arkadaslar benim bebegim içinde yorumda bulunabilirmisin 13+1 günlük doktor erkege benziyor 20 gun sonra tam belli olur dedi
Kızlar acile gittim gece göbek deliğim ağrıo die tesadüf eseri bu görüntüyü aldım ama dr cinsiyetini sölemedi tabi acil kalabalıktı sizce bizim bebiş nee tamda bacak arası açık Eki Görüntüle 1418093
ERKEK GİBİ GELDİ BANA AMA TABİ ALLAH BİLİR HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİZE...Eki Görüntüle 1418333 Eki Görüntüle 1418335 kızlar noluuuuuurrrrr bi tahminde bulunun nolur =(((((((((8
ERKEK GİBİ GELDİ BANA AMA TABİ ALLAH BİLİR HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİZE...
KAÇ HAFTALIK CANIM
Eki Görüntüle 1418333 Eki Görüntüle 1418335 kızlar noluuuuuurrrrr bi tahminde bulunun nolur =(((((((((8
canım sagol yorumn için tşkler ama brazdaha net baksan çok sabrszm hem diğer arkdş erkek dedi kafam çok karştı 11. haftalk olduk =) belli oluyodurCanım ben bu resimden çok anlayamadım küçük gibi geldi henüz bebiş. Ama şu en uçtaki yer nubsa eğer bilmiyorum paralel gibi. Yani kız gibi. Emin değilim tabiki sağlıkla doğsun inşşşşşşş
cok tskler cnmmmBence bu erkek
kaç haftalksn canm bıde hç bşey gözükmüyo...Eki Görüntüle 1418497 ya lütfen bana da bi tahmin. zaten kendi doktorum söylemeyen birisiymiş. başka bi doktora cinsiyet öğrenmeye 2 hafta sonra gidicem. ama çok merak ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.
canım wala anlamıorumki ben zaten umarm biilen birileri sanayardmcı olurşu anda 15+1. canım, doktora gittiğimde 14+3 dü ben olan resimden 3 tane koydum bi daha bakıver :)
şu anda 15+1. canım, doktora gittiğimde 14+3 dü ben olan resimden 3 tane koydum bi daha bakıver :)
Net belli değil. Başka resim yok mu?Iyi akşamlar arkadaşlar bi heyecanla gittim doktor tahminde bulunamıyorum dedi üzüldüm büyük bi merakla sizin yorumunuzu bekliyorum
13+2 buradaEki Görüntüle 1418872
Iyi akşamlar arkadaşlar bi heyecanla gittim doktor tahminde bulunamıyorum dedi üzüldüm büyük bi merakla sizin yorumunuzu bekliyorum
13+2 buradaEki Görüntüle 1418872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?