Canim Allah saglikli hayirli gonlune gore versi.Herkes erkek demişti
Ayni benim ilk hamilligim gibi ikilemde kalmissin.biri kiz biri erkek biri kiz biri erkek dedi.en sonunda kizim oldu.kizin olursa da uzulme.benim de bi kizim var ama kendimi hazirladim kiz da olabilir diye.15 haftalik cinsiyet belli degil.hatta kiz olursa ismini bile hazirladim.kiz olursa da sevinirim erkek olursa daha cok sevinirimCanim Allah saglikli hayirli gonlune gore versi.
Demiştim ama erkek kesin diye hayırlı olsun canım artık ddeğişmezHerkes erkek demişti
Teşekkür ederim tahmin için :)). Benim icimden hep prens geçiyor böyle bi istek var amailk hamileligim bu konuda kızıyorum kendime ama engel olamiyorum. Hayitli sağlıklı olmasi önemli ve o şekilde yetiştirmek ama. düşündgm icin kötü hissediyorum kendimi
Kıza benzettim ben canımKızlar merhaba banada tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 1460102
erkeğe benzettim ama nub için büyük biraz sanki12+6 cinsiyet için bise söylemedi doktor..azra53 daha önceki ultrason net değil ama kız olabilir demistin bunada yorum yaparmisin
emin olamamakla birlikte kız gibikızlar benim bebeğimede yorum yaparmısınız12+1 iz orda
kız gibi canımyeni ultrason görüntüm, tahmin yapabilecek olan var mı arkadaşlar rica etsem :)
bu da kız gibi geldi banasat'a göre 11+2 yiz. usg'ye göre 11+5 çıktık. cinsiyet tahmini alabilir miyim kızlar???? :)
kız gibiEki Görüntüle 1462501
Kızlar 11+2 hız görüntü kötü ama yorumlarınızı bekliyorum heyecanla......
ay bu da kızzz, bugün hiç erkek göremedim sanki dahaBi daha bi bakın cinsiyetine bebeğiminEki Görüntüle 1463413 :)
kızzzzkızlar merhaba bende 12+0 ım.doktor cinsiyeti hakkında yorum yapmadı.acaba bilenler tahmin yapabilir mi?
kızzzKızlar biri 9 haftalik biri 12 haftalık cinsiyet ile dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim...
erkek gibi geldi canımTahmin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?