dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Şüpriz bekliyoruz mervecim ama senin bebişte çok nazlıya göstersin artık Annesi çok merak ediyo onu
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin çok merek ettirici bir durum belirsizlik çok kötü....
Tesekkurler kizlar .. insallah kesinlesir ama beklentiyi azalttim umudum cok deil :)) hayirlisi bakalim. Belki zamani geldi ogrenecez belkide dogana kadar bi supeyle kizimiz diyecez :)) yarin oglen sonu yazarim ben..

kızlar tahmin 8 haftalık görüntümüz:)

Eklentiler

• 11091365_927285350654877_774559985_n.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 112
  • 11173702_927285400654872_141247264_n.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 120
Bebeğimin cinsiyeti kesin erkek, bazı arkadaşlar erkek diye yorum yapmışlardı çok teşekkür ediyorum. Küçük paşamız da teyzelerine teşekkür ediyor :)

kızlar merhaba bana yorum yapan arkadaş kimdi?
hatrlamıyorum bu resme erkek diyen arkadaşım, öğrenince mutlaka yaz demişti. iki ayrı doktora gittim ikisisde büyük ihtimal erkek dedi :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 125

Çook merak ediyorum kızlar daha küçük ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi bu 7+2 günlükken

Merhaba kızlar benim bebişimede bakabilirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum sizce kızmı erkekmi

Kizlarrr size bi suprizim var ogrendimmm demeyi cok isterdim ama doktor bakmadi bile her defasinda cinsiueyi soruyosun bukadar onemlimi dedi 3 hafta sonra gene gek dedi (( tuhhhh yaaaa adamida kizdirdim..

teşekkürler peki tahminler keseye göre mi doğru çıkıo genelde bebeğin konumuna göre mi

kızlar merhaba bana yorum yapan arkadaş kimdi?
hatrlamıyorum bu resme erkek diyen arkadaşım, öğrenince mutlaka yaz demişti. iki ayrı doktora gittim ikisisde büyük ihtimal erkek dedi :)
Canım bendim galiba :) Erkeğe eğimli nub demiştim. Hayırlı olsun inşAllah çok sevindim :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…