dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar bizede yorum yapın.bebiş burada 11 haftalık

Eklentiler

• IMG_20150213_184153.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 124
İnşallah canım doktor çok umutlanma 2oğlandan sonra erkek ihtimali yüksektir dedi.senin nuba göre bebiş erkekmi?

Neden kimse bana yorum yapmıyor resimler 745 de. Kimse görüpte yazmıyor. Bende sizin kadar heycanlıyım maalesef kendim yorum yapamıyorum resimlere o yüzden sizden yardım istiyorum

İnşallah canım doktor çok umutlanma 2oğlandan sonra erkek ihtimali yüksektir dedi.senin nuba göre bebiş erkekmi?

Şimdi bendeki foto da seninki gibi bacaklar yukarda ee böyle oluncada nub paralel mi yoksa açı yapmış mı görünmüyor. Dr da açısına maçısına bakmadı sadece bence bu pipi dedi. Ama tabi o tecrübeli bu konuda belki öyle açı falan bakmadan bilebiliyordur.

Yine de bir ümit 16 haftayı bekliyorum.

Neden kimse bana yorum yapmıyor resimler 745 de. Kimse görüpte yazmıyor. Bende sizin kadar heycanlıyım maalesef kendim yorum yapamıyorum resimlere o yüzden sizden yardım istiyorum
Canım ben de 1 ay sonra öğrenicem :)
senin resimlere baktım da net değil ki çıkıntıyı ben göremedim tam..
Beraber bekleyelim bakalım 1 ay :)
Hayırlı evlatlar olsun da cinsiyet önemli değil..
5-6 aya doğru başlıycam alışverişe ben cinsiyeti alışveriş için öğrenmek istiyorum ama erken zaten daha

İnanın fikrim olduğu zaman belirtiyorum ben zaten bir arkadaşımız yorumlamış sizin resmi bende o yoruma katıldığım için fikir bildirmedim :)

hayırlısı olsun

Kizlar sizlere danisicaktm ama doktor ekrana baktigi gibi bu bi erkek bebek cok net acmis kendini dedi hayirlisi olsn tabi ilkti farketmezdi :)

Eklentiler

• IMG_20150217_122442.webp
    10 KB · Görüntüleme: 156
Alışverişinden falan değil safi merak:) ben okuldaykebde böyleydim sınav sonucu açıklanana kadar 500 tane ihtimal hesaplardım. Hastalık gibi bişey bu bende belirsizliğe tahammülüm yok

Kizlar sizlere danisicaktm ama doktor ekrana baktigi gibi bu bi erkek bebek cok net acmis kendini dedi hayirlisi olsn tabi ilkti farketmezdi :)

Mesela sizinki küçük daha ama belirgin yukarı doğru açı yapmış hatta foto da çok güzel yakalanmış bence de erkek :)
Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…