Banada erkek gibi geldi...
pek anlamıyorum ama paralel sanki :/
Canim erkek bence bebisin
arkadaşlar bir yöntem buldum az önce lütfen cinsiyetini bilen arkadaşlar dediğimi yapabilirler mi denk geliyormuş deniliyor
kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin
26 yasinda kizimi dunyaya getirdim. Hamile kaldigim ay temmuz
bu durumda 26+7-9=24 cift yani kizzzzzimmmm :)
Simdi ikinci bebegimi bekliyorum 16 haftalik daha belli degil cinsiyeti...
30+10-9=31 tek yani erkek mi simdibakalim tutacak mi hayirlisi
Aynen hamile kalinan ayi hesapladim canim ... bakalim baskalari da hesaplasin tutacak mi merak ettim gercekten simdi
Canım ilk hamile kaldığımda 21 yaşındaydım hamile kaldığım ay ise aralıktı şimdi hesaplayalım 21+12=33-9=24 çift sayı çıkıyor ama benim 4 yaşında oğlum var...arkadaşlar bir yöntem buldum az önce lütfen cinsiyetini bilen arkadaşlar dediğimi yapabilirler mi denk geliyormuş deniliyor
kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Hahah:)) aynen ben de 25+5=30-9=21 ama kızım var şimdiki 31+12=43-9=34 bu da çift umarım erkek olur. Buarada aylarım kesinlikle doğru ilişki tarihlerim belli. Bence tam tersi doğru bununCanım ilk hamile kaldığımda 21 yaşındaydım hamile kaldığım ay ise aralıktı şimdi hesaplayalım 21+12=33-9=24 çift sayı çıkıyor ama benim 4 yaşında oğlum var...
Şimdi hamileyim yine yaşım 26 hamile kaldığım ay kasım hesaplayalım yine 26+11=37-9=28 yine çift sayı bu durumda kızım olacak ilkinde tutmadı umarım bu sefer tutar
Peki böyle olupta kız çıkan var mı? Ya nolacak benim bu kız aşkım
Bana da bi bakın arkadaşlar bende cok merak ediyorum
Daha 9+4üz ama var mı tahmin çok merak ediyorum
Bence kesin erkek:)Kızlar bide bana yorum yapsanız,bu aynı msj 3.yazışım
arkadaşlar bir yöntem buldum az önce lütfen cinsiyetini bilen arkadaşlar dediğimi yapabilirler mi denk geliyormuş deniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?