- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Aaaa evet bak bu resimde erkek olduğu belli oluyor baya nubu dik duruyo ilk koyduğun resimde yanılttı bizi bebiş bu resimi koysaydın kesin erkek derdim ben :)
Görüntü net degil ama kız sankiKızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmii cok merak ediyorum
Kesin erkekKızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmii cok merak ediyorum
Inşallah canım Herşeyden öncesi hayırlı saglikli olması tabiki bi oglum var gönlümde kızdan yana nasibimde varsa onu da tattırsın Rabbim yazacağım mutlaka Pazartesi ikili test ve 4d yapılacak bakalım o zaman ne diyecek Dr
Erkek canim hayirlisi bakalim ogrenince yazBacakları da havada:) var mı tahmin 12 haftalığız
Meraba canim benim bildigim şu popo bitiminde bir cizgi var o cizgi yukarı egilimli olunca erkek parelel olunca kız 10-11-12-13 de gecerli kordonu parelel se kiz düz yukari erkek misKizlar lutfen biri aciklasin paralel neyy yukari digru dik omasi neyy bi aciklayinn
Erkek gibi ama net belli olmuyor hayirlisi olsun masalah kuzunaKizlar ben okadar okudum hic bisey anlamadimm. Meraktan olecem ilk bebegim. Sadece bu resmi var simdi 13 haftalik resimde 8+6 lutfen bi yorum yapin..
Hayirlisi oncelikle erkek diyince pek yanilma olmuyor genelde ama 15 hafta erken biraz bebesinin goruntusune baktim cikintisi var gibi rabbim bilir en dogrusunu ben hala net bisey ogrenemedimm 28 deyim bebisim yan duruyor kıza benziyor diyorlar ama kesin kız demiyorlar sen gine sanslisin oglumuda geç ogrenmistim 25 de ogrendim ama catlayacam artikin icimde kizdir diyorum ama suphe var 6 şubat da kontrolum var bakalim dahada kesin bi şey soylemezse dusup bayılırım artikkızlar merhaba hepimizin evletlerı hayırlı olsunlaar inş.Bu da bizim 15. hafta görüntümüz doktorumuz kesin erkek dedi yanılma ihtimali yok mu sizce bakar mısınız?
aMeraba canim benim bildigim şu popo bitiminde bir cizgi var o cizgi yukarı egilimli olunca erkek parelel olunca kız 10-11-12-13 de gecerli kordonu parelel se kiz düz yukari erkek mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?