarda ona göre anlayışlı olacaklardır bence :)Anneler genelde hisseder ama eğer bacak arasi olarak poz yakalamis ve pipi gördüm dediyse erkektr büyük ihtimal kiza benzettim dedim ama nubunu net gorerek demedim bacaginin altında popo tarafında yaklastirinca görürsünparalel iki çizgi var oyuzden kiz dedim ama oradan göbek kordonu geçiyorsa o olabilir eğer erkekse bacaklarini diktiği için pipisi arkada kalmistr oyuzden goremiyoz hayirli saglikli evlat olsun inş canm ben dediğim gibi nub net goremedigim içinkiz olabilir diye ssoyledm ama şöyle bi karar verdim bundan sonra nubunu gormedigime olasiliklari düşünerek yorum yapmicam bilemeyince üzülüyorum nedense mesela dikreuss arkarkadaşa kiz dedik gerçektende paraleldi nub ama su detay var bebis oturur pozisyonda duruyor ve oturur gibi duranlarda nub yaniltici oluyor hacer canim bu sana benden bi tespit ona gore bunu çoğu kişide denedim ve yanildim hep
Arkadaşım benim için hiç sorun değil evlat candır cinsiyet önemli değil. Burdaki muhabbeti de eğlence olarak görüyorum. Lütfen üzülme 16. Haftamda tekrar gideceğim o zaman kesinleşir haber veririm. Bu arada Çin takvimi de kiz diyoAnneler genelde hisseder ama eğer bacak arasi olarak poz yakalamis ve pipi gördüm dediyse erkektr büyük ihtimal kiza benzettim dedim ama nubunu net gorerek demedim bacaginin altında popo tarafında yaklastirinca görürsünparalel iki çizgi var oyuzden kiz dedim ama oradan göbek kordonu geçiyorsa o olabilir eğer erkekse bacaklarini diktiği için pipisi arkada kalmistr oyuzden goremiyoz hayirli saglikli evlat olsun inş canm ben dediğim gibi nub net goremedigim içinkiz olabilir diye ssoyledm ama şöyle bi karar verdim bundan sonra nubunu gormedigime olasiliklari düşünerek yorum yapmicam bilemeyince üzülüyorum nedense mesela dikreuss arkarkadaşa kiz dedik gerçektende paraleldi nub ama su detay var bebis oturur pozisyonda duruyor ve oturur gibi duranlarda nub yaniltici oluyor hacer canim bu sana benden bi tespit ona gore bunu çoğu kişide denedim ve yanildim hep
Hafta nedir canmbebisime yorumlaar
Hafta nedir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?