dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Yeni arkadaş lar foto buydu siz ne diyonuz hep erkek demişlerdi

Eklentiler

• image.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 121
ben de erkek istiyorum açıkçası en son 31 haftalıkken kız dedi ama bakamadı bence. hiç bu haftadan sonra erkek denen oldu mu acaba

Benimde gönlüm erkek ten yana fatoku.arkadaşların çoğu kız dedi.tutmayan oluyor gördüğüm kadarıyla bakalım hayırlısı.haftaya belli olcak insallah.başka doktora gösterseydin bide.Emine hayirlisiyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin. valla baktım ama bişey anlamadim☺

hayırlısı olsun canım yıne de sen her seye pek fazla kaptırma kendını kız yada erkek derlerse de cunku bana da burda kız hatta buyuk ıhtımal kız dedıler bır ıkı gun sonra dr gıttım ve bı oglum olacagını ogrendım. sonucta burda hıcbırımız dr degılız ıcımızden ne gecıosa onu soyluyoruz benzxetıp kahve falı gıbı dusun yanı :)

21 haftalıkken,25 haftalıkken, farklı doktorlar kız dedi.28 ve 31 haftalıkken aynı doktor kız dedi ama bilmiyorum hep erkek diye düşünmüştm nedense :) kıza ihtimal bile vermemiştm inş hayırlısıyla sürpriz yapar da erkek çıkar :)

Haklısın.Tabi insan istediği cevabı duyamayinca etkileniyor sanırım.Benimde oyle oldu.bakalım haftaya gönlüme göre olacak mı öğrenicem inşallah :)) kesin kız tezi curuyecekmi ☺

Sanirim kız O kadar doktora artik.dediğin gibi belli de olmaz bende senin gibi düşündüm hep bakalım ne olcak. Dediğin gibi belki süpriz yapar seninki :) :)

ya bazen duyuyorum doğmuşki erkek diyorlar :) belki o istisnalardan oluruz. eşim istiyor ama daha da kötüsü ben de erkek istiyorum.yani en azndan ben kız isteseydm şok olmazdı :)

Öbür doktor benzetıyom kesin degil dedi bu doktor erkek erkek dedi bu dogruysa kızlar tahminleriniz tutuyo

Prensese benzettim ben
Teşekkür ederim tahmin için :)). Benim icimden hep prens geçiyor böyle bi istek var ama ilk hamileligim bu konuda kızıyorum kendime ama engel olamiyorum. Hayitli sağlıklı olmasi önemli ve o şekilde yetiştirmek ama. düşündgm icin kötü hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…