dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hemen
:)
Ben cinsiyeti geçtim kiloları düşünüyorum :):)
hemen hemen doğumumuz aynı zamanlarda olucakmış bu arada:) ilk üç ay toplam bir yada iki kilo alınmalıymış. Ben şimdiye kadar iki kilo alıp iki kilo verdim:) sıfırladım yani aynı kilomdayım. Ama bu zamandan sonra haftada 450 gram almak normalmiş artık. Yalnız Kilo almamama rağmen müthiş bi şişlik var bende. Sabah yok akşam var. Ya da tam tersi. Vucudüm deli gibi su tutuyor. Doktor tuza dikkat etmemi söyledi bu yüzden

Kızlar benimki ney sizce. bi kızım var erkek istiyodum.doktor duruşu kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.sizce nedir acaba 12 haftalık gebeyim.

Eklentiler

• IMG-20150217-WA0000.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 138
Fotoğrafta 14 haftaligiz:) şuan 15 haftalık olduk

Doktor 14 haftalığın cinsiyetini görmüş olmalı diye düşündüm. Bence Kız Allah bilir elbette. Gönlünüze göre versin Allah. Zatenbir haftanız kalmış 16. Haftada kesinleşir inşş.

Doktor 14 haftalığın cinsiyetini görmüş olmalı diye düşündüm. Bence Kız Allah bilir elbette. Gönlünüze göre versin Allah. Zatenbir haftanız kalmış 16. Haftada kesinleşir inşş.
Yorumun için tşkler. 16 haftadan önce belli olmaz dedi bana. Bakalim haftaya gidecem buradan yazarim:)) saglikli olsun inş. Kiz erkek farketmez:) ama ilk bebeğim merak iste:)

Son regl tarihi 19 kasım benim..
Ben de almadım daha fazla abur cubur yemiyorum pek ama çatlaklar ve yırtıklar olmasın da kilo alsam da veririm artık :)
Çok su içiyorum nemli kalması için krem sürüyorum bi de
Hiç kıpırtı hissetmedim sanırım daha erken onun için de :)

Benimde 11 kasımdı. Ben bişey hissetti minicik ama kimse inanmıyo gazdır falan diyorlar :)

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım tabi ekle bakarız :)

Kizlar sizlere danisicaktm ama doktor ekrana baktigi gibi bu bi erkek bebek cok net acmis kendini dedi hayirlisi olsn tabi ilkti farketmezdi :)
evet canım açmış utanmaz :) hayırlı evlat olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…