hadi inşallahhh canım Sağlıkla kucağaklarımıza alırız bebeklerimiziAtropin senin kizin geliyor cani m
Hayırlısıyla inşallah öyledir tabi önce sağlıklı olsun0Kiz olabilir
İnşallah canım doktor çok umutlanma 2oğlandan sonra erkek ihtimali yüksektir dedi.senin nuba göre bebiş erkekmi?Canım diğer resim o tek olarak eklediğin net değil. Bunlarda da bacak o nubun orayı kapıyor gibi. Bacak birazcık daha aşağıda olsa bi tahmin yürütmek olurdu ama şimdi bişey diyemiyeceğim.
inşşşşşşşş kızın olur inşşş Rabbim sana sağlıklı hayırlı bi kız verir.
İnşallah canım doktor çok umutlanma 2oğlandan sonra erkek ihtimali yüksektir dedi.senin nuba göre bebiş erkekmi?
Canım ben de 1 ay sonra öğrenicem :)Neden kimse bana yorum yapmıyor resimler 745 de. Kimse görüpte yazmıyor. Bende sizin kadar heycanlıyım maalesef kendim yorum yapamıyorum resimlere o yüzden sizden yardım istiyorum
Neden kimse bana yorum yapmıyor resimler 745 de. Kimse görüpte yazmıyor. Bende sizin kadar heycanlıyım maalesef kendim yorum yapamıyorum resimlere o yüzden sizden yardım istiyorum
Alışverişinden falan değil safi merak:) ben okuldaykebde böyleydim sınav sonucu açıklanana kadar 500 tane ihtimal hesaplardım. Hastalık gibi bişey bu bende belirsizliğe tahammülüm yokCanım ben de 1 ay sonra öğrenicem :)
senin resimlere baktım da net değil ki çıkıntıyı ben göremedim tam..
Beraber bekleyelim bakalım 1 ay :)
Hayırlı evlatlar olsun da cinsiyet önemli değil..
5-6 aya doğru başlıycam alışverişe ben cinsiyeti alışveriş için öğrenmek istiyorum ama erken zaten daha
Teşekkür ederim yorumunuz için:)İnanın fikrim olduğu zaman belirtiyorum ben zaten bir arkadaşımız yorumlamış sizin resmi bende o yoruma katıldığım için fikir bildirmedim :)
hayırlısı olsun
Bize de yorum yapacak yokmuKizlar bizde burda 14 haftaligiz tahmininiz kiz mi erkekmi acaba:) saglikli olsun inş farketmez ilk bebegim
Bize de yorum yapacak yokmumerak ediyorum
Kizlar sizlere danisicaktm ama doktor ekrana baktigi gibi bu bi erkek bebek cok net acmis kendini dedi hayirlisi olsn tabi ilkti farketmezdi :)
:)Alışverişinden falan değil safi merak:) ben okuldaykebde böyleydim sınav sonucu açıklanana kadar 500 tane ihtimal hesaplardım. Hastalık gibi bişey bu bende belirsizliğe tahammülüm yok
Sagol canim :*Mesela sizinki küçük daha ama belirgin yukarı doğru açı yapmış hatta foto da çok güzel yakalanmış bence de erkek :)
Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?