- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Canım sana özelden yazdım gördün mü?Öylece işte insan kendini tutamıo baştan beri erkek istiodum iki kızın üstüne öyle deyince tutamadım kendimi hata yaptığımı fark ettim ama eşimde o heyecanla arkadaşlarına falan söylemiş onlara yemek yedirmiş çıkmaza girdim yani
Canım senin bebeğinin kız olduğu nubundan bile belliydi. Bacak arası resmi falan vermemişler. Ama ben senin bebeği hatırlıyorum çoğunluk kız demişti zaten galiba :)Banada dr %99 kız dedi ya şimdi bunları duyunca ya erkekse falan deyip kendimi en iyisi fazla kaptırmayayım diyorum. Acaba onlarada bacak arası resmini vermişlermi dr bana boş kız dedi ama tabi yanılmalar hiç olmuyorda değil dedi :) ayrıntılı usgde kesin belli oluyor mu acaba ya :)
Ben kıza benzettim canım :) belli olunca yaz inşAllah :)Kizlar resmimi ekliyorum tahminlerinizi bekliyorum.simdiden yorum yapanlara tesekkurler
Bi anlasam bütün bebislere yorum yapi cam Allahım. Sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin ınşKizlar resmimi ekliyorum tahminlerinizi bekliyorum.simdiden yorum yapanlara tesekkurler
Ay bnmkinede bizi de gi heyecanlandimmmmBen kıza benzettim canım :) belli olunca yaz inşAllah :)
Bana da yorum yapabilir misin 11 haftalik burda ama çok merak ediyorumCanım senin bebeğinin kız olduğu nubundan bile belliydi. Bacak arası resmi falan vermemişler. Ama ben senin bebeği hatırlıyorum çoğunluk kız demişti zaten galiba :)
Yerim onun ayaklarını bennn anladigimdan değilde içimden geçen erkek bnceBana da yorum yapabilir misin 11 haftalik burda ama çok merak ediyorum
Teşekkürler insan merak ediyor kontrole gitmemede 2 hafta var dahaYerim onun ayaklarını bennn anladigimdan değilde içimden geçen erkek bnce
Canım ben bu resimden pek anlayamadım açıkçası
Kiz bu bebis..Kizlar resmimi ekliyorum tahminlerinizi bekliyorum.simdiden yorum yapanlara tesekkurler
Canım seninkini Erkeğe benzettim.Bana da yorum yapabilir misin 11 haftalik burda ama çok merak ediyorum
Teşekkür ederim Dr da erkeğe benzetti ama çok erken diye tereddüt te kaldimCanım seninkini Erkeğe benzettim.
Erken zaten canım büyüsün netleşir inşAllah :):) ama yüksek ihtimal erkek gibi :)Teşekkür ederim Dr da erkeğe benzetti ama çok erken diye tereddüt te kaldim
Senin bebek kiza benziyor gibi tam emin degilim.icimden bi ses de erkek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?