kızlar günaydııın,hepinize mutlu huzurlu sağlıklı iyi hafta sonları diliyorum,lütfen bizede yorum yaparmısınız,teşekkür ederim.canım şimdi yeni resim yükledim bakarsan sevinirim,inş bunda bişey anlaşılır.Eki Görüntüle 1499277 Eki Görüntüle 1499276 Eki Görüntüle 1499277 Eki Görüntüle 1499278
Canim senikisi kiz gibi .. kac haftalik ?Bize kims e yorum yapmadi yaa
Net deil emin olmayarak ben erkek diyorum..Kızlar bide bize bi yorum yaparmisiniz
Canım özür dilerim ben seni başkası ile karıştırdımHayır 16. Haftam bitiyor hatta
Kız bence.Bize yorum yokmu noluur cok mrrak ediyorum
kızlar banada yorum yaparmısınız ama lütfenn çok merak ediyorum çatlicam ama meraktan lüftennnkızlar günaydııın,hepinize mutlu huzurlu sağlıklı iyi hafta sonları diliyorum,lütfen bizede yorum yaparmısınız,teşekkür ederim.
işte benim kuzum murda teyzeleri lütfenncanım şimdi yeni resim yükledim bakarsan sevinirim,inş bunda bişey anlaşılır.Eki Görüntüle 1499277 Eki Görüntüle 1499276 Eki Görüntüle 1499277 Eki Görüntüle 1499278
Arkadaşlar yorum yapın lütfen
Canım sanki bana kız gibi geliyor ama pekte seçemedim ama hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallahişte benim kuzum murda teyzeleri lütfenn
Allah gonlune gore verir insallah canimönemli değil canım,14.hafta,geçen hafta dr.erkeği andırıyor demişti bu hafta başka dr.yorum yapmadı ondan şüphelendim..umarım erkektir...
Bana neden yorum yapmıyorsunuz amaCanım sanki bana kız gibi geliyor ama pekte seçemedim ama hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah
Tsk canim bakalım merve kız sen erkek diyon sonuç ayın 1 de nasipse ogrencem yazarım ınş kizmi erkekmiBen bu bebege erkek diyorum...onceden de erkek demistim diye hatirliyorum
Bakin internette bu bebek ters yatiyor...ters yani yuzu asagida yatiyor..internete bakin cinsiyet videolarina benim gorduklerim bu sekilde yatan hep erkek..abimlerin de bebegi olack o bebeis de boyle yatiyordu askim benim...hayirlisi olsun canim..Allah herkesin gonlune gore versin...Tsk canim bakalım merve kız sen erkek diyon sonuç ayın 1 de nasipse ogrencem yazarım ınş kizmi erkekmi
Canim normal bi ultrason foto su yok mu? Ben bisey goremedim...kac haftalikArkadaşlar yorum yapın lütfen
e ozaman mervecim benimki söylediğine göre erkek oluyor ozaman çünkü yüzü aşağıda yatıyor bebeğimBakin internette bu bebek ters yatiyor...ters yani yuzu asagida yatiyor..internete bakin cinsiyet videolarina benim gorduklerim bu sekilde yatan hep erkek..abimlerin de bebegi olack o bebeis de boyle yatiyordu askim benim...hayirlisi olsun canim..Allah herkesin gonlune gore versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?