Canim benimki 22 haftalik yarin kg bebis bide kiz hareketli okur derler cok nadir hissediyorum yaa neden aceba ?? Seninki kav ?
Hadi hayirli olsun 2 oglandan sonra o kız pek tatli gelir...annesinin gozbebegi olur...masallahKızlar ben geldim doktor %90 kız dedi buda foto..
Kiz bende ayni dizlerimi karnima koyar uyurum kilimda yok hamile oldum belli deil daha 6 aya gidiyoz artik .. seninde kizdi demi kiz hareketli olurmus halbiki..Bende her zaman hissetmiyorum ama hissettiğimdede çok belirgin hissediyorum. siz bizden ilerdesiniz kilon var mı? benim pek kilom yok belki ondan hissediyorumdur. yada bebeğimde benim gibi dizlerini karnına çekip uyuyorsa ondan top gibi avucumun içinde hissediyo olabilirim :)
Canim daha kucul ama kiz gibi geldi bama..Biz de bugun 11haftalik olduk.. bizim fotolarimiza da yorum yapar misiniz kiz mi erkek mi :) ben kiza benzettim ama.... :)
Daha cok minik ama keseye gore erkek :))Arkadaşlar 9+3 günlük teoriye göre sanırım kız sizinde fikrinizi almak istedim
Hayirli olsun canim ben sana neden yorum yaapmadiim ecaba genelde herkese yapiyorum .. gervekte bu resimde nubu paralel kiz oldu nekafar net .. bu fikirde guzel arkadaslar cinsiyeyi ogrenen fotosuda koyarsa hem dahada tecbubeleniriz..Kızlar ben geldim doktor %90 kız dedi buda foto..
Çok mu ısrarcı neBenimkini başka yorumlayacak biri daha varmı şu nub bi türlü göremiyorum
evet kızKızlar ben geldim doktor %90 kız dedi buda foto..
Hahahaha nerdeyse bi ben erkek demistim o pipi demistom annesi kesin erkek diyo bu bebis demistom :)))) hehheehehhBir önceki ultrason görüntüsünde bazı arkadaşlarımız bacak mı, pipi mi diye kararsız kalmıştı, bazı arkadaşlarımız kız demişti. Doktorum da kız demişti.
Bugün tekrar doktordaydım ve videoya aldık ultrason anımızı. Eve geldikten sonra çektiğimiz videoyu izledim. Doktor çok büyük ihtimalle erkek demeden hemen evvel ekranda bu görüntü var.Sanırsam bacak arası ve pipisi de orada O kadar büyük olur mu pipisi
Ben de hep erkek hissediyordum canımHahahaha nerdeyse bi ben erkek demistim o pipi demistom annesi kesin erkek diyo bu bebis demistom :)))) hehheehehh
:))) arafa tutturuyorum :))Anaaa :)) bebis erkegim diyoo annesiii doktoe hicmi bisey demedi bariz pipi ortada..
Pipi tabiki canom senin bebis pipi gosyermeye pekbi merakli sanslisin annesi :)))Ben de hep erkek hissediyordum canımResmen pipi şimdi o değil mi
Anaaa :)) bebis erkegim diyoo annesiii doktoe hicmi bisey demedi bariz pipi ortada.. Sen böyle demişsin canım. Tebrikler valla resmen pipi ortadaymışHahahaha nerdeyse bi ben erkek demistim o pipi demistom annesi kesin erkek diyo bu bebis demistom :)))) hehheehehh
Bir önceki ultrason görüntüsünde bazı arkadaşlarımız bacak mı, pipi mi diye kararsız kalmıştı, bazı arkadaşlarımız kız demişti. Doktorum da kız demişti.
Bugün tekrar doktordaydım ve videoya aldık ultrason anımızı. Eve geldikten sonra çektiğimiz videoyu izledim. Doktor çok büyük ihtimalle erkek demeden hemen evvel ekranda bu görüntü var.Sanırsam bacak arası ve pipisi de orada O kadar büyük olur mu pipisi
Pipi tabiki canom senin bebis pipi gosyermeye pekbi merakli sanslisin annesi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?