dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tebrikler Allah gönlüne göre verdi bence Anneler hissediyor bende yarın gidicem bakalım benim kuzucuğum neymiş bu güne kadar 3 doktora ayrı ayrı gittim hiç biri bişey demedi yarın bakıcaz

Canim Allah saglikli hayirli gonlune gore versi.
Ayni benim ilk hamilligim gibi ikilemde kalmissin.biri kiz biri erkek biri kiz biri erkek dedi.en sonunda kizim oldu.kizin olursa da uzulme.benim de bi kizim var ama kendimi hazirladim kiz da olabilir diye.15 haftalik cinsiyet belli degil.hatta kiz olursa ismini bile hazirladim.kiz olursa da sevinirim erkek olursa daha cok sevinirim

İnsallah azra hanım nasıl beceriyonuz ben saatlerce baksam anlamam bi prensesim var birde prensimiz olsa fena olmaz yani sağlıkla hayırlısıyla gelsin:):):)

Kizma canm kendine illaki gonul birini ister bunu hepimiz dusunmusuzdr hem sen bize bakma dr degiliz yanilma.ihtimalimiz cok egegr kiz ise de yuzunu gordugunde ona olan sevgine sende inanamazsin o dogunca bu dusuncenden. Eser kalmaz vicdan azabi.duyma yani ins gonlune gore saglikli bi sekilde kucaklarsin

Benim bebeqim icinde tahminde bulunurmusun :)

Eklentiler

• IMG-20150324-WA0006.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 66
bu 9 haftalık hali :)

Eklentiler

• image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…