dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Neyse kizlar telefondan olduğu için eklemiyor cevap veren kardeşlerime çok teşekkür ederim

Aaa oldu becerdim banada yorum yapar misiniz

Eklentiler

• IMG-20150117-WA0003.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG-20150129-WA0000.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 121
gulsennn 2.ci resim tam net çıkacakmış ama nubu yarım kalmış :)))) sanki kız o gördüğüm nub ise paralel gibi

Gulsennnn senin daha cok erken bu eklediğin foto 9 haftalık nub icin 11-12-13 haftalar ultrason olması daha saglikli olur pek belli olmuyor

Tamam canım ctesi 12+5 olucam özel dr gideceğim bakalım görecek mi cinsiyetini çok teşekkür ederim Allah razi olsun

Sağolun kızlar Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize öğrenince yazacağım size hepinize kucak dolusu sevgiler

Doktor sonraki kontrol dedi yine 15. Haftadayiz ...

Eklentiler

• 1423153020317-1289110290.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 120
Bnm bebişimde 9 haftalık fikir yürütürmüsünüz hayırlı sağlıklı erkek beistiyorum ama yinederabbim bilir daha küçüğüzrabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş

Eklentiler

• image.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 117
Ben de resmi yükleyemedim telefondan ama baktigim zaman kiz orasi paralel peki kesin sonuc mu doktorlar neden soylemiyorlar

Tam anlayan arklar benim bebişime bakabilirler mi gerçi bişey gözÜkmüyo ama

Doktorlar emin olmadıkları için söylemiyorlar erkek oranıyla kız organı birbirine benziyo aonradan erkeğinki uzuyo bayanınki şekilleniyor. Pozisyonda duruma yatıışına göre değiştiği için hemen söylemiyolar doktorlar.
Ben de resmi yükleyemedim telefondan ama baktigim zaman kiz orasi paralel peki kesin sonuc mu doktorlar neden soylemiyorlar

Kizlar bu da benim bebegim 14 haftalikken acaba nedir cinsiyeti

Eklentiler

• IMG-20150120-WA0001.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…