dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar benimki ney sizce. bi kızım var erkek istiyodum.doktor duruşu kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.sizce nedir acaba 12 haftalık gebeyim.
Oğlana benzettim ben o çıkıntıyı görünce :)

Kızlar benimki ney sizce. bi kızım var erkek istiyodum.doktor duruşu kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.sizce nedir acaba 12 haftalık gebeyim.
canım çok net değil nubu ama bana kız gibi geldi..O Çıkıntı nub değil kızlar bacak :))) tam yan değil bebeiş arkasını dönmüş saklamış...

Rabbim gönlüne göre versin canımm sorma bende de bi kızdır hissidir gidiyo bide benim ikiZler tek yumurta düşünsene 2 kıZ ne komik şahane olur tatlı belalarım olurlar :)
Yaa harika olur valla Allah gönlüne göre versin inşallahhh :) aynı giyerler saçları topuzları çorapları etekleri bayılıyorum ben onlara ;:)

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım tabi ekle bakarız :)
Teşekkür ederim canım, hem cevap yazdığın için, hem de iyi dileklerin için.. Elimde şu an bir fotoğraf vat ama çok kalitesiz.. Haftaya kendi özel doktorumda randevum var. Oranın görüntüleri daha iyidir. Onları yükleyince tekrar sizden rica edeceğim tatlım, çok sağol.

Ne demek canım hepimiz bunun için buradayız

Evet kızlarr bana da yorum hadi bakalım benimde var bir kaç tahminim ama doktor söylemedi tahmini olduğu halde

Burda birinin fotosu tek yumurta olduğu için aynı olacak cinsiyetleri
Canım ikizlerin mi olacak? Allah sağlıkla, ağız tadıyla kucağına almayı nasip etsin. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Ayrıca kolaylıklar da versin, lazım olacak çünkü doğduklarında. Ben bu konudan anlamadığım için bir yorum yapamayacağım canım, fotosu da pek net çıkmamış gibi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…