dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Mrb kislar bnm bebimede yorum ypabilirmizîniz
12+3 tûk burda :)
Simdiden kocaman tesekkurler

Eklentiler

• image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 267
ilk resim 10 haftalık ikincisi 11+5 haftalık sizce cinsiyeti ne. ikincide sanki sırtı dönük

Bir de bu var ama bacaklar yukarida degil. Tam donucekmis bebisim :)

Eklentiler

• 20141122_122904.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 206
Merhabalar. Benim bebegimede bir baksaniz. Cinsiyetini cok merak ediyorum. Ultrasonda doktor bacaklarinin arasini zoomladiginda iki tane yan yana kucuk toplara benzer birseyler gørdum. Doktora belli oluyor, ama cinsiyeti nedir diye sordugumda bu gordugumuz iki topa benzer cikinti testis olabilir, veya kiz cocogun genital bølgesider olabilir. Birsey søyleyemem dedi. Cok merak ediyorum o iki yuvarlak cikinti ne olabilir acaba ???

Sirti donuk ama uccizgi goruyorum kiz galiba
Canim yanilmiyorsam bir erkek:)
bu haftada nub nerdeyse aynı oluyor cnm en iyi tahmin 12 13 te illa bi yorum yap dersen kız gibi geldi bence iki hafta sabret yeni foto koy

Selam kizlar biz doktordan geldik 12.haftamizi doldurduk hatta bir hafta once gidiyormusuz bi bakabilirmisiniz cinsiyet tahminine :) siz soledikten sonra bende doktorun tahminini solicem :) simdiden cok tsk ederim

Son düzenleme:
Denizkizi_ESra Canim KIz gibi geldi bana :) Anlamam ama kuru bir tahmin iste. Bu nub neyin nesi yaaa ...

Denizkizi_ESra Canim KIz gibi geldi bana :) Anlamam ama kuru bir tahmin iste. Bu nub neyin nesi yaaa ...
Tahmin icin saol canim ama cinsiyet tahmini icin nub tan anlaman lazim bende anlamiyorum burdaki tecrubeli annisler anlayanlar saolsun yardimci oluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…