12 haftalık cnm sanırsın plajda yatıyo :)Yan duruyor canim kaç haftalik kıza benziyor sanki
Canim o ablamin bebisi benimki su iyibu bak ben cok merakli biriyim bide ilk cocuk olunca catlamak uzereym...Hayirlisi canim sevindim degebiliyor tabiki senin bebis çok net erkek gibiydi
Senin bebisinde erkek bence ama biraz daha net fotosu varsa bakabilirim evet dokrorlar anlıyorlar en başından ama soylemiyor lar ben oglumu 25 hftlk ken erkek oldugunu ogrendim hep kizdi ama kendim uyguladigim testler erkek oldugunu gösteriyor du bi tek dk kız diyodu 4 boyutu usg de anladi simdi ikinciye gebeyim bütün belirtiler kız dk kıza benziyor diyor ama net bi şey demiyorlar ama ben eminim icimde bir kız tasidigimdan bakalim hayirlisi canimCanim o ablamin bebisi benimki su iyibu bak ben cok merakli biriyim bide ilk cocuk olunca catlamak uzereym...
Daha net fotosu varsa bakabilirim :))))))) benim bebisimde yan duruyor aynı boyle kafa sagda12 haftalık cnm sanırsın plajda yatıyo :)
10 haftalık resmi varDaha net fotosu varsa bakabilirim :))))))) benim bebisimde yan duruyor aynı boyle kafa sagda
Daha net fotosu varsa bakabilirim :))))))) benim bebisimde yan duruyor aynı boyle kafa sagda
Yan durdugu icin bacak arasi bi türlü gorulmedi iki farkli doktora gittim kıza benziyor dediler %90 kız heralde10 haftalık resmi var bide bu işte senin bebeğin cinsiyeti ne cnm
Canim seninki 9 haftaya kadarsa bu resimde kiz..cnm nolur bunada bak erkekmi kızmı çok merak ettim şimdi....
11. haftadayız cnm:)Canim seninki 9 haftaya kadarsa bu resimde kiz..
Azraaaaa tahminin doğru oğluşlarım olacak tam kesin demedi ama hayırlısı bakalım demekki ben bu teoriyi tam anlayamamışımHayırlısı neyse o olsunda canım bilemedim bana da kız gibi geldi dik değil ama bu arada oğlum değil oğullarınikizler ya gönlümden de kız geçiyor görelim bakalım rabbim neylerse güzel eyler
BU HAFTADA BİRŞEY SÖYLEMEK ÇOK ZOR CANIM 11 HAFTA OLUNCA RESİM ATKizlar ben okadar okudum hic bisey anlamadimm. Meraktan olecem ilk bebegim. Sadece bu resmi var simdi 13 haftalik resimde 8+6 lutfen bi yorum yapin..
hayırlı uğurlu olsun canımyukarıdaki resim ters olmuş böyle daha iyi görünür sannırım
Bence kız canım :)Merhaba,
Ben de bu konuyu araştırdım ama tarafsız gözlerden de duymak istedim.
10+2 günlük ultrason fotoğrafımızı ekledim sizce kız mı erkek mi?
Hayirlisi canim çok sevindim bebislerinde bende bi diklik goremedim ama erkek gecti icimden 6 .ci hislerim diyelimAzraaaaa tahminin doğru oğluşlarım olacak tam kesin demedi ama hayırlısı bakalım demekki ben bu teoriyi tam anlayamamışım
Aaa çok sevindim canim bende bebislerinde diklik goremedim ama nedensiz bir sekilde erkek gecti 6 ci hislerim kuvvetli hayirlisi inşallah disarda bi gebe gorsem hep doğru tahmin ediyorum bi kendiminkini anlayamadimAzraaaaa tahminin doğru oğluşlarım olacak tam kesin demedi ama hayırlısı bakalım demekki ben bu teoriyi tam anlayamamışım
Kız diyorum kesin hayirlisi inşallah ogrenince yazincnm nolur bunada bak erkekmi kızmı çok merak ettim şimdi....
Canim senin bebisin fotosu nerde goremedim gonder bakayimbenimkine cevap veren olmayacak galiba neyse nasip artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?