dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bize de yorum yaparmisiniz 12+0 tam

Eklentiler

• IMG_20150321_184742.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar merhaba iyi aksamlar
Doktordan geldim 11 haftalık olmusuz cinsiyeti sordum cıkıntı var erkk olabilir ama hazırlık yapma 13/14 .haftada net belli olur dedi kendimi kaptırmak ta istemiyorum neticede ilk bebegim ikisinide cok istiyorum resmi ekliyorum yorumlarınızı bekliyorumm

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 123
Banada erkek gibi geldi kordonu

Teşekkür ederim. Bugün doktor da erkek ama hazırlık yapmayın daha erken dedi kesinlik olmayınca insan merak ediyor
Ne güzelya 12 haftada doktorlar söylüyor ben 16 haftanın içindeyim ama gizliyo bıdık kordonuyla paolcum hangi doktor dedi cinsiyetini Hüseyin beymi onun genel de ilk tahminlri doğru çıkıyo

Pazartesi bende gidiyom hayırlısıyla 16 haftalık ya doktor görebilcekmi artık acaba foto verır se usg yada tahmınde bulunursa yazcam

sebahost: 40080817 .!.:
Ne güzelya 12 haftada doktorlar söylüyor ben 16 haftanın içindeyim ama gizliyo bıdık kordonuyla paolcum hangi doktor dedi cinsiyetini Hüseyin beymi onun genel de ilk tahminlri doğru çıkıyo
Bastan berii sebinde yorumlarini okuyorum cok benzetiyorum kendime cok iyi anluyorum millet 11 haftafa ogrenir bizde hep meraklii bekleyiis :)) canim insallah rabbim gonlune gore verir darisi basimiza ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…