Erkek olabilir keske pozlrida olsa emin olurdukbebikk2post: 37918722 .!.:12+4 canım
Ay hadi inşallah :)fotodan net seçilmiyo ama kız bence
ErkkkeeeekkkEki Görüntüle 1311116 Eki Görüntüle 1311117 ilk resim 10 haftalık ikincisi 11+5 haftalık sizce cinsiyeti ne. ikincide sanki sırtı dönük
Erkek olma ihtimali fazla canmMrb kislar bnm bebimede yorum ypabilirmizîniz
12+3 tûk burda :)
Simdiden kocaman tesekkurler
Mrb bayanlar,iki fotomuzda ayni aslinda yanlislikla yukledim birtanesini.11+4 uz burda.doktorumuz daha erken deyip bir yorumda bulunmadi.rica etsem yorumlarinizi alabilir miyim?
Sirti donuk ama uccizgi goruyorum kiz galiba
Canim yanilmiyorsam bir erkek:)
bu haftada nub nerdeyse aynı oluyor cnm en iyi tahmin 12 13 te illa bi yorum yap dersen kız gibi geldi bence iki hafta sabret yeni foto koy
Tahmin icin saol canim ama cinsiyet tahmini icin nub tan anlaman lazimDenizkizi_ESra Canim KIz gibi geldi bana :) Anlamam ama kuru bir tahmin iste. Bu nub neyin nesi yaaa ...
Canim ben sana yuzde 80 kiz demistim erkek dedigimj hatirlamiyorumPeki cnmm o zmn bian once kesinlesse baride bende kizim die sevsemmm
Yok canim ben onu senin en sonun alintiladigin msjdan alintiladim bana yazdigin cok gerideydi bulamazdim :)Canim ben sana yuzde 80 kiz demistim erkek dedigimj hatirlamiyorum
Peki cinsiyet tahminin ne canimCanim ben sana yuzde 80 kiz demistim erkek dedigimj hatirlamiyorum
Peki cinsiyet tahminin ne canim
Ustteki fotoda erkek gibi eger kordon degilse digerlerinde kiz gibi doktor bisey dedimiPeki cinsiyet tahminin ne canim
Suanki durumuna gore erkek dedi cnm ikili testini yaptirdik cok sukur sorun cikmadi cikintisinida yani pipisinide gosterdi ilerleyen haftalarda tam netlesir dedi :)Ustteki fotoda erkek gibi eger kordon degilse digerlerinde kiz gibi doktor bisey dedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?