Sizinki kaç haftalık fotoğrafta?
Fotoğrafta 14 haftaligiz:) şuan 15 haftalık oldukSizinki kaç haftalık fotoğrafta?
Kilolardan bende korkuyorum ama 12 kilo ya kadar normal deniliyor. 12 kilodan sonra alınacak her kilo kalacak kilodur derler. Ona dikkat etsek yeter diye düşünüyorum:)
Ben cinsiyeti geçtim kiloları düşünüyorum :):)
hemen hemen doğumumuz aynı zamanlarda olucakmış bu arada:) ilk üç ay toplam bir yada iki kilo alınmalıymış. Ben şimdiye kadar iki kilo alıp iki kilo verdim:) sıfırladım yani aynı kilomdayım. Ama bu zamandan sonra haftada 450 gram almak normalmiş artık. Yalnız Kilo almamama rağmen müthiş bi şişlik var bende. Sabah yok akşam var. Ya da tam tersi. Vucudüm deli gibi su tutuyor. Doktor tuza dikkat etmemi söyledi bu yüzden:)
Ben cinsiyeti geçtim kiloları düşünüyorum :):)
Fotoğrafta 14 haftaligiz:) şuan 15 haftalık olduk
Yorumun için tşkler. 16 haftadan önce belli olmaz dedi bana. Bakalim haftaya gidecem buradan yazarim:)) saglikli olsun inş. Kiz erkek farketmez:) ama ilk bebeğim merak iste:)Doktor 14 haftalığın cinsiyetini görmüş olmalı diye düşündüm. Bence Kız Allah bilir elbette. Gönlünüze göre versin Allah. Zatenbir haftanız kalmış 16. Haftada kesinleşir inşş.
Kizlar sizlere danisicaktm ama doktor ekrana baktigi gibi bu bi erkek bebek cok net acmis kendini dedi hayirlisi olsn tabi ilkti farketmezdi :)
Dnaib seninkini göremedim oyuzden birşey demedim canm
Hemen
hemen hemen doğumumuz aynı zamanlarda olucakmış bu arada:) ilk üç ay toplam bir yada iki kilo alınmalıymış. Ben şimdiye kadar iki kilo alıp iki kilo verdim:) sıfırladım yani aynı kilomdayım. Ama bu zamandan sonra haftada 450 gram almak normalmiş artık. Yalnız Kilo almamama rağmen müthiş bi şişlik var bende. Sabah yok akşam var. Ya da tam tersi. Vucudüm deli gibi su tutuyor. Doktor tuza dikkat etmemi söyledi bu yüzden
Benimde 11 kasımdı. Ben bişey hissetti minicik ama kimse inanmıyo gazdır falan diyorlar :)Son regl tarihi 19 kasım benim..
Ben de almadım daha fazla abur cubur yemiyorum pek ama çatlaklar ve yırtıklar olmasın da kilo alsam da veririm artık :)
Çok su içiyorum nemli kalması için krem sürüyorum bi de
Hiç kıpırtı hissetmedim sanırım daha erken onun için de :)
Benimde 11 kasımdı. Ben bişey hissetti minicik ama kimse inanmıyo gazdır falan diyorlar :)
Allah biliyor ya önce sağlık tabi ki ama kızlara da hiç dayanamıyorum
Rabbim gönlüne göre versin canımm sorma bende de bi kızdır hissidir gidiyo bide benim ikiZler tek yumurta düşünsene 2 kıZ ne komik şahane olur tatlı belalarım olurlar :)Allah biliyor ya önce sağlık tabi ki ama kızlara da hiç dayanamıyorum
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım tabi ekle bakarız :)Kızlar merhabalar,
12. haftadan sonraki ultrason görüntülerine göre mi cinsiyeti yordanabiliyor? Ayyyy.. Çok heyecanlandım. Ben de muayeneden sonra ultrason görüntüsünü koyacağım, benimkini de yorumlarsanız çoook mutlu olurum. İçimden bir ses erkeğe hamile olduğumu söylüyor nedense.. Gönlümden ise kız geçiyor. Önce sağlıklı olsun da kız olsun diyorum ama hayırlısı bakalım ne olacak.
Kız kız :)
allah kucağına almayı nasip etsin gelin olduğunuda görürsün inşallah kızın olacakşu anda 15+1. canım, doktora gittiğimde 14+3 dü ben olan resimden 3 tane koydum bi daha bakıver :)
evet canım açmış utanmaz :) hayırlı evlat olur inşallahKizlar sizlere danisicaktm ama doktor ekrana baktigi gibi bu bi erkek bebek cok net acmis kendini dedi hayirlisi olsn tabi ilkti farketmezdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?