dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Aaaa evet bak bu resimde erkek olduğu belli oluyor baya nubu dik duruyo ilk koyduğun resimde yanılttı bizi bebiş bu resimi koysaydın kesin erkek derdim ben :)

Bunda çok belli oluyor canım diğerinde sanırım 11 haftalık yanılma payı yüksekti ben zaten anlayamıyordum kısmetimizde oğluş varmış :))

Kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmii cok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20150220_192024.webp
    17 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20150217_205114.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 125

Kızlar benim nub tutmadı 13+2 de 4d ultrasonla ense kalınlığı icin gitmiştim yüzde 99 erkek dedi Dr bu sefer artık değişmesi mümkün degil ikinci oglum geliyr Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Saglikli olsun daha başka birsey istemem.

kızlar merhaba hepimizin evletlerı hayırlı olsunlaar inş.Bu da bizim 15. hafta görüntümüz doktorumuz kesin erkek dedi yanılma ihtimali yok mu sizce bakar mısınız?

Eklentiler

• DSC_0588.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 116
Kizlar ben okadar okudum hic bisey anlamadimm. Meraktan olecem ilk bebegim. Sadece bu resmi var simdi 13 haftalik resimde 8+6 lutfen bi yorum yapin..

Eklentiler

• IMG-20150119-WA0004.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 110
yukarıdaki resim ters olmuş böyle daha iyi görünür sannırım

Eklentiler

• DSC_0588.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 109
Bacakları da havada:) var mı tahmin 12 haftalığız

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 130
kızlar merhaba hepimizin evletlerı hayırlı olsunlaar inş.Bu da bizim 15. hafta görüntümüz doktorumuz kesin erkek dedi yanılma ihtimali yok mu sizce bakar mısınız?
Hayirlisi oncelikle erkek diyince pek yanilma olmuyor genelde ama 15 hafta erken biraz bebesinin goruntusune baktim cikintisi var gibi rabbim bilir en dogrusunu ben hala net bisey ogrenemedimm 28 deyim bebisim yan duruyor kıza benziyor diyorlar ama kesin kız demiyorlar sen gine sanslisin oglumuda geç ogrenmistim 25 de ogrendim ama catlayacam artikin icimde kizdir diyorum ama suphe var 6 şubat da kontrolum var bakalim dahada kesin bi şey soylemezse dusup bayılırım artik

Merhaba,
Ben de bu konuyu araştırdım ama tarafsız gözlerden de duymak istedim.
10+2 günlük ultrason fotoğrafımızı ekledim sizce kız mı erkek mi?

Eklentiler

• image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 100
C
Meraba canim benim bildigim şu popo bitiminde bir cizgi var o cizgi yukarı egilimli olunca erkek parelel olunca kız 10-11-12-13 de gecerli kordonu parelel se kiz düz yukari erkek mis
a
Canim ama cizgi poponun bitiminde belde basliyoya nereye gidiyo ? Paralel neyy ben berlinde yasiyorum anlamadim. Bide benim bebise bakin bi resmi var 8+6 gunluk simdi 13 haftalik meraktan olecem..

[QUOTEra53, post: 39559845, member: 254233"]Erkek gibi ama net belli olmuyor hayirlisi olsun masalah kuzuna[/QUOTE]
Canim neden erkege benzettin ? Sen kizmi istiyorsun.. bide cok basim agriyo normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…