dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ewt bende duydum sonuç 50 altındyda erkek 50 üzeriysr kız diolar ama bazen oda yanlış çıkıyo. Bende pzt gidecem ikili test için sağlıklı hayırlı olur inş. Nub teorisi için paylaştım kimse yorum yapmadı cnm ya ;( bu arada guatr demişasin bebekte mi guatr çıktı;/ ikili test sonucu kaç günde çıkıyo

Nalaaan bak resmi tekrr paylaştım nub teorisine göre görebiliyon mu ? Diğer arklarda götevilen fikirlerini paylaşabilirlermi

Eklentiler

• image.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 99
Canım ilk evet hayırlısı olsun tabi sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti önemli değil artık bu erkek olursa 2.ye kısmet belki kız olur:)

Koza TE="bernagy, post: 39044425, member: 622306"]@ORKDM ve kizlar benimkinede bi bakarmisiniz 11+4 ultrasonum var catlicam meraktan bi kizim var acaba bu bebisim ne :)
Kiza benzettim ben canim öğrenince haber er[/QUOTE]
Canim oglusum olacakmis bugun gittim dr yuzde yuz erkek diyebilirim dedi :)

sonucu telefonda aldım sanırım bende guatr cıkmış ölçüm yapılcakmış ikili testte hepsi cıkıyo kan degeri, kan grubu, hepatit, down senderomu, guatr hemşire bunları saydı normal diye telefonda guatr tekrar yaptıralım var dedi. çalıştığım için gidemedimde içim içimi yiyor. kesin testi yaptırın benim yegeniminde bu test sonucu böbrek rahatsılığı cıkmıştı 2 gün içinde çıkıyor özel hastane de yaptırdım 30 tl de ücret ekstradan alıyorlar

Kızlarrrr çok merak ediyorum bakıyorum ama anlamıyorum bu nub teorisinden var mı yorum yapacak olan?
Lütfennnn amaa lütfennn :)

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    11 KB · Görüntüleme: 114
  • unnamed (2).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 103
Erkek gibi canim ins istedigin olur
Kısmet sağlıklı olsun da :) Kız bebek çok istiyorum Allahın gücüne gitmesin ama içimden geçen de bu napayım bastıramıyorum bu duyguyu...Önce sağlık ama...Teşekkürlerrr....

Yaptırcam mutlaka cnm pzt gidecem yapmaya inş sağlıklı olsunda hayırlısıyla. Senin de inş bişey olmaz inş tekrar yaptır yanlış çıkabiliyoda ense kalınlığınada baktımı ?

Yaptırcam mutlaka cnm pzt gidecem yapmaya inş sağlıklı olsunda hayırlısıyla. Senin de inş bişey olmaz inş tekrar yaptır yanlış çıkabiliyoda ense kalınlığınada baktımı ?
Evet bakti bi sorun cikmadi aradim telefonda guatr sordum duramadim dengeler degistigi icin dedi diger geldiginde yine yapalim o zaman kesinlesir dedi

Hımm ya pek inanılmıyorda özeller para almak için hamilelerin paikolojisini bozuyorlar. Bizim bi arkşa down sendromu demiş bayan doğum yapana kadar doktora gitmedim üzüntüdn dio. Şuandada çocuk maşallah çokkk sağlıklı ve akıllı. İşte onlar kesinlik vermiyor sadce % olma şansı var diolar korkutuyolar rabbim herkezden uzak etsin bbeklerimizi korusun sağlıcakla doğurmak nasip olsun inş
Evet bakti bi sorun cikmadi aradim telefonda guatr sordum duramadim dengeler degistigi icin dedi diger geldiginde yine yapalim o zaman kesinlesir dedi

[QUOmasalzz, post: 39257057, member: 654323"]Bu gün ki görüntü doktor % 50 kız % 50 erkek diyor 14.hafta özellikle bu görüntüyü istedim lütfen yorumlayın.[/QUOTE]

Kiz bebisin canim

Zeynepelas 14.hafta için çıkınti fazla degilmi doktor çıkınti erkek gibi paralellik de kız gibi 16 da belli olur dedi.

Merhaba kızlar 14+4 ama hala öğrenemedim cinsiyetiniBurda daha önceki bi resmine erkek yorumu yapılmıştı,şimdi ki yorumlarınız ne olur acaba
[QUOTE="ozmclk, post: 39259761, memb
Kızlar bide bana yorum yaparmısınız

Eklentiler

• image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…