- 26 Eylül 2012
- 190
- 33
- 118
Canim kac haftaluk bebis ???
12 haftalik daha :)Canim kac haftaluk bebis ???
Kiz diyevektim ama sanki bi cikinti var iyi bakinca erkek diyevem ama emin olmayarak :)) sen ne hissediyorsun...12 haftalik daha :)
Canim kiz bebce 14 haftalik olmus erkek olsa dojtor erkege benziyo derdi sanki ama kizlarda oluyo genelde boyoe seyler.. sen ne hissediyorsub..merve pamuk canım benim resimlerde bir karışıklılık var ben 3 resim attım orda 4 resim var ilk 3 resim benim diğeri benim değil benim resimler tek tek bidaha bakarmısın..
çıkıntı gözükmüyo kız sanırım canım..
resimler karışmış herhalde 1 tane koymuşsun 2 tane gözüküyo kaç haftalık küçük gözüküyo 12 haftalıkkken 13 haftalıkken tam belli oluyo şuan çıkıntı yok ama küçükse ondan da olabilir..Ben bitane resim koydum canım oda bu zaten
bir sürü resim var ilk resme göre eğer havada bişeyin ucu gözüküyo onun aşağı devamı varsa erkek canım..Kizlar banada yorum yapin nolurrr catliyorum merakdannnnn
O resminde 12 haftalık ama doktorumuz iyi görüntü yakalayamiyo ya neyse sağlık olsun sagolasin:)resimler karışmış herhalde 1 tane koymuşsun 2 tane gözüküyo kaç haftalık küçük gözüküyo 12 haftalıkkken 13 haftalıkken tam belli oluyo şuan çıkıntı yok ama küçükse ondan da olabilir..
Allah analı babalı büyütsün..
Kiz diyevektim ama sanki bi cikinti var iyi bakinca erkek diyevem ama emin olmayarak :)) sen ne hissediyorsun...
çıkıntı gözükmüyo kız sanırım canım..
Ay inş cnm bır oğlum bır kızım olursa fena olmaz tabı onumuzdekı hatta gıdıcem doktora bellı olunca yazıcam hemenCanım bazen paraleller Erkeğe dönebiliyordu ama senin yaptığın bu fotoya bakınca bariz kız. Nerdeyse aynısı üstteki resmin :)
Canim resimlerin 1 kaci disinda pek bise belli deil kiz gibi bana kiz gibi geldi .. dogum tarihini bide son sat gununu yazarsan bende bakabilirim.. istersen ozelden yaz..bu gebelik takvimi hakkında da bilgi verirmisiniz kızlar nasıl yapabilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?