- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Canim arkafasinin bebise kiz dedim ok karisiklik oldu roseflow...Emin olmayarak kiz diyor.net deil cunkuu
Canim cok tesekkür ederiz arkadasimda ayrica cok sevindi kizi olmasini cok istiyor coook tesekkür edrizCanim arkafasinin bebise kiz dedim ok karisiklik oldu roseflow...
Kesin kiz kac haftalik ??Bize de bakar mısınız teyzeleri ?Eki Görüntüle 1499671
12 haftalık :) kız mı sizce çok sevindim ben kızım olsun istiyorumKesin kiz kac haftalik ??
Canim masallah bebis erkek bebis gibk erkenden sekillenmis foto cok net cokta tatlii ama nubu pararlel hic cikinti yok kesin kiz diyorum :)) belli okunca yaz canim ilk bebis mii[/QUOTE][QUOTEerramina, post: 40567872, member: 426089"]12 haftalık :) kız mı sizce çok sevindim ben kızım olsun istiyorum
bende anlamıyorum ama anlayan arkadaslar varNub dediginiz nedir? Nerden nereye paralel olmali?
Zaten kiiz bebisler cok hareketli pluyus erkege gore erkek daha cabuk hisseddiyyomus kendini ama kizda hareketli olurmus :))bende anlamıyorum ama anlayan arkadaslar var
Masallah ..benim de ilk gebeligim asiri hareketli bizimkinin de zor olctu ensesini doktor .. umarim saglikli kucagimiza aliriz.[/QUOTE][QUOTE="serramina, post:
evet tatlım ilk bebeğimiz çok hareketli maşallah ense kalınlığını zor ölçtü doktor amcası yerinde durmuyooo :)
:) Anladim bende karıştırdığını :)Canım özür dilerim ben seni başkası ile karıştırdımOnunki 12 haftalıktı.
Cabim nubu cinsoyetinin oldugu bolum cokinto varmi yokmu goruluyo genelde paralelede poposunun alyoyla belinin ordan cizgi ciziyoz dikeyse erkek paralelese kiz ...[/QUOTE]Masallah ..benim de ilk gebeligim asiri hareketli bizimkinin de zor olctu ensesini doktor .. umarim saglikli kucagimiza aliriz.
Kac haftalik bu bebis kese tam oglan kesesi nubu yok ama erkek gibi..Bana daha çok kız gibi geldi ama
Orda 10 haftalık aşağıda ekteki fotoğrafta 7 haftalıkKac haftalik bu bebis kese tam oglan kesesi nubu yok ama erkek gibi..
Hic bisey olmaz hicccc korkma...sadece agir is yapma yeterli...icini ferah tut..simdiden boyle aglayip da bebegi de kendini de uzme...Hamile anneler canm cok skkndun doktora qttim 17+2 qunluk hamileyim 3 lü testimi aldim hicbi sorun cikmadi bebeqim qayet saqlikli 199 qram dedi ayrintili ultrasyonda ben iki doktra qdiorum bi devlete bi ozele devletin doktru ilk bas bana dis qebelik dedi snra 2 hafta snra qttim hamlsn hayrli olsn dedi 3lu testimi qosterdm dn hersey qzel ama doktr kendi muayne etti bebeqin esi asaqida dedi bnde nasil yani napcaz dedim hicbse demdi 17 hftya kadr iki doktr bole bse dedmi dn nasil olduda asqqida dedi anlamdm bnm qibi olan varmi bebeqin esi asagida olursa bebeqme zarar verirmi haftya ozele qdcem bakim o ne dicek ama cnm cok skkn aqliorum icim icimi yiyo buqune kadr hic kanamm olmadi napcam bilmiorum yardmlarnzi bekliorum allah hepmze hayrli doqum nasip etsin
Canim insallah gonlune gore verirBende iki bebekte gördüm bu pozisyonu. Biri kız diğeri erkekti.
Azra diger forumlarDa goruyorumKızlar azranın artık hiç sesi çıkmıyi doğumyaptı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?