dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Cabim bana kiz gibi geldi ... sen ne hissediyorsun dokdor biseybdemedimi ???
öyle mi canım neye göre bi tahminde bulundun? ayyyy eğer kızsa dünyalar benim demektir :) hayır canım malesef dr hiç bişey demedi, 9 mayısta randevum var o zaman söylerim dedi

Bana neden kimse bakmamis((

="sankiumrumda, post: 40483803, member: 643879"][QUOTE="Merve pamuk, post: Canom benim bebisin birak cinsiyetini bacak arasinu denk getiremedik tam ters yatoyodu dobmediki (( anlasilan ya zamani gelmedi biseyi cok istersen olmuyoo ... kizlar nazli oluyo gostermiyo zatem bilemeyoncede genelde kiz oluyo diyorum valla :)) pazartesi gene bakacaz ama umhdum kalmadi[/QUOTE]

Canım hani dedin ya hemşire gördü söylemedi diye. Ben o zamanı soruyorum. Sen anlıyorsun sonuçta. Pipi neyim gördün mü diyorum ben seninkini erkek bekliyorum çünkü [/QUOTE]
Banada Bakarmisiniz

Benim ki bu

Eklentiler

• IMG-20150413-WA0007.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 137
Teyzeler bizede yorum yaparmısın

Eklentiler

• 20150414_170312.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 119
  • 20150414_170240.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 112
öyle mi canım neye göre bi tahminde bulundun? ayyyy eğer kızsa dünyalar benim demektir :) hayır canım malesef dr hiç bişey demedi, 9 mayısta randevum var o zaman söylerim dedi
Valla canim 12 haftaya gore cok belli deil hic cikinti yok hemde cok kiz bebis gibi hisseytim :) ozman inasallah kizdir.

Senin ki hic belli degil...sanki ters yatiyor gibi...benim bildigim erkek bebekler yers yatar..nub u felan da guzukmuyor canim
:)) benimki kafayi kuma gommus gibi.. O ortadaki bel omurgası,sondaki popo, gomdugude başı:)

Merv post: 40499785 .!.:
Kiz senin bebis nerde onu bilr anlamadim ben.. canim baska foto yokmu. 7 8 9 varsa ona gire bakak bari...
Ben devlete gittigim için ultrason görüntülerini vermediler hic..ilk defa özele gittim o verdi bu son görüntüyü 18 haftalık dedi

Ben devlete gittigim için ultrason görüntülerini vermediler hic..ilk defa özele gittim o verdi bu son görüntüyü 18 haftalık dedi
Haa ondann bebeis baya buyudumu boydan resim vermiyolar :)) verselerde belli olmaz canim genelde.. sen ne hissediyirsun ?? Ilk bebismi

İkinci çocuğum hislerim karışık bazen erkek bazen kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…