- 5 Şubat 2015
- 124
- 113
- 33
- 39
öyle mi canım neye göre bi tahminde bulundun? ayyyy eğer kızsa dünyalar benim demektir :) hayır canım malesef dr hiç bişey demedi, 9 mayısta randevum var o zaman söylerim dediCabim bana kiz gibi geldi ... sen ne hissediyorsun dokdor biseybdemedimi ???
Teşekkürler tahmin için. Biz erkek bebeğe göre calismistik zaten :) Tabi takdir Allahın biz sadece denedikMasallah bi kuzenin bebisine benzettim boykeydi ayni :)) hemde 9 10 haftaya gore baya bi şekilli bebis erkek gibi
Bana biri bakacakmiKızlar anlayanlar banada bakabilir mi?
Senin ki hic belli degil...sanki ters yatiyor gibi...benim bildigim erkek bebekler yers yatar..nub u felan da guzukmuyor canimBenim ki bu
Kiz gibiTeyzeler bizede yorum yaparmısın
Kiz gibi...Teyzeler bizede yorum yaparmısın
Valla canim 12 haftaya gore cok belli deil hic cikinti yok hemde cok kiz bebis gibi hisseytim :) ozman inasallah kizdir.öyle mi canım neye göre bi tahminde bulundun? ayyyy eğer kızsa dünyalar benim demektir :) hayır canım malesef dr hiç bişey demedi, 9 mayısta randevum var o zaman söylerim dedi
Kiz senin bebis nerde onu bilr anlamadim ben.. canim baska foto yokmu. 7 8 9 varsa ona gire bakak bari...Benim ki bu
:)) benimki kafayi kuma gommus gibi.. O ortadaki bel omurgası,sondaki popo, gomdugude başı:)Senin ki hic belli degil...sanki ters yatiyor gibi...benim bildigim erkek bebekler yers yatar..nub u felan da guzukmuyor canim
Ben devlete gittigim için ultrason görüntülerini vermediler hic..ilk defa özele gittim o verdi bu son görüntüyü 18 haftalık dediMerv post: 40499785 .!.:Kiz senin bebis nerde onu bilr anlamadim ben.. canim baska foto yokmu. 7 8 9 varsa ona gire bakak bari...
Nub ne demek?Senin ki hic belli degil...sanki ters yatiyor gibi...benim bildigim erkek bebekler yers yatar..nub u felan da guzukmuyor canim
Haa ondann bebeis baya buyudumu boydan resim vermiyolar :)) verselerde belli olmaz canim genelde.. sen ne hissediyirsun ?? Ilk bebismiBen devlete gittigim için ultrason görüntülerini vermediler hic..ilk defa özele gittim o verdi bu son görüntüyü 18 haftalık dedi
Ilk neydi canimİkinci çocuğum hislerim karışık bazen erkek bazen kız:)
Kızım varIlk neydi canim
Benim bebisibde 18 haftaluk resmi profilimdekki seninki gibi yatmiyo benikisine kiza benziyo dedi bakarsin senikusi oglandir :))Kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?