- 13 Ocak 2015
- 97
- 27
- 28
- 31
Oğlana benzettim ben o çıkıntıyı görünce :)Kızlar benimki ney sizce. bi kızım var erkek istiyodum.doktor duruşu kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.sizce nedir acaba 12 haftalık gebeyim.
Paralel kız gibi gördüm ama net değil hayırlısı olsun rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin
Banada erkek gibi geldi hayirlisi inşallahOğlana benzettim ben o çıkıntıyı görünce :)
Erkek gibi geldi hayirlisi olsunKızlar benimki ney sizce. bi kızım var erkek istiyodum.doktor duruşu kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.sizce nedir acaba 12 haftalık gebeyim.
canım çok net değil nubu ama bana kız gibi geldi..O Çıkıntı nub değil kızlar bacak :))) tam yan değil bebeiş arkasını dönmüş saklamış...Kızlar benimki ney sizce. bi kızım var erkek istiyodum.doktor duruşu kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.sizce nedir acaba 12 haftalık gebeyim.
nub net değil bişey söylemek çok zor canım...
Maşallah bacaklarını tam açmış :))) dik geldi bana erkekKızlar bizede yorum yapın.bebiş burada 11 haftalık
Yaa harika olur valla Allah gönlüne göre versin inşallahhh :) aynı giyerler saçları topuzları çorapları etekleri bayılıyorum ben onlara ;:)Rabbim gönlüne göre versin canımm sorma bende de bi kızdır hissidir gidiyo bide benim ikiZler tek yumurta düşünsene 2 kıZ ne komik şahane olur tatlı belalarım olurlar :)
Teşekkür ederim canım, hem cevap yazdığın için, hem de iyi dileklerin için..Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım tabi ekle bakarız :)
dimiYaa harika olur valla Allah gönlüne göre versin inşallahhh :) aynı giyerler saçları topuzları çorapları etekleri bayılıyorum ben onlara ;:)
Ne demek canım hepimiz bunun için buradayızTeşekkür ederim canım, hem cevap yazdığın için, hem de iyi dileklerin için..Elimde şu an bir fotoğraf vat ama çok kalitesiz.. Haftaya kendi özel doktorumda randevum var. Oranın görüntüleri daha iyidir. Onları yükleyince tekrar sizden rica edeceğim tatlım, çok sağol.
Evet kızlarr bana da yorum hadi bakalımbenimde var bir kaç tahminim ama doktor söylemedi tahmini olduğu halde Eki Görüntüle 1421184
Evet kızlarr bana da yorum hadi bakalımbenimde var bir kaç tahminim ama doktor söylemedi tahmini olduğu halde Eki Görüntüle 1421184
Canım ikizlerin mi olacak?Burda birinin fotosu tek yumurta olduğu için aynı olacak cinsiyetleri
Ayy agznnı öpeyim:):):) emnmsn inş kızdırrrr:)Kız kız :)
CANIM 9+4 CİNSİYET SÖLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN BENCE 11+12+13 HAFTALIK OLUNCA FOTO OLSA DAHA İYİ OLUR...Burda birinin fotosu tek yumurta olduğu için aynı olacak cinsiyetleri
Bize bi yorum geldi kiz diye başka yorumu olan yokmu:)) merak ediyorummmmm lutfennnnn:)))Bize de yorum yapacak yokmumerak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?