dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Aminn allah razı olsun önce öbür taraf idi 11 haftalikken 14 burda dönmüş bide uyuşuk biraz kızların yazılarını okuyorum hep genelde kıpır kipr diyorlar benimkinden tık yok dr sallıyor. Sallıyor. Zor dönüyor o yuzden tahminde bulunmuyor. Cinsiyet için bi hafta felan sonra birahane bakalım dedi nasip allahım hepimizin gonlundekini sağlıcakla versin ınş

Hamile anneler canm cok skkn dun doktora qttim 17+2 qunluk hamileyim 3 lü testimi aldim hicbi sorun cikmadi bebeqim qayet saqlikli 199 qram dedi ayrintili ultrasyonda ben iki doktra qdiorum bi devlete bi ozele devletin doktru ilk bas bana dis qebelik dedi snra 2 hafta snra qttim hamlsn hayrli olsn dedi 3lu testimi qosterdm dn hersey qzel ama doktr kendi muayne etti bebeqin esi asaqida dedi bnde nasil yani napcaz dedim hicbse demdi 17 hftya kadr iki doktr bole bse dedmi dn nasil olduda asqqida dedi anlamdm bnm qibi olan varmi bebeqin esi asagida olursa bebeqme zarar verirmi haftya ozele qdcem bakim o ne dicek ama cnm cok skkn aqliorum icim icimi yiyo buqune kadr hic kanamm olmadi napcam bilmiorum yardmlarnzi bekliorum allah hepmze hayrli doqum nasip etsin

canım ağlanacak bişey yok benim de ilk kızımın eşi aşağıdaydı kanamam falanda yoktu sonra yukarı çıkar dendi ve de çıktıda,sadece yolculuk yasak dedi o da uzun yolculuk,en kötü ihtimal eşinin hiç yukarı çıkmaması durumunda sezeryan olursun,bebeğe bir zararı olmadı çok şükür zaten öyle bir risktende bahsetmedi dr.um.

Kiz gecen hafta bende yattim azda kanamam vardu hatta banada assada dedi bisey olmuyoki benim bide belim karnim cok agriyoo bebek cok iyi diyo dojtor. Takma kafana 17 haftalik bebise fln kolay kolay bise olmaz koca cocuk. :))

Kiz gecen hafta bende yattim azda kanamam vardu hatta banada assada dedi bisey olmuyoki benim bide belim karnim cok agriyoo bebek cok iyi diyo dojtor. Takma kafana 17 haftalik bebise fln kolay kolay bise olmaz koca cocuk. :))
Internetdki herseyi okuyunca cok korktum doktrda bise dedmi aydinlatmadi bni bnde esimde cok kotu olduk

Ya cnm be bilim doktr ole dedi hemen internetdn baktm aciklamlarda erken dogum felan yaziodu kanamlar yaziodu cok korktum erken bebek eşi ayrilmasi felan diodu insan korkuo qercktende allahz inziyle bse cikmaz ins her zaamn qdiorum doktra ama ilk defa dedi asagida die

Kizlar buda arkadasimin bu sayfadan bahsedince cok merak etti bide bu resimlere yorum yaprmisiniz lütfen

Eklentiler

• image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…