- 14 Şubat 2015
- 105
- 78
- 48
İyi kavradım birde fotonunda kalitesine göre değişir görüş meselesiBebekim kim amin canım sağol allah hiçbir anneye yaşatmasın.Forumda takip ettim sanki cinsiyet yorumların iddalı gibi baya tutturuyosun :)
İnşallah canım bekliyorum müjdeli haberiniEn azından şimdilik beni çok mutlu ettin bir de net erkek deyince şaşırdım da çünkü ben baya baktım bişi anlamadım inşallah haftaya öğrenecem o zaman haberdar ederim seni :)
Sağlıkla kucanBende kendini baya bir kıza alıştırmıştım canım ama pipisi ortada yanılma payı yok kadar az dedi doktor ben bir önceki kontrolde görünce bi anda erkek dedim 1 hafta sonrada doğru çıktı :) bekleyiş çok heyecanlı zaman su gibi aksın sizde öğrenin hemen
Sağlıkla kucan
kucağına alırsın inşallah ilk bebeğin galiba cinsiyeti farketmez senin için Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin kaç haftalıksın
Banada nubu dik gibi geldi hayirlisi inşallah allah erkek gibislm kızlar benim bebeğim içinde tahminde bulunabilirmisiniz Eki Görüntüle 1423560
Bana da bakabilrmisn aZra ??Banada nubu dik gibi geldi hayirlisi inşallah allah erkek gibi
Bebekim kim bence erkek bebisin kaç haftalik masallah kucagina alirsin inşallah bana erkek gibi geldi netlesince yazBana da bakabilrmisn aZra ?? Eki Görüntüle 1424287
Kız kız kız diyorum nubu parelel kordonuda parelel hayirlisi tutup tutmadigini ogrenince yazin merak ediyorumKızlar benimkine de bakar mısınız, ben pek anlayamadım da...
Tesekkur ederim, bakalım netleşince haber veririm :)Kız kız kız diyorum nubu parelel kordonuda parelel hayirlisi tutup tutmadigini ogrenince yazin merak ediyorum
Ne güzel 13. haftada öğrenmişsin bebeğinin cinsiyetini ben 15+5deyim hala öğrenemedim Yurt dışında yaşıyorum malesef doktorlar cinsiyet konusunda çok çekimser kalıyor 16 haftadan önce bakmıyorlar cinsiyeteAmin canım inşallah :) evet ilk bebeğimiz o yüzden fark etmiyordu kısmet ilk erkek 13+3 haftalık canım
Ne güzel 13. haftada öğrenmişsin bebeğinin cinsiyetini ben 15+5deyim hala öğrenemedim Yurt dışında yaşıyorum malesef doktorlar cinsiyet konusunda çok çekimser kalıyor 16 haftadan önce bakmıyorlar cinsiyete
Aaaa evet bak bu resimde erkek olduğu belli oluyor baya nubu dik duruyo ilk koyduğun resimde yanılttı bizi bebiş bu resimi koysaydın kesin erkek derdim ben :)Aslında doğru zaman 16 hafta canım ama erkekse doktorlar daha emin konuşabiliyorlar göremeyince tedirgin oluyorlar ama bizimki baya açtı bacakları bak görebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?