- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Canim yaa ikk resimde kiz okdu bellide ikinci resimde sanki pipi var gibi cikmis. Cogunluk ne demisti teori tuttumu tutmadimi ??merhaba arkadaşlar bizdendik cinsiyetimizi yavrukuşum kızmış.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
üstteki resim 12 haftalık alttaki 18 haftalık.normalde pek giremiyorum ama size fikir olsun istedim.
Kiz canimkızlar 14 haftalık hamileyim dr.bişey demedi cinsiyetine lütfen yorumlarmısınız....merakla bekliyoruz......
Canim erkek gibi yatiyo nubu cok belli deil ama erkek bence..
cnm yorumlar böyleydi.bi tek sen erkeğe benzetmiştin.dr doğumdan çıktı alelacele baktı.öyle fazla incelemedi.banada bacak arası boş geldi kız olduğunu kabullendim hayırlısı bakalımkız gibi geldi bana
Ben bu bebege erkek diyorum...onceden de erkek demistim diye hatirliyorumKizlar bana da bi yorum diyin
12+6 da %70 erkek dedi doktorumCnm kacinci haftanda ogrendin bende catliyorumda merakdan
Hayır 16. Haftam bitiyor hattaCanım sen 12. Haftanda değil miydin?
Teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimiziAllah analı babalı büyütsün..
Kizzzzzkızlar yok mu başka yorum,çok meraktayım bekliyorum...
canım teşekkürler ama saklamış olma ihtimali yok mu?oluyor mu böyle durumlar..Kizzzzz
Canim boyle dusunme...bu bi teori yuzde yuz degil...tutmaya da biliyor...öyle mi teşekkürler,desene 3.kız geliyor...
2. Defa kiz demisim yanlislikla...o kadar kisi foto koymus ki gorebildiklerime yorum yapiyorum...seninkini de Yanlislikla ust uste yorum yapmisim...hayirlisi olsun canim..kacinci haftaCanim boyle dusunme...bu bi teori yuzde yuz degil...tutmaya da biliyor...
önemli değil canım,14.hafta,geçen hafta dr.erkeği andırıyor demişti bu hafta başka dr.yorum yapmadı ondan şüphelendim..umarım erkektir...2. Defa kiz demisim yanlislikla...o kadar kisi foto koymus ki gorebildiklerime yorum yapiyorum...seninkini de Yanlislikla ust uste yorum yapmisim...hayirlisi olsun canim..kacinci hafta
çok kötü resim ama erkek olabilir silik bişey var orda ama net değil..Cep telefonunda ışık oyunlarıyla daha net olabilir..Kızlar bide bize bi yorum yaparmisiniz
canım şimdi yeni resim yükledim bakarsan sevinirim,inş bunda bişey anlaşılır.Canim resimlerin 1 kaci disinda pek bise belli deil kiz gibi bana kiz gibi geldi .. dogum tarihini bide son sat gununu yazarsan bende bakabilirim.. istersen ozelden yaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?