dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar yok mu başka yorum,çok meraktayım bekliyorum...

Eklentiler

• Görüntü1891.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Görüntü1895.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 72
  • Görüntü1896.webp
    23 KB · Görüntüleme: 79
merve pamuk canım benim resimlerde bir karışıklılık var ben 3 resim attım orda 4 resim var ilk 3 resim benim diğeri benim değil benim resimler tek tek bidaha bakarmısın..

merve pamuk canım benim resimlerde bir karışıklılık var ben 3 resim attım orda 4 resim var ilk 3 resim benim diğeri benim değil benim resimler tek tek bidaha bakarmısın..
Canim kiz bebce 14 haftalik olmus erkek olsa dojtor erkege benziyo derdi sanki ama kizlarda oluyo genelde boyoe seyler.. sen ne hissediyorsub..

Ben bitane resim koydum canım oda bu zaten
resimler karışmış herhalde 1 tane koymuşsun 2 tane gözüküyo kaç haftalık küçük gözüküyo 12 haftalıkkken 13 haftalıkken tam belli oluyo şuan çıkıntı yok ama küçükse ondan da olabilir..

merhaba arkadaşlar bizde öğrendik cinsiyetimizi yavrukuşum kızmış.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
üstteki resim 12 haftalık alttaki 18 haftalık.normalde pek giremiyorum ama size fikir olsun istedim.

Eklentiler

• Bebişim.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 119
  • 17042015466.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 120
O resminde 12 haftalık ama doktorumuz iyi görüntü yakalayamiyo ya neyse sağlık olsun sagolasin:)

selam kızlar herkese hayırlı geceler,benim bebeğimede yorum yaparsanız çok sevinirim,uzun zamandır takip ediyorum sizleri ve genelde nub teorileriniz doğru çıktığını görüyorum,lütfen benim bebeğimde de yorumlarınızı eksik etmezseniz çok mutlu olurum,şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

bu gebelik takvimi hakkında da bilgi verirmisiniz kızlar nasıl yapabilir:))
Canim resimlerin 1 kaci disinda pek bise belli deil kiz gibi bana kiz gibi geldi .. dogum tarihini bide son sat gununu yazarsan bende bakabilirim.. istersen ozelden yaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…