- 9 Aralık 2014
- 686
- 356
- 63
Canım senin şansızlığın iyi bir doktora düşememek olmuş sanırım.. Yoksa bebiş gösterirdi çoktan annesi :)Vermiyo adam beni kovmaktan beter etti :))))
canım sen bakmışmıydın bizim cinsiyetimize,sat 24 ocak 2014 cnmCanim resimlerin 1 kaci disinda pek bise belli deil kiz gibi bana kiz gibi geldi .. dogum tarihini bide son sat gununu yazarsan bende bakabilirim.. istersen ozelden yaz..
Simdi 17+4 qunlk :)Kızlar bnm bebeqime 14+5 qünlkken erkek dedi doktor ama iki keredr qdiorum kendini qostermio acaba deqstimiki :) bilemiycem bi bakın bakalm bakanlar vardı ama çok qeride kaldık Eki Görüntüle 1502683
Canım resimler hakikaten yorum yapılabilecek gibi değil. Birinde erkeği andırıyo birinde kızı.kızlaaaar benim resmime neden yorum yapmıyorsunuz,bende yorum istiyorum ama çok güveniyorum sizin yorumlarınıza lütfennn
Canım erkek olduğu çok belli sanki :)Kızlar bnm bebeqime 14+5 qünlkken erkek dedi doktor ama iki keredr qdiorum kendini qostermio acaba deqstimiki :) bilemiycem bi bakın bakalm bakanlar vardı ama çok qeride kaldık Eki Görüntüle 1502683
:) o cıkıntı erkek pipisi dedi ama okadar buyuk nasil oldu anlamdmCanım erkek olduğu çok belli sanki :)
O değil de bacak kısmı garip geldi bana da canım. Kordonu nerde ki.. Ama o çıkıntı hakikaten pipi gibi :):) o cıkıntı erkek pipisi dedi ama okadar buyuk nasil oldu anlamdm
Gider gitmez eklerimCanım o zaman gittiğindeki resmini koyarsan daha iyi olur
Sagol canım benim. Cok tesekkurler. Sağlıklı olsunlar da. Cumlemizin bebegi saglikli olsun inşallah. Senin tahmin tuttu canım :) tahminlerine devam :) opüyorumCanım bendim galiba :) Erkeğe eğimli nub demiştim. Hayırlı olsun inşAllah çok sevindim :):):)
Bende anlamdm cnm haftya qdcem qene qecen hafta devletin doktoru bebeqin esi asaqida dedi bakim ozel ne dicek hayirlisi herseyin ama insan merak edio isteO değil de bacak kısmı garip geldi bana da canım. Kordonu nerde ki.. Ama o çıkıntı hakikaten pipi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?