dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

bize boyu uzun gelişimi erkek gibi dedi ama kıza benziyor dedi diğer gelmenize kesin sonuç söylerim dedi. benim için farketmez ama çevre erkek diye bekliyor bebeğimin sevincini yaşatmıyolar

Bnm doktorda bşy demesi henüz erken. 9 haftalıktı doktora gittiğimde şuan 10 olduk. İkili test için gidecem bakalım bişey diycekmi çevre erkek olsun dio benimde. İnş hayırlı sağlıklı olsunda hayırlı erkek bebek nasîp etsin rabbim bana ve isteyen herkeze..
bize boyu uzun gelişimi erkek gibi dedi ama kıza benziyor dedi diğer gelmenize kesin sonuç söylerim dedi. benim için farketmez ama çevre erkek diye bekliyor bebeğimin sevincini yaşatmıyolar[/QUOTE

biz yaptırdık ikili test 10+4 haftalık iken birde ikili teste oran %50 altında olursa erkek üstünde olursa kız diyorlar bakalım öylem ben sonucu birazdan ögrencem oranını söylerler heral sadece bi sorun yok demezler nub olarak baktınmı cinsiyetine benimki orda kız

% 50 dediğiniz nedir acaba :) bende sonucuma bakayım

Ben de 16.haftanın içindeyim dr iki gün önce kesin kız dedi:) heyecanla bekliyorum yavrumu isim telaşına da girdim.Teyzemin kızı down sendromlu şu an 20li yaşlarda,onun dışında kimse yoj genetik rahatsızlığı olan.teyzemin eşinin akrabakarında varmış benzer durum.İkili tarama gayet güzel çıkmıştı umarım diğer taramalar da sıkıntısız çıkar.Allahım sağlıkla kucaklamama izin verir kızımı.

Eşim ve bir çok yakınım rüyasında erkek görmüşler 2 hafta sonra nasip olursa öğreneceğim siz de bir tahminde bulunun lütfen :)

Eklentiler

• 20150121_165342-1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 116
Kız istiyoruz ama hayırlısı olsun fark etmez :)

bende çok istedim kız olmasını erkek dediğinde çok ağladım ama çok pişman oldum kesin bi oğluşum oluyo bugün gördük olsun yine de çok mutlu oldum hareketlerini ellerini ayaklarını falan görünce bide bağdaş kurdu sonra takla attı ayy çok sevimliydi sıpa herşeyden önemlisi sağlıklı eli ayağı sağlam olsun senin ilk bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…