dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayirlisi canim sevindim degebiliyor tabiki senin bebis çok net erkek gibiydi
Canim o ablamin bebisi benimki su iyibu bak ben cok merakli biriyim bide ilk cocuk olunca catlamak uzereym...

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-22-21-38-49.webp
    10 KB · Görüntüleme: 112
8+6 da erkek cocuk diyorlar herseyi belli diyolar kiz et gibi olurmus bilmem dogrumu ??

Canim o ablamin bebisi benimki su iyibu bak ben cok merakli biriyim bide ilk cocuk olunca catlamak uzereym...
Senin bebisinde erkek bence ama biraz daha net fotosu varsa bakabilirim evet dokrorlar anlıyorlar en başından ama soylemiyor lar ben oglumu 25 hftlk ken erkek oldugunu ogrendim hep kizdi ama kendim uyguladigim testler erkek oldugunu gösteriyor du bi tek dk kız diyodu 4 boyutu usg de anladi simdi ikinciye gebeyim bütün belirtiler kız dk kıza benziyor diyor ama net bi şey demiyorlar ama ben eminim icimde bir kız tasidigimdan bakalim hayirlisi canim

cnm nolur bunada bak erkekmi kızmı çok merak ettim şimdi....

Eklentiler

• IMG_20150223_114204.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 94
cnm birde kese şeklinden anlayanlar var yuvarlaksa kız fasulye şeklindeyse erkek diyorlar tabi doğruluğu ne derece bilemiyorum....

Hayırlısı neyse o olsunda canım bilemedim bana da kız gibi geldi dik değil ama bu arada oğlum değil oğulların ikizler ya gönlümden de kız geçiyor görelim bakalım rabbim neylerse güzel eyler
Azraaaaa tahminin doğru oğluşlarım olacak tam kesin demedi ama hayırlısı bakalım demekki ben bu teoriyi tam anlayamamışım

Azraaaaa tahminin doğru oğluşlarım olacak tam kesin demedi ama hayırlısı bakalım demekki ben bu teoriyi tam anlayamamışım
Hayirlisi canim çok sevindim bebislerinde bende bi diklik goremedim ama erkek gecti icimden 6 .ci hislerim diyelim
Aaa çok sevindim canim bende bebislerinde diklik goremedim ama nedensiz bir sekilde erkek gecti 6 ci hislerim kuvvetli hayirlisi inşallah disarda bi gebe gorsem hep doğru tahmin ediyorum bi kendiminkini anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…