dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Evet canım :) sağol allah razı olsun rabbim senide tek sancıda doğum nasip etsin hepinize inşallah

Bize bi yorum geldi kiz diye başka yorumu olan yokmu:)) merak ediyorummmmm lutfennnnn:)))
Pek net değil o yüzden yanıltıcı cevap olur anlayamadım tam kız olabilir utangaç saklıyo sanki

Kızlar benim nub tahminleri tutmadı oğluşum oluyor %99 dedi doktor :))

bide bunlar var canım
Valla canım aynı en iyisi biraz bekle
ben yorum yapmadım sana :) hemen belli oldumu ya maşallah bana doktor söylemedi daha kız mı ki acaba göstermiyolar kendilerini ikizler de ondan da olabilir mi?

Valla canım aynı en iyisi biraz bekle

ben yorum yapmadım sana :) hemen belli oldumu ya maşallah bana doktor söylemedi daha kız mı ki acaba göstermiyolar kendilerini ikizler de ondan da olabilir mi?

Geçen hafta benimki göremedi ama bugün daha ultrasonu açar açmaz erkek dedi pipisi baya bir gözüküyordu canım :)) ikizlerin mi olcak ne güzel hep hayalimdi ne doktorun emin olamamışsa söylememiştir 2 haftaya netleşir canım

Aaaa seninki baya baya kıza benziyordu canım şaşırdım vallahi... Kendiminkindende şüpheye düştüm şimdi neyse artık haftaya öğrenicem kısmetse 1 hafta daha sabredeyim:)

Nasip bakalım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin canım :)

Bana da yorum kızlar foto ekli

Aaaa seninki baya baya kıza benziyordu canım şaşırdım vallahi... Kendiminkindende şüpheye düştüm şimdi neyse artık haftaya öğrenicem kısmetse 1 hafta daha sabredeyim:)

Bende kendini baya bir kıza alıştırmıştım canım ama pipisi ortada yanılma payı yok kadar az dedi doktor ben bir önceki kontrolde görünce bi anda erkek dedim 1 hafta sonrada doğru çıktı :) bekleyiş çok heyecanlı zaman su gibi aksın sizde öğrenin hemen

ilk bebişim erkekti 19 haftalık kaybettim bunun da herşeyden evvel sağlıklı ve erkek olmasını istiyorum:) inşallah tahminin doğrudur
Hım başın sağolsun canım cennette buluşursunuz inşallah rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…