Canim bu teoriyebgore kiza benziyo ama iciden bi sese bu bebis oglan diyoo doktor ne dedi ???Kizlar bana da bi yorum diyin
15 gün sonra derim bacakları kapalı dediCanim bu teoriyebgore kiza benziyo ama iciden bi sese bu bebis oglan diyoo doktor ne dedi ???
İkinci kızmış geliyor sence sağlıkla gelsin isim dusunem en iyisiCanim bu teoriyebgore kiza benziyo ama iciden bi sese bu bebis oglan diyoo doktor ne dedi ???
Nubu bilmem keseye gore erkek :))Ayrıntılıya görede bebeğim bu arkadaşlar ama 9. Haftada kız erkek nubu aynı sanırım yabancı sitede öyle yazıyordu
Evt teoriye gore kiz :)) doktor tahminde bulundumuMervecim iki dir içimden gelen ses erkek dion nub da kesin kız dimi canim
Yok bacakları kapalı dediEvt teoriye gore kiz :)) doktor tahminde bulundumu
Erek gibi canim kac haftalik kucuk daha ama ...Kizlar banada yorum yapin nolurrr catliyorum merakdannnnn
Erek gibi canim kac haftalik kucuk daha ama ...
12. Haftamizi dolduruyoruz daha cnm evet ufak dahada catliyom merakdannn :)Erek gibi canim kac haftalik kucuk daha ama ...
Sen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mii12. Haftamizi dolduruyoruz daha cnm evet ufak dahada catliyom merakdannn :)
Ilk bebis canim icimden gecende gonlumden gecende ruyamda gordugumde oglan hep ama bakalim cok merak ediyomSen ne hissediyorsun ? Ilk bebis mii
Turk kadinlari genelde yuzde 90 erkek bebis isyermis ilk cocugu :)))) insallah oyoe olur canim..Ilk bebis canim icimden gecende gonlumden gecende ruyamda gordugumde oglan hep ama bakalim cok merak ediyom
Cnm ben mı yanlıs bakıyorum acaba herkeste görüyorum kendıme görrmıyormuyum ki acaba ya offf bana paralel gelıyor baksana alttakı benım bebısım usttekı ınternette Nub fotosu bu fotoda 11 haftalık tı bebegım suan 12+5 oldumBence nub. Ve erkek bu bebis galuba.. cunku kordon olsa daha yukarda olur .. kac haftalik ?
Canm ben boyle cızdım paralel geldı ama yanlışmı bakıyorum acaba alttakı benım bebısErkeğe daha çok benzettim ben canım. Yukarı doğru açılı duruyo.
Baksana ben mı yanlıs bakıyorum canmCanim nub u paralel evet kiz olabilir..bizim ki bi tahmin..kesin olamaz..hayirli olsun canim bebeisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?