- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Canim ben keseden biraz anliyorum ona gore kiz dedim ..11. haftadayız cnm:)
Cnim bende yeni ogreniyorum kiz bence...Hadi yorum yapin :)
Bence oglan bakalim konunun sahibi ne diyecek ??
tm sağol yorumun için bakalım ne dicek :)Bence oglan bakalim konunun sahibi ne diyecek ??
Bence kiz :))Selamm canlarim bizde 12haftadayiz ilk çocuğumuz çok merak ediyorum cinsiyetini bi annem kız diyo diğerleri erkek anladiklarindan dgl de tahmin yüzüm cok kızardı lekelendi sivilcelendi iştahsızlık var hep pek bisey yiyemiyom ama hayırlısı bakalım sizce kız mi bebisim erkek mi simdiden çok teşekkür ederim hepinize...
Hadi hayırlısı inşallah canım benim ya dediğin gibi olurrr çok teşekkür ederim yorumun içinBence kiz :))
Kız hayirlisi inşallahSelamm canlarim bizde 12haftadayiz ilk çocuğumuz çok merak ediyorum cinsiyetini bi annem kız diyo diğerleri erkek anladiklarindan dgl de tahmin yüzüm cok kızardı lekelendi sivilcelendi iştahsızlık var hep pek bisey yiyemiyom ama hayırlısı bakalım sizce kız mi bebisim erkek mi simdiden çok teşekkür ederim hepinize...
Net belli degil ama erkek gibikizlar tahminlerinizi merakla bekliyorum
Kesin erkek diyorum ogrenince yazin
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibi olurrr yorumun için çok teşekkür ederimKız hayirlisi inşallah
görüntü olarak mı net değil yoksa daha küçük olduğu icinmi canimNet belli degil ama erkek gibi
sağol yazarım tabi 3 hafta sonra gidicem bi oğlum vardı bakalım bi erkek daha mı geliyor.Kesin erkek diyorum ogrenince yazin
Fotosu net degil ama cikintisi var gibi erkek olabilir ogrenince yazin merak ettimgörüntü olarak mı net değil yoksa daha küçük olduğu icinmi canim
tamam canım yazarım inşFotosu net degil ama cikintisi var gibi erkek olabilir ogrenince yazin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?