Kız galiba buBenimde 10 hafta 3 günlük bakalım nasip nedir
Ben pek anlayamadım inceliyorum inceliyorum bilemiyorumKız galiba bu
Bende pek anlamıyorum ama diğer resimlere bakınca kıza benzettim. Burda daha ustalar var onlar hemen alıyorBen pek anlayamadım inceliyorum inceliyorum bilemiyorum
Bence buyuk ihtiml erjek .. ogrenince herkes yazsin arkadaslar..[/QUOTE]OTE="cupcakedelisi, post: 40521554, member: 661895"]Benimde 10 hafta 3 günlük bakalım nasip nedir
Sen artık bu konuda ustasın çoğu kişide tahminlerin tuttu tabiiii[/QUOTE]Bence buyuk ihtiml erjek .. ogrenince herkes yazsin arkadaslar..
Benim kendime Hayrım yok ki kalkmış başkasına yorum yapiyorum[/QUOTE]B
Sen artık bu konuda ustasın çoğu kişide tahminlerin tuttu tabiiii
Erkek canım çıkıntısı çok bariz resmi birazdaha koyult aç ışık ver ayarlamaları yap telefonundan direk gözükür.Yüzde 99 erkek bence..Benimde 10 hafta 3 günlük bakalım nasip nedir
4.resim direk belli oluyo kız olduğu Allah analı babalı büyütsün canım..Kızlar geçen yazmayı unuttum galiba. Benimkine kesin kız dedi doktor. Bende 10-11-12-13 haftalık fotosunu paylaşayım tekrardan fikir olsun :) Ama 10. Haftadaki Görüntünün kusuruna bakmayın doktor sadece 1 dakika içinde baktı ve o resmi çekti. O yüzden çok kötü
Lütfen cinsiyeti belli olan arkadaşlar tahmin ettiğimiz fotoğrafla birlikte yazsınlar. Merak ediyoruz :)
Çıkıntısı paralel kız canım..Allah analı babalı büyütsün..Arkadaşlar 9+3 günlük teoriye göre sanırım kız sizinde fikrinizi almak istedim
Erkek sanırım gözüken çıkıntıysa erkek..Benimkini başka yorumlayacak biri daha varmı şu nub bi türlü göremiyorum
Peki sence bizimki ne olabilir:)Erkek canım çıkıntısı çok bariz resmi birazdaha koyult aç ışık ver ayarlamaları yap telefonundan direk gözükür.Yüzde 99 erkek bence..
Peki sence bizimki ne olabilir:)Erkek canım çıkıntısı çok bariz resmi birazdaha koyult aç ışık ver ayarlamaları yap telefonundan direk gözükür.Yüzde 99 erkek bence..
Benim kendime Hayrım yok ki kalkmış başkasına yorum yapiyorum[/QUOTE]B
Sen artık bu konuda ustasın çoğu kişide tahminlerin tuttu tabiiii
Yok cnim ne gezer heo yaniliyorum da :))) sanki bende 1 2 aydir bu konular girip merak ediyorum yoksa ne bikecem ben :)))[/QUOTE]Benim kendime Hayrım yok ki kalkmış başkasına yorum yapiyorum
Erkek canım çıkıntısı çok bariz resmi birazdaha koyult aç ışık ver ayarlamaları yap telefonundan direk gözükür.Yüzde 99 erkek bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?