dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tahmin?

Eklentiler

• IMG-20150317-WA0000.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 129
Orda 12+6 canim. Birsey hissetmiyorum kizim kizim diye seviyorum ama bir yandanda surpriz olacak erkek cikacak gibide dusunuyorum :)

kızlar doktordan yeni geldim ama 13+4 günlük cinsiyet tahmini icin erken dedi. Sizce tahmininiz varmi ??

Mrb arkadaslar Dr dan geliyom kıza benzettim dedi ama kesin degil dedi frikik vermiyo dedi bacakları birbirine cok yakın dedi bide cinsel organın orasında cizgi görürsek kız dıyoruz dedi benimkinde görmüş

Desene boşuna tahmin yapıyoruz. zaten %50-50 anlaşılan umutlanmayıp drun cevabını beklemek lazım. Sağlıklı olsunlar inş gerisi boş.

Kaç haftalik senin emine valla bana kız da dendi erkek te kızlar tarafından kesin kız da dendi desene ne olacağı belli değil doktor diyene kadar.. çizgi olayı nasıl oluyormus acaba

Cinsiyetine bakıyo ya hani uzun uzun baktı arayı goremıyom bacaklar birbirine yakın dedi bakarken popoya dogru giden bi çizgi kızların oyle oluyomuş ama kesin degıl dedi

Hayırlısı ne diyim gonlüm oglandan yanaydı bir kızım var usg fotosuda verdi ama belli olmuyo hiçbiyeri:)

Duymamistim ben.haftaya bende gidicem doktora 16 haftalik oluyor doktor görünür dedi bakalım belli olcak mi. Benim 12 haftalik resmime baktım çıkaramadım çizgi falan gerçi ben göremiyorum da pek.sen anlıyor musun bakınca nun olayindan

Yok bende ilk duydum bende yorumlasınlar arkadaslar diye atıyom usg fotosunu ben anlamam ki bide kesin degil dedi degısırmı bilmem artık cunku cinsel organını acmıyo tam goremıyom dedi

Yok bende ilk duydum bende yorumlasınlar arkadaslar diye atıyom usg fotosunu ben anlamam ki bide kesin degil dedi degısırmı bilmem artık cunku cinsel organını acmıyo tam goremıyom dedi
Kesin dememis bacaklari kapaliysa yanilma ihtimali vardir yinede herşeyin hayirlisi ama senin bebisin nubu gayet dik duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…