dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaslar buda benim bebegimm resim ters olmus ama yorumlayabilirmisiniz ben hic anlayamiyorum ilk bebegimm 13 haftalik

Eki Görüntüle 1500414

Arkadaslar buda benim bebegimm resim ters olmus ama yorumlayabilirmisiniz ben hic anlayamiyorum ilk bebegimm 13 haftalik
b
Eki Görüntüle 1500414

ben daha yeni ogreniyorum. ama erkege benzettim. ilk cocuk mu? gerci benim iki oglumu da 12. haftada dedi. niye demedi dr?

17 ssw haftalik hamisim..
bende cok istiyorum cinsiyeti ögrenmeyi almanyadayim burda doktorlar 4 aylik olmadan söylemiyor malesef resim atsam anlarmisiniz ki aceba?

b

ben daha yeni ogreniyorum. ama erkege benzettim. ilk cocuk mu? gerci benim iki oglumu da 12. haftada dedi. niye demedi dr?

Evet ilk bebegimm 2 li taramam yapildi cuma gunu sonuc alincak buyuk ihtimal ozaman bakacak bende bilmiyorum niye söylemediki ins haftaya belli olur

Merve hanim 13 haftalik görüntüsü bu. suan 17 haftalik olduk randevum gelecek persembe ama sabirsizlaniyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…