dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ederim cnm ne demek rabbim senide hayırlısıyşa kurarsın sende bende bebişimizi kucagımıza alırız inş hayırlı sağlıklı şekilde rabbim tamamına erdirsin. Normal doğum yaparsın inş
Dua edicem canm sana sen de bana dua et canım kolay normal bi doğumu olsun saglklca doğsun bebegi diye

Ederim cnm ne demek rabbim senide hayırlısıyşa kurarsın sende bende bebişimizi kucagımıza alırız inş hayırlı sağlıklı şekilde rabbim tamamına erdirsin. Normal doğum yaparsın inş
Amin canım inşallah çok saol. Simdi baktm canım ilk resimlere sağa yakın duruyo sağ tarafta yani resmlere göre. Ama ben solumda hissediyodum hep. :)

hım anladım cnm olmamış öyleyse olsaydı hissederdin çünkü hissedilecek derecede birşey :) bakalım biz ne zaman hissedecez şuan hissetmiyoruz erken die bazen korkuyorum ya benim bide 2 aylık bebişim karnımda öldü bide biride adetimle düştü hep korkuyla yaşıyorum hamileliğimi rabbim bu bebişimi kucağıma almayı nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla inş.. pıhtılaşma çıktı bende göbekten iğne vuruyorum kan sulandırıcı çok da dua ediyorum rabbim korusun inş. tüm gebelerinkinide korusun bizim bebişleride korusun tatlım..
Yok tatlım olduysa da ben hissetmedim. Ilk kıpırtilarini 16+5 günlukken hissettim

Ederim tabiki canım amin inşallah bu bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah. Tabiki bana da hepimize de nasip etsin. Önlemini almışsınz bu defa canım ins hayrlsiyla doğacak bu kötü şeyler düşünme stres olmaki bebegine de yansimasin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı. Dünyanın en güzel duygusuymus daha doğmadi ama şimdi bile hissediyor insan fazlasıyla.

duların iyi niyetlerin içinde çokk teşekkür ederim..aynen cnm ya allah isteyen herkeze versin.. işte kendimi motive ediyorum çok ilaç kullanıyrum zaten düşmesin bişey olmasın diye. zaten duyar duymaz hemen tanıdığım bebek özlemi çeken kişilere dua ettim onlarada tattırsın diye. çok harika bişey. hergün dua ediyorum kendimede tamamını erdirsin sağlıcakla doğsun kucağımız boş kalmasın diye tüm hamilelerede çocuk isteyenlerede dua ediyorum rabim kabul eder inş..bu arada seni ekledim özeldende istersen konuşabiliriz diye eğer senin içinde sakıncası yksa tabi..

Dualarin iyi niyetin için çok sağol tatlımm. Aminn insallah.Tabiki sakıncası yok konusurz

Bu gün ki görüntü doktor % 50 kız % 50 erkek diyor 14.hafta özellikle bu görüntüyü istedim lütfen yorumlayın.

Eklentiler

• 20150205_102044.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 118
  • 20150205_102056.webp
    7 KB · Görüntüleme: 101
Zeynepelas özellikle senden bekliyorum doktor 16 haftada belli olur diyor 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum.

Cikinti cok belli erkekmi diye tereddüt ediyorum. Canim benim inşallah kızdır Rabbim sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin diye dua ediyorum.

2.ye paylastim yorum lütfenn 11+2 kizlar

Eklentiler

• 2015-02-05 11.08.22.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 110
  • 2015-02-05 11.07.27.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba kızlar 14+4 ama hala öğrenemedim cinsiyetiniBurda daha önceki bi resmine erkek yorumu yapılmıştı,şimdi ki yorumlarınız ne olur acaba

Eklentiler

• image.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…