14 haftalık fotoda :)) şuan 15 haftamizi doldurduk saglikli olsun inş:) TSK ederim yorumun için cnmnub net değil bişey söylemek çok zor canım...
Amin Cnm TSK ler :) yorumun için TSK ederim:)Paralel kız gibi gördüm ama net değil hayırlısı olsun rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin
Evet canım :) sağol allah razı olsun rabbim senide tek sancıda doğum nasip etsin hepinize inşallahCanım ikizlerin mi olacak?Allah sağlıkla, ağız tadıyla kucağına almayı nasip etsin. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Ayrıca kolaylıklar da versin, lazım olacak çünkü doğduklarında. Ben bu konudan anlamadığım için bir yorum yapamayacağım canım, fotosu da pek net çıkmamış gibi zaten.
Pek net değil o yüzden yanıltıcı cevap olur anlayamadım tam kız olabilir utangaç saklıyo sankiBize bi yorum geldi kiz diye başka yorumu olan yokmu:)) merak ediyorummmmm lutfennnnn:)))
Erkek gibi başka foto varsa onuda at tam karar verelim inşallahEki Görüntüle 1421223 Kızlar bnmknde bi el atın nolur:/
Q
Erkek gibi başka foto varsa onuda at tam karar verelim inşallah
Tskler yorumun için Cnm:)Pek net değil o yüzden yanıltıcı cevap olur anlayamadım tam kız olabilir utangaç saklıyo sanki
Valla canım aynı en iyisi biraz beklebide bunlar var canım
ben yorum yapmadım sana :) hemen belli oldumu ya maşallah bana doktor söylemedi daha kız mı ki acaba göstermiyolar kendilerini ikizler de ondan da olabilir mi?Kızlar benim nub tahminleri tutmadı oğluşum oluyor %99 dedi doktor :))
Valla canım aynı en iyisi biraz bekle
ben yorum yapmadım sana :) hemen belli oldumu ya maşallah bana doktor söylemedi daha kız mı ki acaba göstermiyolar kendilerini ikizler de ondan da olabilir mi?
Rabbim nazarlardan korusun çok güzelKız kız :)
Aaaa seninki baya baya kıza benziyordu canım şaşırdım vallahi... Kendiminkindende şüpheye düştüm şimdiKızlar benim nub tahminleri tutmadı oğluşum oluyor %99 dedi doktor :))
Nasip bakalım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin canım :)Geçen hafta benimki göremedi ama bugün daha ultrasonu açar açmaz erkek dedi pipisi baya bir gözüküyordu canım :)) ikizlerin mi olcak ne güzel hep hayalimdi ne doktorun emin olamamışsa söylememiştir 2 haftaya netleşir canım
Aaaa seninki baya baya kıza benziyordu canım şaşırdım vallahi... Kendiminkindende şüpheye düştüm şimdineyse artık haftaya öğrenicem kısmetse 1 hafta daha sabredeyim:)
Dik gibi nubu erkek evladınslm kızlar benim bebeğim içinde tahminde bulunabilirmisiniz Eki Görüntüle 1423560
ilk bebişim erkekti 19 haftalık kaybettim bunun da herşeyden evvel sağlıklı ve erkek olmasını istiyorum:) inşallah tahminin doğrudurDik gibi nubu erkek evladın
Hım başın sağolsun canım cennette buluşursunuz inşallah rabbim gönlüne göre versinilk bebişim erkekti 19 haftalık kaybettim bunun da herşeyden evvel sağlıklı ve erkek olmasını istiyorum:) inşallah tahminin doğrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?