Kıza benziyor net goremedim baska foto varmiHadi kızlar,yorum yapacak kimse yok mu?10+2 günlük ultrason fotoğrafı
Kıza benziyor net goremedim baska foto varmi
Kız diyorum çok net belli bu fotosu hayirlisi ogrenince yaz merak ettimBir tane oğlum var ben de kıza benzettim inşallah öyledir bak bir de bu foto var cnm
Kız diyorum çok net belli bu fotosu hayirlisi ogrenince yaz merak ettim
Yaz canim mutlaka hayirlisi olsun ama goreceksin ben kızım diyorAyy nasıl mutlu oldum anlatamam Allah hayırlısını nasip etsin herkese. 2 martta kontrol var,öğrenirsem yazarım
Canim neden erkege benzettin ? Sen kizmi istiyorsun.. bide cok basim agriyo normal mi ?[/QUOTE][QUOTEra53, post: 39559845, member: 254233"]Erkek gibi ama net belli olmuyor hayirlisi olsun masalah kuzuna
Erkek masallah hayirlisi olsunCanim bide ablaminkibi yorumla lutfen bekliyoruZ HEYCANLA.....
Ogrenince yazin hem merak ediyorum hemde tutup tutmadığını ogreneyimCanim bide ablaminkibi yorumla lutfen bekliyoruZ HEYCANLA.....
Hayırlısı neyse o olsunda canım bilemedim bana da kız gibi geldi dik değil ama bu arada oğlum değil oğullarınBebekim kim bence erkek bebisin kaç haftalik masallah kucagina alirsin inşallah bana erkek gibi geldi netlesince yaz
Kıza benziyor canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Erkek masallah hayirlisi olsun
Hayirlisi canim sevindim degebiliyor tabiki senin bebis çok net erkek gibiydiCanim doktoda erkege benziyo deisti valla dogru tahmin ediyosun ama bana bir daha net aciklarmisin canim dikey ne yatay ne nerden ciziyoz???
Yan duruyor canim kaç haftalik kıza benziyor sankiArkadaşlar ben hiç bişey anlamadım bu fotodan ters mi duruyor yan mı bi anlatsanız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?