Bence erkek canimmmNalaaan bak resmi tekrr paylaştım nub teorisine göre görebiliyon mu ? Diğer arklarda götevilen fikirlerini paylaşabilirlermi
kKızlarrrr çok merak ediyorum bakıyorum ama anlamıyorum bu nub teorisinden var mı yorum yapacak olan?
Lütfennnn amaa lütfennn :)
Peki böyle olupta kız çıkan var mı? Ya nolacak benim bu kız aşkımErkek canim , acaba benmkide bu hafta bu kdr net cikarmi:)
k
Erkege benziyo canim :)Kizlar gunaydin,
O kadar kiz diye dusunmeme ragmen doktor erkek gibi dedi ama %80 dogrulugu var alisveris yapmayin bekleyin diyede uyardi.
Sizinde fikrinizi alabilir miyim bir suru fotograf var ama en net oldugunu dusundugumu gonderiyorum.
Peki böyle olupta kız çıkan var mı? Ya nolacak benim bu kız aşkım
Kesinlikle çok haklısın hep bunu düşünüyorum dünya tatlısı bir oğlum var dünyalara değişmem...Hep dedim onun gibi olsun diye..ama işte içinden bir ses bir hareket olur bir heyecan duyarsın ya ya kızsa...Ama önemli olan hayırlı evlat olması kesinliklee sağlıkla gelsinler inşallah :)Olsun canim hayirlisini iste benddde kiz aski var ama dusunsene kizin oldu hayirsiz oldu basedemiyosn saymiyo fln allah korusnda misal yani allah hayrlisini goruyodur erkeksede ondan erkektir :)
ayni haftadayiz canim banada dun drum yuzde yuz erkek diyebilirim dedi seninkide erkek burdan oyle gorunuyorKizlar gunaydin,
O kadar kiz diye dusunmeme ragmen doktor erkek gibi dedi ama %80 dogrulugu var alisveris yapmayin bekleyin diyede uyardi.
Sizinde fikrinizi alabilir miyim bir suru fotograf var ama en net oldugunu dusundugumu gonderiyorum.
Canim erkek bence bebisinBana da bi bakın arkadaşlar bende cok merak ediyorum
Bence erkek canimmm
Bana da bi bakın arkadaşlar bende cok merak ediyorum
Banada erkek gibi geldi...Bana da bi bakın arkadaşlar bende cok merak ediyorum
Canım tahminin doğru çıktı ama biraysonra tam kesinleşecek
insllah canim benim:)Kesinlikle çok haklısın hep bunu düşünüyorum dünya tatlısı bir oğlum var dünyalara değişmem...Hep dedim onun gibi olsun diye..ama işte içinden bir ses bir hareket olur bir heyecan duyarsın ya ya kızsa...Ama önemli olan hayırlı evlat olması kesinliklee sağlıkla gelsinler inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?