dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar bide bana yorum yapsanız,bu aynı msj 3.yazışım

Eklentiler

• image.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 136
Z zeynepelas evet Canım Dr Erkeğe benziyor dedi
Bende burda herkes kız diyince kız der dedim ama erkek dedi emin olmak İçin biray sonra tekrar gideceğim telf bozuldu resim yükleyemiyorum canım teşekkür ederim ilgine Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar buda arkadaşımın bebesi yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 14234051757821127571392.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar merhaba burda bebisim 10 +5 günlük bugün ishal ve bulantı dan dolayi acillik olunca çekildi.. ben pek bi şey anlayamadım. bir de siz yorumlarsaniz çok sevinirim

Eklentiler

• 20150208_163442.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 81
arkadaşlar bir yöntem buldum az önce lütfen cinsiyetini bilen arkadaşlar dediğimi yapabilirler mi denk geliyormuş deniliyor

kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin

26 yasinda kizimi dunyaya getirdim. Hamile kaldigim ay temmuz
bu durumda 26+7-9=24 cift yani kizzzzzimmmm :)

Simdi ikinci bebegimi bekliyorum 16 haftalik daha belli degil cinsiyeti...
30+10-9=31 tek yani erkek mi simdi bakalim tutacak mi hayirlisi

Hayırlıso cnm bakalıö tutacakmı çok kişide tutuyormuş adet olduğun ay değil hamile kaldığı. Ayı baz alcan cnm öylemi yaptın
26 yasinda kizimi dunyaya getirdim. Hamile kaldigim ay temmuz
bu durumda 26+7-9=24 cift yani kizzzzzimmmm :)

Simdi ikinci bebegimi bekliyorum 16 haftalik daha belli degil cinsiyeti...
30+10-9=31 tek yani erkek mi simdi bakalim tutacak mi hayirlisi

Aynen hamile kalinan ayi hesapladim canim ... bakalim baskalari da hesaplasin tutacak mi merak ettim gercekten simdi

Canım ilk hamile kaldığımda 21 yaşındaydım hamile kaldığım ay ise aralıktı şimdi hesaplayalım 21+12=33-9=24 çift sayı çıkıyor ama benim 4 yaşında oğlum var...
Şimdi hamileyim yine yaşım 26 hamile kaldığım ay kasım hesaplayalım yine 26+11=37-9=28 yine çift sayı bu durumda kızım olacak ilkinde tutmadı umarım bu sefer tutar

Hahah:)) aynen ben de 25+5=30-9=21 ama kızım var şimdiki 31+12=43-9=34 bu da çift umarım erkek olur. Buarada aylarım kesinlikle doğru ilişki tarihlerim belli. Bence tam tersi doğru bunun

Peki böyle olupta kız çıkan var mı? Ya nolacak benim bu kız aşkım

dünya tersine kız olur erkek ister erkek olur kız ister bende eşim erkek istiyordu ama doktorum kıza benziyor dedi nub teoriside kız diyor ama gittiğimde 11. hafta olduğu için değişme ihtimali var diye düşünüyorum 15. hafta gideceğim duramıyorum

ben yaptım 25+11-9=27 tek ama nub de kız görünümlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…