biz yaptırdık ikili test 10+4 haftalık iken birde ikili teste oran %50 altında olursa erkek üstünde olursa kız diyorlar bakalım öylem ben sonucu birazdan ögrencem oranını söylerler heral sadece bi sorun yok demezler nub olarak baktınmı cinsiyetine benimki orda kız
Canım ilk evet hayırlısı olsun tabi sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti önemli değil artık bu erkek olursa 2.ye kısmet belki kız olur:)bende çok istedim kız olmasını erkek dediğinde çok ağladım ama çok pişman oldum kesin bi oğluşum oluyo bugün gördük olsun yine de çok mutlu oldum hareketlerini ellerini ayaklarını falan görünce bide bağdaş kurdu sonra takla attı ayy çok sevimliydi sıpa herşeyden önemlisi sağlıklı eli ayağı sağlam olsun senin ilk bebek mi
Kiza benzettim ben canim öğrenince haber er[/QUOTE]Koza TE="bernagy, post: 39044425, member: 622306"]@ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)
Nalaaan bak resmi tekrr paylaştım nub teorisine göre görebiliyon mu ? Diğer arklarda götevilen fikirlerini paylaşabilirlermi
Ewt bende duydum sonuç 50 altındyda erkek 50 üzeriysr kız diolar ama bazen oda yanlış çıkıyo. Bende pzt gidecem ikili test için sağlıklı hayırlı olur inş. Nub teorisi için paylaştım kimse yorum yapmadı cnm ya ;( bu arada guatr demişasin bebekte mi guatr çıktı;/ ikili test sonucu kaç günde çıkıyo
Erkek gibi duruyor cnm..Kızlarrrr çok merak ediyorum bakıyorum ama anlamıyorum bu nub teorisinden var mı yorum yapacak olan?
Lütfennnn amaa lütfennn :)
Erkek gibi duruyor cnm..[/QUOT
Yorum için çokkk teşekkürler bende belki biri yazar diye sayfa yenileyip duruyorum :) Çokk teşekkürler!
Erkek gibi canim ins istedigin olurKızlarrrr çok merak ediyorum bakıyorum ama anlamıyorum bu nub teorisinden var mı yorum yapacak olan?
Lütfennnn amaa lütfennn :)
Kısmet sağlıklı olsun da :) Kız bebek çok istiyorum Allahın gücüne gitmesin ama içimden geçen de bu napayım bastıramıyorum bu duyguyu...Önce sağlık ama...Teşekkürlerrr....Erkek gibi canim ins istedigin olur
Ben erkek gibi görüyorum ama tabi ki tahmin canım ümitlendirmek istemem
sonucu telefonda aldım sanırım bende guatr cıkmış ölçüm yapılcakmış ikili testte hepsi cıkıyo kan degeri, kan grubu, hepatit, down senderomu, guatr hemşire bunları saydı normal diye telefonda guatr tekrar yaptıralım var dedi. çalıştığım için gidemedimde içim içimi yiyor. kesin testi yaptırın benim yegeniminde bu test sonucu böbrek rahatsılığı cıkmıştı 2 gün içinde çıkıyor özel hastane de yaptırdım 30 tl de ücret ekstradan alıyorlar
Evet bakti bi sorun cikmadi aradim telefonda guatr sordum duramadim dengeler degistigi icin dedi diger geldiginde yine yapalim o zaman kesinlesir dediYaptırcam mutlaka cnm pzt gidecem yapmaya inş sağlıklı olsunda hayırlısıyla. Senin de inş bişey olmaz inş tekrar yaptır yanlış çıkabiliyoda ense kalınlığınada baktımı ?
Evet bakti bi sorun cikmadi aradim telefonda guatr sordum duramadim dengeler degistigi icin dedi diger geldiginde yine yapalim o zaman kesinlesir dedi
Aaa oldu becerdim banada yorum yapar misiniz
[QUOTE="ozmclk, post: 39259761, membMerhaba kızlar 14+4 ama hala öğrenemedim cinsiyetiniBurda daha önceki bi resmine erkek yorumu yapılmıştı,şimdi ki yorumlarınız ne olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?