- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
canim 18 haftaluk baya varmus simdiya kadar hicmi tahmunde bulunmadilar.. gebelde 18 e kafar bilemezlerse yuzde 70 kiz oluyo bence .. insallah istedigin olur canom :))Kızım var
Canım şuan bir şey diyemiyorum çünkü çok küçük. Bu teori için en az 11 haftalık olması lazım. ikili teste gidersen o zamanki resmini koyarsan daha doğru bir şeyler söyleyebilirim.Herkese selam kızlar :) Tahminde bulanabilirmisiniz Eki Görüntüle 1492946
Canım ilk koyduğunda da baktım ama çocuğun pozisyonu biraz Zorlaştırıyor nubu görmeyi. Fakat kemik yapısı erkek bebeğinkine benziyor.Benim ki bu
Teşekkür ederim :)Canım şuan bir şey diyemiyorum çünkü çok küçük. Bu teori için en az 11 haftalık olması lazım. ikili teste gidersen o zamanki resmini koyarsan daha doğru bir şeyler söyleyebilirim.
Erkek bu bebis bence... genelde erkekler boyle oluyo en assa 3 tanidimda sahit oldum ..Banada bi yorum teyzeleri:)
Baksana cnm bu Nub çıkıntısı mı eger öyleyse kız mıYok canim benim ki.Allah herkesin gonlune gore versin.benim bi kizim var degisik olsaydi iyi olurdu ama Allah dan ilk once saglukli hayirli evlatlar diliyoruz.2. Bi kiz da hic fena olmaz
Bi kızım var 3 yasında buda erkek olsa fena olmaz tabi ama gerçekten cinsiyet hic önemli değil yeterki sağlıklı hayırlı bi evlat olsunErkek bu bebis bence... genelde erkekler boyle oluyo en assa 3 tanidimda sahit oldum ..
Bence nub. Ve erkek bu bebis galuba.. cunku kordon olsa daha yukarda olur .. kac haftalik ?Arkadaslar bakarmısınız bu çıkıntı Nub çıkıntısı mı eger öyleyse kız mı erkek mi?
Canim nub u paralel evet kiz olabilir..bizim ki bi tahmin..kesin olamaz..hayirli olsun canim bebeisinBaksana cnm bu Nub çıkıntısı mı eger öyleyse kız mı
Erkeğe daha çok benzettim ben canım. Yukarı doğru açılı duruyo.Arkadaslar bakarmısınız bu çıkıntı Nub çıkıntısı mı eger öyleyse kız mı erkek mi?
Benimkini başka yorumlayacak biri daha varmı şu nub bi türlü göremiyorumEki Görüntüle 1491886 Kızlar benimkini yorum yaparmisinizEki Görüntüle 1491886 Eki Görüntüle 1491886
Canim benimki 22 haftalik yarin kg bebis bide kiz hareketli okur derler cok nadir hissediyorum yaa neden aceba ?? Seninki kav ?sırt üstü uzandığımda artık bebeğimi avucumun içinde hissedebiliyorum :) göbek çukurumun 2-3 parmak altında. özellikle kasılınca sertleşiyor ve bildiğin ben burdayım diyor. sizlerde bunu yaşıyor musunuz :)
Canım neye gore erkek dedin nubundanmi anladinErkek bu bebis bence... genelde erkekler boyle oluyo en assa 3 tanidimda sahit oldum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?