Şüpriz bekliyoruz mervecim ama senin bebişte çok nazlıya göstersin artık Annesi çok merak ediyo onuBu arada kizlar yafin bem gebe dontora godiyorum .. bakarsiniz bo supriz yalarim. :)) ogrenir cinsoyetini :)))
hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin çok merek ettirici bir durum belirsizlik çok kötü....Bu arada kizlar yafin bem gebe dontora godiyorum .. bakarsiniz bo supriz yalarim. :)) ogrenir cinsoyetini :)))
Şüpriz bekliyoruz mervecim ama senin bebişte çok nazlıya göstersin artık Annesi çok merak ediyo onu
Tesekkurler kizlar .. insallah kesinlesir ama beklentiyi azalttim umudum cok deil :)) hayirlisi bakalim. Belki zamani geldi ogrenecez belkide dogana kadar bi supeyle kizimiz diyecez :)) yarin oglen sonu yazarim ben..hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin çok merek ettirici bir durum belirsizlik çok kötü....
Sen ögrenmedinmiBugun pazartesi sayfa bos cinsiyet ogrenen yokmu kizlarrrr...
Benim randovu 4 te canim...Sen ögrenmedinmi
Canim daha cook kucuk jeseye gore yorum yaparsak kiz kese yuvarlak.kızlar tahmin 8 haftalık görüntümüz:)
Kızlar lütfen merak ediyorum çook
Canim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))Eki Görüntüle 1501941
Çook merak ediyorum kızlar daha küçük ama tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi bu 7+2 günlükken
Valla 11 haftaya gire cok sekilli bebis massallah ben erkek diyorum..
Canim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))
teşekkürler peki tahminler keseye göre mi doğru çıkıo genelde bebeğin konumuna göre miCanim daha kucuk ama keseye gore oglan amabaya bi sagda kiz diyorum ben. :))
Canım bendim galiba :) Erkeğe eğimli nub demiştim. Hayırlı olsun inşAllah çok sevindim :):):)kızlar merhaba bana yorum yapan arkadaş kimdi?
hatrlamıyorum bu resme erkek diyen arkadaşım, öğrenince mutlaka yaz demişti. iki ayrı doktora gittim ikisisde büyük ihtimal erkek dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?