Doktorlar emin olmadıkları için söylemiyorlar erkek oranıyla kız organı birbirine benziyo aonradan erkeğinki uzuyo bayanınki şekilleniyor. Pozisyonda duruma yatıışına göre değiştiği için hemen söylemiyolar doktorlar.
bize boyu uzun gelişimi erkek gibi dedi ama kıza benziyor dedi diğer gelmenize kesin sonuç söylerim dedi. benim için farketmez ama çevre erkek diye bekliyorbebeğimin sevincini yaşatmıyolar [/QUOTE
Bnm doktorda bşy demesi henüz erken. 9 haftalıktı doktora gittiğimde şuan 10 olduk. İkili test için gidecem bakalım bişey diycekmi çevre erkek olsun dio benimde. İnş hayırlı sağlıklı olsunda hayırlı erkek bebek nasîp etsin rabbim bana ve isteyen herkeze..
biz yaptırdık ikili test 10+4 haftalık iken birde ikili teste oran %50 altında olursa erkek üstünde olursa kız diyorlar bakalım öylem ben sonucu birazdan ögrencem oranını söylerler heral sadece bi sorun yok demezler nub olarak baktınmı cinsiyetine benimki orda kız
% 50 dediğiniz nedir acaba :) bende sonucuma bakayım
Yok cnim belli deyil 4 hafta sonra gel soylerim dedi ama meraktan catlicamerkek mi canım doktor tahminde bulunmadı mı?
Doktor sonraki kontrol dedi yine15. Haftadayiz ...
Yok cnim belli deyil 4 hafta sonra gel soylerim dedi ama meraktan catlicam
16 haftalik cnimpeki 4 hafta sonra gittigin de ne kadarlık olacak canım
16 haftalik cnim
Eşim ve bir çok yakınım rüyasında erkek görmüşler 2 hafta sonra nasip olursa öğreneceğim siz de bir tahminde bulunun lütfen :)
Iki kizim var cnim 3cusu busen ne istiyorsun canım ilk gebeliğin mi o zaman kesin belli olur. umarım Allahım gönlüne göre sağlıkla verir.
tesekkurler canim doktor da emin olamadi bir sonrakine beklettiIlkinde kiz ikincisindd erkek gibi durmuz ama bence erkek :)
Kız istiyoruz ama hayırlısı olsun fark etmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?