dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canim bence baska bi dr a git derim...adam ikilemde kalmis..ayni sorun bende de var biri kiz diyor biri erkek diyor..baska bi dr a gittim bugun sonucu yarin gosterecem..bakalim ne diyecek..yani baska bi dr a git sen

Kizlar bugun ultrasona girdim...radyoloji uzmani bakti..fotolari yukluyorum...o da erkek gibi dedi...once ki dr um kiz gibi...bacakarasi foto atiyorum bi bakabilir misiniz...dr a yarin gosterecem..Eki Görüntüle 1503752
Canım sanki pipiye benzer bir şey var gibi ama hiç seçilmiyor. Daha net olaydı iyiydi..

Arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum 14. Haftada %100 kız denıp daha sonra cınsıyetı degisikligi olur mh acaba ?? Erkek denıp kız çıkan oluyor ama kız denıp erkek çıkma olasılığı nedır 14. Haftada

Bence de başka doktora git pek emin değil gibi sanki.. Kesin erkekten sonra nasıl %80 erkek demiş normalde tersi olur bunun. Önce yüzdeli söylenir sonra kesinleşir. Saçma olmuş biraz.

Oluyor canım ben birkaç kişide duydum. Hatta yakın bir tanıdığıma 24. Haftaya kadar kesin kız dendi bir de bacak arası fotoğraf verdiler. Ki iki üç doktor demiş kesin kız diye. 24. Haftada aaa erkekmiş demişler.

Evet dikkatli bkinca orda bisey var ama ne bilemedim....ayyyy bu belirsizlik ne kotu bisey...ama bu arada 250 gr 13cm olmus yavrum...merve sen gonlumdekini biliyorsun...insallah seninde Allah gonlune gore verir canim...herkes icin yorum yapiyorsun
Canim kac haftalik .. 18 haftada fln 250 gr oluyo galiba..

Canim benim yengeme dogana kadar kiz dendi kiz bekleniyodu bi dogdu erkek ne kadar sasirmistik

He ben kiz denip erkek cikani daha cok duydum hatta anneme kucuk kardesimde kiz dendi 5 ayda erkege dondu :) halama 7 aya kadar kiz dendi herseyni pembis aldi ama 7 ayda erkek dendi :)) o yuzden bende hala inanmiyorum...

Anladım cnm nasıl oluyor ya doktorlara göremiyor hadı erkek kız olur anlarımda kız nasıl erkek oluyor
Heralde b bakip bise goremeyince kiz diyolar yada pipusu bebisin cokmh kucuk oluyoki yada pipiyi o kordondur mu diyolar anlamadim.. ya yatisindan kiz diyolar ya tecrubesizlikten ... :) senin ilk bebis mi canim ne dedi sana ?

He ben kiz denip erkek cikani daha cok duydum hatta anneme kucuk kardesimde kiz dendi 5 ayda erkege dondu :) halama 7 aya kadar kiz dendi herseyni pembis aldi ama 7 ayda erkek dendi :)) o yuzden bende hala inanmiyorum...
Ben kuzenime kiz dedi dr eşi de cok kiz istiyordu... bebek dogdu erkek adam şok oldu...kuzenime diyor ki bu bizim bebek baktin dimi bak karismis felan olmasin dedi

Canim bence baska bi dr a git derim...adam ikilemde kalmis..ayni sorun bende de var biri kiz diyor biri erkek diyor..baska bi dr a gittim bugun sonucu yarin gosterecem..bakalim ne diyecek..yani baska bi dr a git sen

sende benim gibi ne çekmişsin bu cinsiyet olayından canım ya benim ilk hamileliğimde tam bi şoktu erkek kız erkek kız altıncı aya kadar devam etti enson erkekte kalmıştık altıncı ayımda suym geldi bebek karanlıkta kaldı dediler ondan sonra hadi bakalım bebek yaşasın sorunları derken bi kızım oldu 4 yaşında şimdi şimdi ikinci gebeliğim seninle aynı gibi 14 hafta büyük ihtimal erkekti 17 haftada ufak bii çıkıntı var ama ben buna kız dicem dedi doktor sinirden kriz geçiriyorum ikinci erkek olsun diyede yapmadığım yöntem kalmadı herşeyi zamanladım bitki ilaçları eşimede dahil neler içirmedim rüyalarım hep erkek ama sanırsam sonuç kız bende kendimi kıza alıştırıyorum ki üzlmek istemiyorum neden kız diye

Aynen benim de oyle.ilk hamileleigimde erkek kiz erkek kiz hep bi celiskiliydi.simdi de sira bunda..artik bu da olmazsa kismet bakalim 3. De deneyecem..zaten bu erkek olsa bile yine de 3. Yu yapacam insallah..cunku benim şu an kizim la kardesinin arasi 8 yas olacak..2. Ile 3. Nun arasini fazla acmayim bari diyorum..Allah nasip ederse

Yok ya hepsi kader kismet nasip .... erkek olmasi icin biseler denemekte pek ise yaramiyi bence...

benim de iki oglum var. 11 ve 2.5 yasinda. bir de 6 aylık dogdu kaybettim o da erkekti.simdi 38 yasindayim kiz olsun diye yaptik. rus kiz Çin erkek diyor. cin bende tutuyor hep bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…