dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Nazika inş gonlune gore olr canim nubu dik malesef ama rabbime zorlukmu olur o ol derse hersey olur bitane daha oglun olursa hic uzulme abisine can yoldasi olur onunda tadi ayri benim iki tane kizim var ablasi 20 kucuk 6aylik simdiden birbirlerine cok baglilar

Bir sey belirteyim dedim yayinladigim ultrason fotosu yakin arkadasimin benim degil kendisi buraya yazmak istedi lakin uye degilmis senden yazayim dedi yaz dedim. Kendi ağzıyla yazmış. Yani hamis o ben değilim16. Haftada cinsiyeti kesinleşir haber veririz

Öyle tabi . Sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez. Dediğin gibi ogluma arkadaş olur. Seninki leri de allah bağışlasın.

Ustteki fotoda erkek gibi eger kordon degilse digerlerinde kiz gibi doktor bisey dedimi
Canim esim bebisi videoya cekmisti ordan kopyaladigim bir resmi ekledim doktorun tam cikintisini isaretleyip gosterdigi yerin resmi. Onuda paylasmak istedim bi bakarsin tekrar doktorla ayni fikirdemisiniz merak ettim senin yorumunuda Eki Görüntüle 1311949

Egerki beni kandiriyorsa erkek gozukup kiz cikarsa bende zorla ona erkek kiyafetleri giydiririm anneyi kandirmak neymis gorur o zmn
Canim benim doktor 15.haftada % 100erkek demesine ragmen ya kiz cikarsa diye tereddutteyim cunku bizim bi arkadasa doguma kdr kiz demisler dogumda erkek oldu

Canim benim doktor 15.haftada % 100erkek demesine ragmen ya kiz cikarsa diye tereddutteyim cunku bizim bi arkadasa doguma kdr kiz demisler dogumda erkek oldu
Evet kiz deyipte erkek cikan cok oluyormus ama erkegin en kotu 5. 6.aya kadar cok bariz belli olur pipisi sanirim ordan netlesir merak etme doguma kadar anlasilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…