dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar simdiya kadar baya bir yorum yaptim hep takip ediyorum konuyu bide benim bebisi yorumlayin lutfenn ???

Eklentiler

• 20150316_161956.webp
    122,4 KB · Görüntüleme: 152
Kizlar simdiya kadar baya bir yorum yaptim hep takip ediyorum konuyu bide benim bebisi yorumlayin lutfenn ???
Mervecim agzina saglik hepimize yorum yaptin canim.sira bizde.nub dan felan anlamiyorum ama tipi erkek gibi.sekilli cok tatli bi bebis bu

Tesekkurler kizlar .. doktor kiza benzetiyo nette bisey demiyoki bana emin olamadim haftalar ve merak kaldi :)))

12 haftalık olması lazımdı, ama bugün öğrendiğime göre bir hafta önde gidiyormuş bebişim. azra53; çok teşekkür ederim canım ilgin ve yorumun için :)

başka fikri olan varsa sizleri çok büyüüük şevkle bekliyorum kızlar, lütfen bakmadan geçmeyin :)

Eklentiler

• 20150316_163544.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 114
Kiz bence

Birde bunu yorumlarmisnzzz

Eklentiler

• IMG-20150311-WA0005.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 129
Günaydın kızlar bir çoğunuz bebeğim hakkında yorum yaptı maşallah herkes kız demişti bir arkadaşımız dışında tahminlerin büyük çoğunluğu yanıldı bende oğlum olacak Allah kısmet ederse

Peki benim bebegim kiz mi erkek mi?:)

Eklentiler

• IMG-20150317-WA0000.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 123
merhaba birkaç zamandır foruma bakıyorum şimdi yazmak nasip oldu bir kızım var Rabbim bağışlasın 19 aylık şimdide 13 haftalık hamileyim görüntüsü var doktor pozisyonu uygun değil daha çok erken diyerek söylemek istemedi açıkçası daha erken filan dedi yorumlaınızı bekliyorum

Eklentiler

• bb.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 130
hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin

çok net göremiyorum ama kız gibi canım, hayırlı olsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…