Cabim nubu gorebilmem icin yandan pozisyonu olmaliydi :)
Cabim nubu gorebilmem icin yandan pozisyonu olmaliydi :)
Tsk ederizNubu goremediklerime bisi demiyorum arkadaşlar
Nubu goremediklerime bisi demiyorum arkadaşlar
Canim galiba donuk nub gorunmuyor:)Elf21 arkadaşım benim bebeğime de yorum yapabilir misin?
Eki Görüntüle 1311611
Arkadaşım benim için hiç sorun değil evlat candır cinsiyet önemli değil. Burdaki muhabbeti de eğlence olarak görüyorum. Lütfen üzülme 16. Haftamda tekrar gideceğim o zaman kesinleşir haber veririm. Bu arada Çin takvimi de kiz diyo
Öyle tabi . Sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez. Dediğin gibi ogluma arkadaş olur. Seninki leri de allah bağışlasın.Nazika inş gonlune gore olr canim nubu dik malesef ama rabbime zorlukmu olur o ol derse hersey olur bitane daha oglun olursa hic uzulme abisine can yoldasi olur onunda tadi ayri benim iki tane kizim var ablasi 20 kucuk 6aylik simdiden birbirlerine cok baglilar
Canim esim bebisi videoya cekmisti ordan kopyaladigim bir resmi ekledim doktorun tam cikintisini isaretleyip gosterdigi yerin resmi. Onuda paylasmak istedim bi bakarsin tekrar doktorla ayni fikirdemisiniz merak ettim senin yorumunudaUstteki fotoda erkek gibi eger kordon degilse digerlerinde kiz gibi doktor bisey dedimi
O cikinti erkek oldugunu gosterir umarim bebisin bizi kandrmazCanim esim bebisi videoya cekmisti ordan kopyaladigim bir resmi ekledim doktorun tam cikintisini isaretleyip gosterdigi yerin resmi. Onuda paylasmak istedim bi bakarsin tekrar doktorla ayni fikirdemisiniz merak ettim senin yorumunudaEki Görüntüle 1311947 Eki Görüntüle 1311948 Eki Görüntüle 1311949
O cikinti erkek oldugunu gosterir umarim bebisin bizi kandrmaz
Canim benim doktor 15.haftada % 100erkek demesine ragmen ya kiz cikarsa diye tereddutteyim cunku bizim bi arkadasa doguma kdr kiz demisler dogumda erkek olduEgerki beni kandiriyorsa erkek gozukup kiz cikarsa bende zorla ona erkek kiyafetleri giydiririm anneyi kandirmak neymis gorur o zmn
Evet kiz deyipte erkek cikan cok oluyormus ama erkegin en kotu 5. 6.aya kadar cok bariz belli olur pipisi sanirim ordan netlesir merak etme doguma kadar anlasilirCanim benim doktor 15.haftada % 100erkek demesine ragmen ya kiz cikarsa diye tereddutteyim cunku bizim bi arkadasa doguma kdr kiz demisler dogumda erkek oldu
Cuma gunu yani 18+1 olacak o zmn bakalim o zaman ne diyecek doktor bey:)Evet kiz deyipte erkek cikan cok oluyormus ama erkegin en kotu 5. 6.aya kadar cok bariz belli olur pipisi sanirim ordan netlesir merak etme doguma kadar anlasilir
Kolay kolay degismez canim seninki merak etme ama hbr ver yinede mutlaks :)Cuma gunu yani 18+1 olacak o zmn bakalim o zaman ne diyecek doktor bey:)
Merak etme canim:)Kolay kolay degismez canim seninki merak etme ama hbr ver yinede mutlaks :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?