- 24 Ocak 2011
- 113
- 0
- 116
Canim daha kucul ama kiz gibi geldi bama..
Çıkıntısı gözükmüyo canım ben erkeğe benzettim ama en son resimde paralel bir görüntüde var..Peki sence bizimki ne olabilir:)
kız sanırım canım..Merhaba ;
Benim bebeğimin cinsiyeti konusundada bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hanımlar :)
Kız zannedersemKizlar banada yorum yapin nolurrr catliyorum merakdannnnn
Ben bitane resim koydum canım oda bu zatenÇıkıntısı gözükmüyo canım ben erkeğe benzettim ama en son resimde paralel bir görüntüde var..
Canim ben kiz dedim seninkine...bence kiz diyorum...nub u paralel cunku...bariz kendin de gormussun...hayirlisi olsun canimBaksana ben mı yanlıs bakıyorum canm
Erkek benceeYA KIZLAR BANA NEDEN YORUM YAPMIYORSUNUZ CATLIYORUM BURDA MERAKDANN :) daha ufak ama banada biseler soyleyin nolurrrrr
Bence erkekYA KIZLAR BANA NEDEN YORUM YAPMIYORSUNUZ CATLIYORUM BURDA MERAKDANN :) daha ufak ama banada biseler soyleyin nolurrrrr
Ay hadi insallah:)Bence erkek
Banada oyle geliyo bi an once ogrenmek istoyorummmm:)Erkek bencee
Canim ben kiz dedim seninkine...bence kiz diyorum...nub u paralel cunku...bariz kendin de gormussun...hayirlisi olsun canim
Buyuj ihtimak kizz...kızlar 14 haftalık hamileyim dr.bişey demedi cinsiyetine lütfen yorumlarmısınız....merakla bekliyoruz......
Canim ne guzell :)) ogrenen arjadaslar resminide koyarsa yorunladimiz resmi seviniriz... hayirli olsun :))
Cnm kacinci haftanda ogrendin bende catliyorumda merakdan
Canım bazen paraleller Erkeğe dönebiliyordu ama senin yaptığın bu fotoya bakınca bariz kız. Nerdeyse aynısı üstteki resmin :)Canm ben boyle cızdım paralel geldı ama yanlışmı bakıyorum acaba alttakı benım bebıs
Canım sen 12. Haftanda değil miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?