Dua edicem canm sana sen de bana dua et canım kolay normal bi doğumu olsun saglklca doğsun bebegi diye
Amin canım inşallah çok saol. Simdi baktm canım ilk resimlere sağa yakın duruyo sağ tarafta yani resmlere göre. Ama ben solumda hissediyodum hep. :)Ederim cnm ne demek rabbim senide hayırlısıyşa kurarsın sende bende bebişimizi kucagımıza alırız inş hayırlı sağlıklı şekilde rabbim tamamına erdirsin. Normal doğum yaparsın inş
Amin canım inşallah çok saol. Simdi baktm canım ilk resimlere sağa yakın duruyo sağ tarafta yani resmlere göre. Ama ben solumda hissediyodum hep. :)
Yok tatlım olduysa da ben hissetmedim. Ilk kıpırtilarini 16+5 günlukken hissettimRica cnn peki ilk haftalarda 10 haftaya kadar karnında damar atması gîbi bişey oluymuydu?
Rabbim gönlümuze gore versin insallahhhhh[/QUOTE
Yok tatlım olduysa da ben hissetmedim. Ilk kıpırtilarini 16+5 günlukken hissettim
Ederim tabiki canım amin inşallah bu bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah. Tabiki bana da hepimize de nasip etsin. Önlemini almışsınz bu defa canım ins hayrlsiyla doğacak bu kötü şeyler düşünme stres olmaki bebegine de yansimasin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı. Dünyanın en güzel duygusuymus daha doğmadi ama şimdi bile hissediyor insan fazlasıyla.hım anladım cnm olmamış öyleyse olsaydı hissederdin çünkü hissedilecek derecede birşey :) bakalım biz ne zaman hissedecez şuan hissetmiyoruz erken die bazen korkuyorum yabenim bide 2 aylık bebişim karnımda öldü bide biride adetimle düştü hep korkuyla yaşıyorum hamileliğimi rabbim bu bebişimi kucağıma almayı nasip etsin sağlıcakla hayırlısıyla inş.. pıhtılaşma çıktı bende göbekten iğne vuruyorum kan sulandırıcı çok da dua ediyorum rabbim korusun inş. tüm gebelerinkinide korusun bizim bebişleride korusun tatlım..
Ederim tabiki canım amin inşallah bu bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah. Tabiki bana da hepimize de nasip etsin. Önlemini almışsınz bu defa canım ins hayrlsiyla doğacak bu kötü şeyler düşünme stres olmaki bebegine de yansimasin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı. Dünyanın en güzel duygusuymus daha doğmadi ama şimdi bile hissediyor insan fazlasıyla.
Dualarin iyi niyetin için çok sağol tatlımm. Aminn insallah.Tabiki sakıncası yok konusurzduların iyi niyetlerin içinde çokk teşekkür ederim..aynen cnm ya allah isteyen herkeze versin.. işte kendimi motive ediyorum çok ilaç kullanıyrum zaten düşmesin bişey olmasın diye. zaten duyar duymaz hemen tanıdığım bebek özlemi çeken kişilere dua ettim onlarada tattırsın diye. çok harika bişey. hergün dua ediyorum kendimede tamamını erdirsin sağlıcakla doğsun kucağımız boş kalmasın diye tüm hamilelerede çocuk isteyenlerede dua ediyorum rabim kabul eder inş..bu arada seni ekledim özeldende istersen konuşabiliriz diye eğer senin içinde sakıncası yksa tabi..
bence paralel gitmiş buradaki teoriye göre kız.Bu gün ki görüntü doktor % 50 kız % 50 erkek diyor 14.hafta özellikle bu görüntüyü istedim lütfen yorumlayın.
Canım fotoğraf görünmüyor. flash patlamış flashsız çekmeyi denesen2.ye paylastim yorum lütfenn 11+2 kizlar
Kızlar resim nasıl ekleniyor bende ultrason resmini yüklemek istiyorum ama beceremedim telefon samsung acaba farkeder mi yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?