- 23 Şubat 2015
- 3
- 0
- 1
- 35
bEki Görüntüle 1500414
Arkadaslar buda benim bebegimm resim ters olmus ama yorumlayabilirmisiniz ben hic anlayamiyorum ilk bebegimm 13 haftalik
ben daha yeni ogreniyorum. ama erkege benzettim. ilk cocuk mu? gerci benim iki oglumu da 12. haftada dedi. niye demedi dr?Eki Görüntüle 1500414
Arkadaslar buda benim bebegimm resim ters olmus ama yorumlayabilirmisiniz ben hic anlayamiyorum ilk bebegimm 13 haftalik
At canim yanlusin var 5 olmafan soylemezler 20 hafta olmasi sart :))17 ssw haftalik hamisim..
bende cok istiyorum cinsiyeti ögrenmeyi almanyadayim burda doktorlar 4 aylik olmadan söylemiyor malesef resim atsam anlarmisiniz ki aceba?
Bu bebis banafa erkek gibi geldi...ogrenince yaz canim..Eki Görüntüle 1500414
At canim yanlusin var 5 olmafan soylemezler 20 hafta olmasi sart :))[
At canim yanlusin var 5 olmafan soylemezler 20 hafta olmasi sart :))Hadi ya kim bekliycek simdi o kadar pfffResim attim bisey anlasiliyormu ki aceba
Canim kac haftalik bu bebis vajinal ultrasindan bakilmis ...[/Bu resimde 13 haftalik .gelecek persembe yeni randevum 17 haftalik oldum simdi .belli olmuyor galiba burda dimi ?
Cok tesekkur ederimm haftaya cuma gidicem tekrqr insallah belli olurBu bebis banafa erkek gibi geldi...ogrenince yaz canim..
b
ben daha yeni ogreniyorum. ama erkege benzettim. ilk cocuk mu? gerci benim iki oglumu da 12. haftada dedi. niye demedi dr?
Bana kiz gibi geldi .. ama bebek galiba bize donuk yatiyo bellide olmaz..Merve hanim 13 haftalik görüntüsü bu. suan 17 haftalik olduk randevum gelecek persembe ama sabirsizlaniyorum iste
Bencede kız bu bebişEki Görüntüle 1500449 cinsiyeti nedir sizce ?yardimci olrsaniz cokk sevinirim.
kız bebek buBaksana ben mı yanlıs bakıyorum canm
merve benim bebegimede bakarmıssın bir arkadas yorumlamıstı ama senden de duymak istiyorumBana kiz gibi geldi .. ama bebek galiba bize donuk yatiyo bellide olmaz..
Buyuk ihtimal kiz gibi.. ne zaman belli olacak..masallah cok sekilliuo bo bebis ama ciokinti hic yokk...kiz bu bebis ogrenince yaz cabim..merve benim bebegimede bakarmıssın bir arkadas yorumlamıstı asenden de duymak istiyorum
cok teşekkürler :) evet 12 haftalık 1 ay sonra belli olur sanırım yazarım :)Buyuk ihtimal kiz gibi.. ne zaman belli olacak..masallah cok sekilliuo bo bebis ama ciokinti hic yokk...kiz bu bebis ogrenince yaz cabim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?