dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bebekim kim amin canım sağol allah hiçbir anneye yaşatmasın.Forumda takip ettim sanki cinsiyet yorumların iddalı gibi baya tutturuyosun :)
İyi kavradım birde fotonunda kalitesine göre değişir görüş meselesi kendim içinde isterdim yorum ama kimse yanaşmadı da kendi kendime kızlarım olacak die kanaat getirdim bnde bakalım pzrtesi dktorum söyler inşallh artık

En azından şimdilik beni çok mutlu ettin bir de net erkek deyince şaşırdım da çünkü ben baya baktım bişi anlamadım inşallah haftaya öğrenecem o zaman haberdar ederim seni :)

En azından şimdilik beni çok mutlu ettin bir de net erkek deyince şaşırdım da çünkü ben baya baktım bişi anlamadım inşallah haftaya öğrenecem o zaman haberdar ederim seni :)
İnşallah canım bekliyorum müjdeli haberini

Sağlıkla kucan
kucağına alırsın inşallah ilk bebeğin galiba cinsiyeti farketmez senin için Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin kaç haftalıksın

Sağlıkla kucan
kucağına alırsın inşallah ilk bebeğin galiba cinsiyeti farketmez senin için Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin kaç haftalıksın

Amin canım inşallah :) evet ilk bebeğimiz o yüzden fark etmiyordu kısmet ilk erkek 13+3 haftalık canım

Kızlar benimkine de bakar mısınız, ben pek anlayamadım da...

Eklentiler

• image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 96
Amin canım inşallah :) evet ilk bebeğimiz o yüzden fark etmiyordu kısmet ilk erkek 13+3 haftalık canım
Ne güzel 13. haftada öğrenmişsin bebeğinin cinsiyetini ben 15+5deyim hala öğrenemedim Yurt dışında yaşıyorum malesef doktorlar cinsiyet konusunda çok çekimser kalıyor 16 haftadan önce bakmıyorlar cinsiyete

Bende çok ekledim tekrar bakarmisiniz

Eklentiler

• 2015-02-10 10.15.09.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 110
  • 2015-02-10 10.14.47.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 117
hanımlar 10. haftadayım. az önce doktordan geldim çok erken yorum yapmak için dedi. iki hafta önceki ultrason fotoğrafında elleri Ayakları daha belliydi bunda net değil doktorumu değiştirdiğim için. resme baktığımda erkek gibi geldi bana bir de siz bakın bakalım ne diceksiniz.fotoğrafı düzeltmeye çalıştım ama yine yan yüklendi

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 106

Aslında doğru zaman 16 hafta canım ama erkekse doktorlar daha emin konuşabiliyorlar göremeyince tedirgin oluyorlar ama bizimki baya açtı bacakları bak görebilirsin :)

Eklentiler

• 20150219_102310.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba acaba rica etsem benim bebişimede bakabilir misiniz kendini göstermedi ama kıza benziyor dedi doktorumuz biraz küçüğüz ama

Eklentiler

• image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 127
Aslında doğru zaman 16 hafta canım ama erkekse doktorlar daha emin konuşabiliyorlar göremeyince tedirgin oluyorlar ama bizimki baya açtı bacakları bak görebilirsin :)
Aaaa evet bak bu resimde erkek olduğu belli oluyor baya nubu dik duruyo ilk koyduğun resimde yanılttı bizi bebiş bu resimi koysaydın kesin erkek derdim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…