dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

[QUOTEerramina, post: 40567872, member: 426089"]12 haftalık :) kız mı sizce çok sevindim ben kızım olsun istiyorum[/QUOTE]
Canim masallah bebis erkek bebis gibk erkenden sekillenmis foto cok net cokta tatlii ama nubu pararlel hic cikinti yok kesin kiz diyorum :)) belli okunca yaz canim ilk bebis mii

[QUOTEerramina, post: 40567872, member: 426089"]12 haftalık :) kız mı sizce çok sevindim ben kızım olsun istiyorum
Canim masallah bebis erkek bebis gibk erkenden sekillenmis foto cok net cokta tatlii ama nubu pararlel hic cikinti yok kesin kiz diyorum :)) belli okunca yaz canim ilk bebis mii[/QUOTE]
evet tatlım ilk bebeğimiz çok hareketli maşallah ense kalınlığını zor ölçtü doktor amcası yerinde durmuyooo :)

[QUOTE="serramina, post:
evet tatlım ilk bebeğimiz çok hareketli maşallah ense kalınlığını zor ölçtü doktor amcası yerinde durmuyooo :)[/QUOTE]
Masallah ..benim de ilk gebeligim asiri hareketli bizimkinin de zor olctu ensesini doktor .. umarim saglikli kucagimiza aliriz.

[QUOTE="serramina, post:
evet tatlım ilk bebeğimiz çok hareketli maşallah ense kalınlığını zor ölçtü doktor amcası yerinde durmuyooo :)
Masallah ..benim de ilk gebeligim asiri hareketli bizimkinin de zor olctu ensesini doktor .. umarim saglikli kucagimiza aliriz.[/QUOTE]
Cabim nubu cinsoyetinin oldugu bolum cokinto varmi yokmu goruluyo genelde paralelede poposunun alyoyla belinin ordan cizgi ciziyoz dikeyse erkek paralelese kiz ...

Masallah ..benim de ilk gebeligim asiri hareketli bizimkinin de zor olctu ensesini doktor .. umarim saglikli kucagimiza aliriz.
Cabim nubu cinsoyetinin oldugu bolum cokinto varmi yokmu goruluyo genelde paralelede poposunun alyoyla belinin ordan cizgi ciziyoz dikeyse erkek paralelese kiz ...[/QUOTE]
Mervecin cinsiyetin kesinlestimi canim bebisinin

Hic bisey olmaz hicccc korkma...sadece agir is yapma yeterli...icini ferah tut..simdiden boyle aglayip da bebegi de kendini de uzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…