- 14 Mart 2013
- 8.006
- 4.016
- 448
Eki Görüntüle 1496141 Eki Görüntüle 1496131 Eki Görüntüle 1496139 kizlar bana. Yardim edin yorumlarinizi bekliyorum ilk erkek denen bebeğime sonra kiza benziyor dediler kesin kiz diyen doktorda oldu. dun ise erkek gibi dendi lütfen yorumlarinizi bekliyorum sizce bu bebesim ne gibi:)
Canim bilmiyorum ki kesinleşmesi bir turluay seninkinin pipisi değil mi o son fotoda görünen
Canim buyuk ihtimal kiz kiz cikinti yok kordon paralel.. sen ne hissediyorsun ???12 haftalik :) tahmini olan varmi ? :)
Kac haftalik canim ? Bu bebis erkek bence .. doktor bisey demedimi ???Merhaba kizlar benim bebegimin cinsiyetinide tahmin edermisiniz?
Niyeyse bana da kiz geldi bebisi kiza daha cok benzettim .. kac haftalik canim ???Eki Görüntüle 1496141 Eki Görüntüle 1496131 Eki Görüntüle 1496139 kizlar bana. Yardim edin yorumlarinizi bekliyorum ilk erkek denen bebeğime sonra kiza benziyor dediler kesin kiz diyen doktorda oldu. dun ise erkek gibi dendi lütfen yorumlarinizi bekliyorum sizce bu bebesim ne gibi:)
12 haftalikKac haftalik canim ? Bu bebis erkek bence .. doktor bisey demedimi ???
Bu bebiste erkek gibi geldi bana dikkatli bakinca cikinti var yukari kalkik paralel deil.. kac hagtalik sen ne hissediyorsun ??? Doktor hicmi yorum yapmadiMerhaba ;
Benim bebeğimin cinsiyeti konusundada bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hanımlar :)
23 bitececek ccnm kizsada erkek sede benim hayatim o ama bir kesinlesmedi dunde erkek gibi dediNiyeyse bana da kiz geldi bebisi kiza daha cok benzettim .. kac haftalik canim ???
Canim erkek bebekte genelde net konusurlar kiz bebekte ikilem oluyo bacak arasi bos yorum yapamiyolae kiz netlik kazanmiyo23 bitececek ccnm kizsada erkek sede benim hayatim o ama bir kesinlesmedi dunde erkek gibi dedi
Bu bebiste erkek gibi geldi bana dikkatli bakinca cikinti var yukari kalkik paralel deil.. kac hagtalik sen ne hissediyorsun ??? Doktor hicmi yorum yapmadi
Canim buyuk ihtimal kiz kiz cikinti yok kordon paralel.. sen ne hissediyorsun
Tskler cnm benim hic bi fikrim yok hayırlısı olsun. Bebislerim ikiz dieri net cikmadiqi icin yuklemedim . Yuklesem bakarmsnz :):
Gecmis olshn canim. Yok netlesmiyo son kez bidaha pazartesi gidecem ama kiz diye kabullendim. Napalim cok istedim olmuyoMervecim senin daha bişey kesinleşmedimi bayadır giremiyorum rahatsızdım biraz inşallah gönlüncedir herşey
Hadi hayirlisi :) ben kebdim cok istedim ogrenemedim ya herkes ogrensin istoyorum :)) canim ogrenince yazarsaniz tahminler ne kadar titiyo ogreniriz..11 haftalık bebeğim doktorum 2 mayısta ön tahminimi söyleyeceğim diyor ben erkek istiyorum ve hissediyorum ama tabi hayırlısı olsun teşekkür ederim ilginiz için
Hadi hayirlisi :) ben kebdim cok istedim ogrenemedim ya herkes ogrensin istoyorum :)) canim ogrenince yazarsaniz tahminler ne kadar titiyo ogreniriz..
Aaa ikizmii bakalim :))
Doğru cnm saolCanim erkek bebekte genelde net konusurlar kiz bebekte ikilem oluyo bacak arasi bos yorum yapamiyolae kiz netlik kazanmiyo( malesef ben cok ugrastim netlesmedi kiz dedim birakyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?