- 8 Şubat 2015
- 104
- 1
- 33
- 39
hayırlısı olsun canım yıne de sen her seye pek fazla kaptırma kendını kız yada erkek derlerse de cunku bana da burda kız hatta buyuk ıhtımal kız dedıler bır ıkı gun sonra dr gıttım ve bı oglum olacagını ogrendım. sonucta burda hıcbırımız dr degılız ıcımızden ne gecıosa onu soyluyoruz benzxetıp kahve falı gıbı dusun yanı :)Benimde gönlüm erkek ten yana fatoku.arkadaşların çoğu kız dedi.tutmayan oluyor gördüğüm kadarıyla bakalım hayırlısı.haftaya belli olcak insallah.başka doktora gösterseydin bide.Emine hayirlisiyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. valla baktım ama bişey anlamadim☺
Sanirim kız O kadar doktora artik.dediğin gibi belli de olmaz bende senin gibi düşündüm hep bakalım ne olcak. Dediğin gibi belki süpriz yapar seninki :) :)21 haftalıkken,25 haftalıkken, farklı doktorlar kız dedi.28 ve 31 haftalıkken aynı doktor kız dedi ama bilmiyorum hep erkek diye düşünmüştm nedense :) kıza ihtimal bile vermemiştm inş hayırlısıyla sürpriz yapar da erkek çıkar :)
Prensese benzettim benEki Görüntüle 1465614 kızlar doktordan yeni geldim ama 13+4 günlük cinsiyet tahmini icin erken dedi. Sizce tahmininiz varmi ??
Anliyormusun sende canım bakincaPrensese benzettim ben
Teşekkür ederim tahmin için :)). Benim icimden hep prens geçiyor böyle bi istek var amaPrensese benzettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?