dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar gunaydin,
O kadar kiz diye dusunmeme ragmen doktor erkek gibi dedi ama %80 dogrulugu var alisveris yapmayin bekleyin diyede uyardi.

Sizinde fikrinizi alabilir miyim bir suru fotograf var ama en net oldugunu dusundugumu gonderiyorum.

Eklentiler

• IMG-20150207-WA0000.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 119
rimsal, post: 39295497, member: 609715"]Kizlar gunaydin,
O kadar kiz diye dusunmeme ragmen doktor erkek gibi dedi ama %80 dogrulugu var alisveris yapmayin bekleyin diyede uyardi.

Sizinde fikrinizi alabilir miyim bir suru fotograf var ama en net oldugunu dusundugumu gonderiyorum.[/QUOTE]

Değişmez canm erkek kesin

Degismes

Kizlar gunaydin,

Sizinde fikrinizi alabilir miyim bir suru fotograf var ama en net oldugunu dusundugumu gonderiyorum.
Erkege benziyo canim :)

Olsun canim hayirlisini iste benddde kiz aski var ama dusunsene kizin oldu hayirsiz oldu basedemiyosn saymiyo fln allah korusnda misal yani allah hayrlisini goruyodur erkeksede ondan erkektir :)
Kesinlikle çok haklısın hep bunu düşünüyorum dünya tatlısı bir oğlum var dünyalara değişmem...Hep dedim onun gibi olsun diye..ama işte içinden bir ses bir hareket olur bir heyecan duyarsın ya ya kızsa...Ama önemli olan hayırlı evlat olması kesinliklee sağlıkla gelsinler inşallah :)

Kizlar gunaydin,

ayni haftadayiz canim banada dun drum yuzde yuz erkek diyebilirim dedi seninkide erkek burdan oyle gorunuyor

Bana da bi bakın arkadaşlar bende cok merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 129
Daha 9+4üz ama var mı tahmin çok merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 106
"gulsennnn, post: 39300472, member: 396526"]Canım tahminin doğru çıktı ama biraysonra tam kesinleşecek [/QUOTE]

Gulsen bebegin erkekmiymis cok sasrdim nubu paraledi kiz gbi yeni resimleri varmi

insllah canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…