Hayirli olsun canim saglikli olsunda pipisinide kukusunada raziyiz:)Suanki durumuna gore erkek dedi cnm ikili testini yaptirdik cok sukur sorun cikmadi cikintisinida yani pipisinide gosterdi ilerleyen haftalarda tam netlesir dedi :)
Aynen canim hatta ben ense kalinligi ve burun kemik olcumu felan iyi ciktigina cinsiyetinden daha cok sevindim oncelikle saglikli olsun tabiki :)Hayirli olsun canim saglikli olsunda pipisinide kukusunada raziyiz:)
çok net söylemişsin:) hayırlısı bakalım. ilkide erkek bakalım buda dediğin gibi mi olcak. cevabın için tşkErkkkeeeekkk
bence kızArkadaslar banada bir yorum yapin lutfen. Bekliyorum
bizde 11+4 uz.bende bugun resim koydum ama kimse yorum yapmadi.benim dr da yorum yapmadi.gonlunden gecen,hayirlisi olsun ama kiza benzettim ki pek anlamiyorumEki Görüntüle 1311536
kızlar benim bebeğim 11 + 4 günlük. Doktor tahminde bulunmadı. Sizce bebeğimin cinsiyeti nedir yorum yapabilir misiniz?
Erkekkkk kayniyo buralar :)[/QUOTE]Erkekkkeremoon, post: 37923102, member: 630508"]Eki Görüntüle 1311287 Eki Görüntüle 1311287
yorumun ıcın sagol canım maalesef bende anlamıyorum bu nub işinden :)bizde 11+4 uz.bende bugun resim koydum ama kimse yorum yapmadi.benim dr da yorum yapmadi.gonlunden gecen,hayirlisi olsun ama kiza benzettim ki pek anlamiyorum
Anladim cnm bizde 12 haftlalik diye ikili teste gittik bir hafta onden gidiyormus bakti cinsiyetine erkege benziyor dedi sonra detayli alt tarafina bakti bebek uyuyordu zorla uyandirdik sonra saga sola donmeye basladi ultrasonu o yuzden tam net cekemedi boyunu bile zor olctuk :) ama pipisini gosterdi hafiften cikintisi belirginlesmis cok komikti hali ama parmak kadar bebek ama insan gibi herseyi var :)Denizkizi esra eğer demeseydn erkek diye ben yine kiz derdim nubunu hala paralel görüyorum sen netlestigindede haber ver bize gerçi pipi gostermisse dogrudur
İlkZenepelas arkadasim Rica etsem banada yorum yaparmisin. Kimse yorum yapmadi benim icin
ilk resim tam 10 haftalık, ikinci resim 11+5 haftalık. Kızsdonme ihtimali olurmu :)Nazika kaçhhaftalık resimde
Nerde foto cnm goremedmElif21 Canim bende ultrason resmi ekledim. Benimkini tahmin edebilirmisin acaba
Sayfa 609 da canim :) bir baksan cok sevinirimNerde foto cnm goremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?