dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar ben geldim doktor %90 kız dedi buda foto..

Eklentiler

• 20150415_170926.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 168
Kizlar 12 haftalik hamileyim. Benim goruntulere de bi baksaniza tahminleriniz neler??

Eklentiler

• 2015-04-15 15.36.19.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 140
Canim benimki 22 haftalik yarin kg bebis bide kiz hareketli okur derler cok nadir hissediyorum yaa neden aceba ?? Seninki kav ?

Bende her zaman hissetmiyorum ama hissettiğimdede çok belirgin hissediyorum. siz bizden ilerdesiniz kilon var mı? benim pek kilom yok belki ondan hissediyorumdur. yada bebeğimde benim gibi dizlerini karnına çekip uyuyorsa ondan top gibi avucumun içinde hissediyo olabilirim :)

Kiz bende ayni dizlerimi karnima koyar uyurum kilimda yok hamile oldum belli deil daha 6 aya gidiyoz artik .. seninde kizdi demi kiz hareketli olurmus halbiki..

Kızlar ben geldim doktor %90 kız dedi buda foto..
Hayirli olsun canim ben sana neden yorum yaapmadiim ecaba genelde herkese yapiyorum .. gervekte bu resimde nubu paralel kiz oldu nekafar net .. bu fikirde guzel arkadaslar cinsiyeyi ogrenen fotosuda koyarsa hem dahada tecbubeleniriz..

Bir önceki ultrason görüntüsünde bazı arkadaşlarımız bacak mı, pipi mi diye kararsız kalmıştı, bazı arkadaşlarımız kız demişti. Doktorum da kız demişti.

Bugün tekrar doktordaydım ve videoya aldık ultrason anımızı. Eve geldikten sonra çektiğimiz videoyu izledim. Doktor çok büyük ihtimalle erkek demeden hemen evvel ekranda bu görüntü var. Sanırsam bacak arası ve pipisi de orada O kadar büyük olur mu pipisi

Eklentiler

• IMG-20150415-WA0021.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 122
Hahahaha nerdeyse bi ben erkek demistim o pipi demistom annesi kesin erkek diyo bu bebis demistom :)))) hehheehehh

Hahahaha nerdeyse bi ben erkek demistim o pipi demistom annesi kesin erkek diyo bu bebis demistom :)))) hehheehehh
Anaaa :)) bebis erkegim diyoo annesiii doktoe hicmi bisey demedi bariz pipi ortada.. Sen böyle demişsin canım. Tebrikler valla resmen pipi ortadaymış

Pipi tabiki canom senin bebis pipi gosyermeye pekbi merakli sanslisin annesi :)))

Valla doktorda fark etmemiştim ama gelince gördüm ben de. Baya açmış. Bir de uyuyordu o zaman. Eminim doktorda beklemiyordu. Çünkü cinsiyet sordum, 16.haftada dedi. Sonra anlatmaya başladı işte, burası burnu, çene kemiği, burası alnı, bak elleri dedi. En son bacakları diyor ve sessizlik oluyor Peşinden de çok büyük ihtimal erkek diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…