dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar merhaba ben 10+1 haftalığım bugün Benim resmime de yorum yapabilir misiniz rica etsem

amin cnm allah razı olsun,çok merak ediyorum cinsiyetini,tabi en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatlı ayıpsız kusursuz olmasını istiyorum rabbimden,ama yinede merak ediyor insan işte:)

Tsk canim bakalım merve kız sen erkek diyon sonuç ayın 1 de nasipse ogrencem yazarım ınş kizmi erkekmi
Bakin internette bu bebek ters yatiyor...ters yani yuzu asagida yatiyor..internete bakin cinsiyet videolarina benim gorduklerim bu sekilde yatan hep erkek..abimlerin de bebegi olack o bebeis de boyle yatiyordu askim benim...hayirlisi olsun canim..Allah herkesin gonlune gore versin...

Kizlar ben dun dr a gittim ama muayene olamadan ve 3 lu tarama sonucumu gosteremeden ve cinsiyeti ogrenemeden yine geldim...dr ben 15 haftalikken kiz gibi dedi ama net degil dedi...sabahdan oglene kadar bekledim hastanede..stresden oturdum agladim bir de...cok yorulmustum..siram ogleden sonraya kaldi..gidemedim tekrar cok yorulmustum...ben de artik merak etmiyorum...saglikla gelsin melegim

e ozaman mervecim benimki söylediğine göre erkek oluyor ozaman çünkü yüzü aşağıda yatıyor bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…